KraynS wrote:Arkadaşımbide benim tahlilimi yaparmısın,neler düşünüyosun bir öğreneyim??
Senin avatarın pekte fena birşey değil aslında..Ama sanırım bu bir death knighte benziyor.Altındaki atın beyaz olmasıda beni çok şaşırttı ..
avatarın karakterini yansıtmasa bile bence pekte kötü bir avatar değil.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Yırtık pırtık yamalı pelerinin altına gizlenmiş yeşil gözlü bir zombiye daha çok benziyor bence ..
Senin avatarın tapınakta oturup canı sıkılınca savunmasız goblinleri kesen tiplere benziyor ..(bu işin geyik kısmıydı)
Eskimiş, grileşmiş yırtık pırtık kukuletasının altında pis pis bakınan sinirli bir tipleme.Ayrıca gizemli bir tiplemeye benziyor.(scyte ağzımdan almışın lafı)
slach wrote:17. yy da kovboylar varmıydı? Yani 1600 lü yıllar. ( Dalga için değil bilmek istediğim için soruyorum.)
Aurel senin avatarın bana arveni anımsattı.
Nebiliyim yazdım işte, bende bilmiyorum .O zaten Arwen arkadaşım ..
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Ejderhanın düz duvara tırmanması hoş bir enstantane olurdu açıkçası... Ama ejderimiz olayı çakarsa fena olur o da ayrı konu " Arkadaş bu kanatlar ne işe yarar... kızartık yesek mi acep, oh mis...."
Konu içeriği ne olursa olsun kullandığınız üsluba dikkat ediniz. Mesajınız değiştirilmiştir // Moderatör
lordsoul wrote:yap bi tahlil bakalım tanıdık geldi mi? :lol :lol
Eski Kadim dost
diyecek pek bişey yok senin için her zamanki gibi şahane bir seçim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
brokenblade snin avatar çok manyak kız kardeşi varmı bi sorsana?
ewt snin avatar dahaçok ne biliyim böyle yarasa-iskelet-undeath karışımı deişik bi şeye bnziyo
ünlü birinede bnzetiyorum ama çıkartamadım gitti
Brokenblade: Senin avatar konuşuyor abi adeta. Hatta ne dediğinide söyleyeyim.
"Tavus kuşuyum beeeen! Tavus kuşuuuu. Ulu tavus kuşunun en büyük rahibi benim. Bana güçlerini bahşet ulu tavus kuşuuuu!"
Tas: Daha önce 2 kişinin daha aynı resmini kullandığı Raistlin Majere. Etekleri tutuşmuş sanırım. Yakında kaçmaya başlar. Artistik çekecem diye kendi bulunduğu yeri de yakmış Nasrettin hoca misali.
Chade_Fallstar: Senin avatar sanki sisler içinden hiçbirşey çıkmamış g,ibi duruyor. Biraz daha dikkatli bakınca orada peştemal gibi bişeyler de dikkatinin çekiyor. Sonra sanki alevler içinden çıkmış bir elf avatarı gibi geliyor bana. Ancak sanki teknolojik bir dünyada yaşayan elflerin savaş avatarı gibi. İlginç.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Chade_Fallstar: Senin avatar sanki sisler içinden hiçbirşey çıkmamış g,ibi duruyor. Biraz daha dikkatli bakınca orada peştemal gibi bişeyler de dikkatinin çekiyor. Sonra sanki alevler içinden çıkmış bir elf avatarı gibi geliyor bana. Ancak sanki teknolojik bir dünyada yaşayan elflerin savaş avatarı gibi. İlginç.
şimdi bu avatarı al darkgnom kaydat bilgisayarına bi zoom yap gerçei gör