sitede bi acami olarak hemen zıplıyorumlogan wrote:YA Hadi acamiler.. bide benimkini tahlil edin...
Ahh findor ah... nerdesin acemilere bıraktın işiii
logan snin avatar şiş yereine dumanı tüten bi kılıç taşıyan bi matador a bnziyo

logan wrote:YA Hadi acamiler.. bide benimkini tahlil edin...
Ahh findor ah... nerdesin acemilere bıraktın işiii
---------------------------------------------------------findor wrote:
Çok ortalık ve eski bir avatar genelde siteye gelen ve mage yani wizard oynatmak isteyen herkes en başta bunu kullanır bende bu gruba dahildim
-----------------------------------------------------------findor wrote:
Pis acemi Ã?ık dışarı Ã?ıkkkkkkkkkkkkk,
Açık renkli bişeyler kullan avatarında hiç bişe belli olmuo
------------------------------------------------------------findor wrote:
Broken üstad
iskeletimsi bi avatar pek hoş durmuş severim böle şeyleri renk seçimlerin güzel devamını bekliorum pek yazasım yok kusura bakma
-----------------------------------------------------------findor wrote:sylvos wrote:
Senin avatarın pekte fena birşey değil aslında..Ama sanırım bu bir death knighte benziyor.Altındaki atın beyaz olmasıda beni çok şaşırttıKraynS wrote:Arkadaşımbide benim tahlilimi yaparmısın,neler düşünüyosun bir öğreneyim??..
avatarın karakterini yansıtmasa bile bence pekte kötü bir avatar değil.
Koca Kafalı İri yapılı sevdiğim cücemuahahuaha
bu kadar yeter
findor wrote:Darkgnome wrote:Brokenblade: Senin avatar konuşuyor abi adeta. Hatta ne dediğinide söyleyeyim.
"Tavus kuşuyum beeeen! Tavus kuşuuuu. Ulu tavus kuşunun en büyük rahibi benim. Bana güçlerini bahşet ulu tavus kuşuuuu!"![]()
Tas: Daha önce 2 kişinin daha aynı resmini kullandığı Raistlin Majere. Etekleri tutuşmuş sanırım. Yakında kaçmaya başlar. Artistik çekecem diye kendi bulunduğu yeri de yakmış Nasrettin hoca misali.![]()
Chade_Fallstar: Senin avatar sanki sisler içinden hiçbirşey çıkmamış g,ibi duruyor. Biraz daha dikkatli bakınca orada peştemal gibi bişeyler de dikkatinin çekiyor. Sonra sanki alevler içinden çıkmış bir elf avatarı gibi geliyor bana. Ancak sanki teknolojik bir dünyada yaşayan elflerin savaş avatarı gibi. İlginç.
Kelini Çok Sevdim
Baba büyüksün saygılar...

Zoom yapınca daha ecüş bücüş bişey oldu inanki. Ama ben onun ne resmi olduğunu bildiğim için öyle söyledim. Warhammer 40.000'de elflerin savaş avatarı o. Bir elfi ateşler içine canlı canlı göndererek çağırma ayini var hatta.Chade_Fallstar wrote:şimdi bu avatarı al darkgnom kaydat bilgisayarına bi zoom yap gerçei görChade_Fallstar: Senin avatar sanki sisler içinden hiçbirşey çıkmamış g,ibi duruyor. Biraz daha dikkatli bakınca orada peştemal gibi bişeyler de dikkatinin çekiyor. Sonra sanki alevler içinden çıkmış bir elf avatarı gibi geliyor bana. Ancak sanki teknolojik bir dünyada yaşayan elflerin savaş avatarı gibi. İlginç.
tas wrote:Varya gerçekten sinirimi bozdunuz bende değiştiridim avatar ın allah ı bunu yorumlayın ben siteye her gelenin mağe olmak için seçtiği avatarı seçecem ha tamam kırdınız kalbimi bıraktım güzelim avatar ı bunu yorumlayın bakalım allahım ağlamak istiyorum bu nasıl kader yaaa

sevgili bilge insan dark gnome şimdi bu formül eksik olabilir haklısın bu einstein in kendi el yazısı hem görecelilik için çalışmalarından alınmış.Tabiki formül bu kadar basit değil ama bu kendi çalışmalrından alınmış bir kesit bunuda beğenmediniz tamam gene değiştiricem siz beğenene kadar.........Beni sizler var ettinizDarkgnome wrote:O görüdüğüm yazı E=mc2 ise o eksik bir formül biliyorsun herhalde. Pek çom durumda diğer bilşenler "0" olduğu için genel tabir olarak kullanılıyor.
Yani anlayacağın senin avatarın ekzik bir avatar.

findor wrote:Bune ya batırdınız başlığı sohbet yeri değil burası !!!!!!!!!!!!!!!!
TAş 1. sayfadaki ilk mesajıma bak avatarları nasıl eleştireceğim yazıyor !
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests