Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Thorgoriath'tan gelen Ã?elik Kardeşliği insiyatif kullanmaktalar. Ne yapacaklarına karar vermek için konuşmakta serbestler burada. Tek bir kişi kaldı yazmayan. Onunla birlikte turu döndüreceğim (Umarım bugün)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

logan wrote:
Gorath wrote:Giriş Rp si gerçekten çok iyi arkadaşlar :) Necros'u bu konuda tebrik etmek lazım. Ellerine sağlık Necro :D

Bu şövalyeler gene çok gevezelik ediyorlar :P

Aaa bak ayıp oluyor... zaten eski logan olsaydı sus be kadın sen...

bakanın karısı bile ayrı masada yemek yiyor git sende evde iş yap der 2 tane çakardım ;)
Ne yazık ki artık eski İlyamain değil hem eski İlyamain e bile bunu diyemezdin unutma :D Git yıkan kokuyorsun diyince yıkanan sendin İlyamain değil :D
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

logan wrote:Aaa bak ayıp oluyor... zaten eski logan olsaydı sus be kadın sen...

bakanın karısı bile ayrı masada yemek yiyor git sende evde iş yap der 2 tane çakardım ;)
Logan, klawye değiştirmişsin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neyse, İlyamin' de var. Sefer sırası aç kalmayız. Bize yanmış kek yapar, tapınaktaki gibi :D . Horki' de yere dökülen malzemeleri temizler :lol: ...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet tur dönmüştür. :)

Ã?elik Kardeşliği'ne bir şey yazmadım. Hala insiyatifteler. Ne yapacaklarına karar verdikleri zaman onlara müdahele edeceğim.

Ã?elik Kardeşliği dışında RP'sini atmadığım varsa buradan bildirsin lütfen. Bu kadar kişi varken gözümden kaçmış olabilir. :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

sylvos wrote:

Neyse, İlyamin' de var. Sefer sırası aç kalmayız. Bize yanmış kek yapar, tapınaktaki gibi :D . Horki' de yere dökülen malzemeleri temizler :lol: ...
Tabi canım... artık klawye ye bakmadan yazıyorum... :D ehhehhe
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bu arada ilk adam ork pataklayan kişi olma şerefine ben erişicem herhalde :twisted: .Bu şerefe nayil olmak baya güzel olacak :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

logan wrote:
sylvos wrote:

şaka bir yana, Logan'a ricamı dikkate aldığı için gerçekten teşekkür borçluyum. :)

Power demands sacrifice.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Tapınağı mutfak yapan ben değildim :P
hahaha tapınak bi hatun gördü birbirine girdi :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Necros_Spellweaver wrote:
logan wrote:
sylvos wrote:

şaka bir yana, Logan'a ricamı dikkate aldığı için gerçekten teşekkür borçluyum. :)
önemli değil...:d

bu arada findor hadi canım kendi tarafına...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Bir kaç kişi aynı hatayı yapınca,bunu açıklamak zorunda kalıyorum.

Dip not arkadaşlar.. kanatlarım istediğim zaman sırtımdan çıkıyor.ve full plate özel yapım olduğu için arkada kapak gibi bir şey var...

Yani 2 tane 3 er metrelik beyaz kanatla gezmiyorum ;)

Bide Boy 1 92 olması abartımı ? Öle de:D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

'' Gönülüyüm.Ama ben ve bunu yapmak için fazla büyüğüz,daha çevik ve küçük birisine ihtiyacımız var yada havadan bir keşif yapma şansımız varsa.Buda iyi ola bilir ama havadan bakmakta tehlikeli ola bilir... Tabi olaya büyüler girerse beli bir süre görünmez ola bilirsem,size iyi bir şekilde neler olup bitiğini öğrene bilirim.Yada küçük bir dostumuzu gönderme imkanımız varsa, ne kadar küçük o kadar az görünme şansı. ''
Burada benimi kastediyorsun yandaşımı mı? Uçan, küçük bir dostu olan varmıymış. Sana reduce atalım küçül, hem uçuyorsunda. :D

Tarifeler:
Reduce büyüsü: 500 altın
Görünmez yapma: 700 altın
Keşif: 750 altın. :P
Her türlü harcama size aittir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Burada benimi kastediyorsun yandaşımı mı? Uçan, küçük bir dostu olan varmıymış. Sana reduce atalım küçül, hem uçuyorsunda. :D

