Eğer çevik,hızlı ve dayanıklı karaktersem(ki benim savaşçı karakterlerim genelde bu şekile oluyor)devamlı olarak yer değiştirir ve sabit durmazdım.Sonuçta en dayanıklı ve güçlü adam bile savaş meydanında karambolden Critical vb. yerse ve kendi aptal cesareti yüzünden on kişinin arasında kalırsa,iki saniyede erir gider.
Eğer ki kaçabilecek durum hiç mümkün gözükmüyorsa(artık adamlar beni çember almış,kaçar yol yok...

)TENGRİ,Allah,Odin,Crom her ne ise Tanrıya sığınır;kalkanımı miğferimi oturtur,elime aldığım pala ve kılıcımla iyice yaklaşmasını beklediğim heriflerin ayak ve diz hizasına -kendi etfafımda burgu hareketiyle(whirlwind)dalardım...Rage,Berserk,Dodge,mobility,spring attac,kWhirlwind attack,Expertise,Endurance,Improved critical,sunder,great cleave ;ne var ise dalardım...EN UFAK BİR boşluktan yararlanıp(savaş meydanı)kendi saflarıma dönmeye gayret ederdim.(mObility çok önemli)...
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.