Tarifeler:
Reduce büyüsü: 500 altın
Görünmez yapma: 700 altın
Keşif: 750 altın. :P
Her türlü harcama size aittir.
Çok iyi ya :D Neyse Bizim yaşlı gnome para kazanırsa bazıe eklemeler yaparız atölyeye iyi olur :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İlyamainden yeni yemek tarifleri:

Üç kaşık şeker ile beş kaşık kara biberi birbirine karıştırınız ve hemen ardından bir miktar tuz ilave ediniz. Bu zıtlık durumu sizi korkutmasın zira bu yemeğin tadını X2 arttıracaktır. Bir adet şövalyeyi una batırdıktan sonra özür dileyin. Ã?ünkü şövalyenin yemekte işi yok. O size yardım ederken una battı. Elinize aldığınız koca bir tavuk budunun üzerine zıtlık tarifinizi dökünüz ve bolca ketçap ekleyerek fırına sürünüz. Fırından kötü kokular gelene kadar bekleyin. Ama korkmayın kötü koku işin sırrıdır. Kötü koku olmazsa temizlik yapacak şövalyede olmaz ve boş duran şövalyeyi Tanrı Oren sevmez. Fırından çıkan budun üzerine birer şövalye çağırın ve ellerine cifler ile bezleri tutuşturun. şimdi işi şövalyelere bırakabilirsiniz. Sizde mümkünse ayak altından çekilin. Ã?ünkü şövalyeler size, Tanrıları adına yardım edecek ilk kişi olmak için düelloya girişebilirler...

Ahhh... şu tatlı şövalyecikler...

Bir sonraki İlyamainden yemek tariflerinde görüşmek üzere...

:P Koptum sabah sabah :D

Neyse bu konuyu kapayalım ve sevgili Dm imize "tur ne zaman dönücek?" diye soralım. Nine ile yürümekten sıkıldım :P
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Gorath wrote:İlyamainden yeni yemek tarifleri:

Üç kaşık şeker ile beş kaşık kara biberi birbirine karıştırınız ve hemen ardından bir miktar tuz ilave ediniz. Bu zıtlık durumu sizi korkutmasın zira bu yemeğin tadını X2 arttıracaktır. Bir adet şövalyeyi una batırdıktan sonra özür dileyin. Ã?ünkü şövalyenin yemekte işi yok. O size yardım ederken una battı. Elinize aldığınız koca bir tavuk budunun üzerine zıtlık tarifinizi dökünüz ve bolca ketçap ekleyerek fırına sürünüz. Fırından kötü kokular gelene kadar bekleyin. Ama korkmayın kötü koku işin sırrıdır. Kötü koku olmazsa temizlik yapacak şövalyede olmaz ve boş duran şövalyeyi Tanrı Oren sevmez. Fırından çıkan budun üzerine birer şövalye çağırın ve ellerine cifler ile bezleri tutuşturun. şimdi işi şövalyelere bırakabilirsiniz. Sizde mümkünse ayak altından çekilin. Ã?ünkü şövalyeler size, Tanrıları adına yardım edecek ilk kişi olmak için düelloya girişebilirler...

Ahhh... şu tatlı şövalyecikler...

Bir sonraki İlyamainden yemek tariflerinde görüşmek üzere...

:P Koptum sabah sabah :D

Neyse bu konuyu kapayalım ve sevgili Dm imize "tur ne zaman dönücek?" diye soralım. Nine ile yürümekten sıkıldım :P
Sana çırak olarak yetiştirmek için bir şövalye verelim istersen :D . Her türlü paladin tiplemesi bulunur bizde :D :D . Seç beğen al.
Bu arada Logan abi tencere misin nesin öyle :lol: kapağı açılıp kapanıyor felan. Oha falan oldum yaani :P

İşine bak pis gnom! Orada savaş oluyor, adam bişeyler satmakla uğraşıyor. Diyarın kazığını sana attım diye böyle yapıyorsun di mi? Ne üçkağıtçı ve açgözlü bir cüceyim :D .
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Geyiği bölüyorum ama şu konuyu gündeme getirmem gerek: Horcoel Harbormm'un mendilini aldı mı almadı mı?

Cevap: Aldı. Kendim okumuştum. Cervantes'in çadırından çıkarken bir asker mendili getirdi o da dumur oldu. Ama tam karambol arasında yaşanan bir şeydi gözden kaçmış olabilir :wink:

Power demands sacrifice.
Locked