Yeni
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Yeni
Hanınıza yeni geldim ben bu diyarların yabancısıyım çok derinlerden geldim çok uzaktan 
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Ben Zfilzinzrillionuszinabdulus
Ben Zfilzinzrillionuszinabdulus ben gelmiş ve gelecek bütün lanetleyenlerin ve lanetlenmişlerin kralı yeraltının ve kötülüğün koruyucusu ve savaşçısıyım
Diyarlara lanetini de getirmeyeceksen hoşgeldin Zfilzinzrillionuszinabdulus. Planelerin bu birlesme noktasindaki garip diyarda bir cok lanetli ya da kutsanmis dolasir fakat duzene zarar vermedikleri surece sorun cikmaz...
Sorun cikarsa devreye girmek pek hoşuma gider aslında *kılıcıyla vahşi ve delirmiş bir gülümseme eşliğinde oynar*
RP DIşI: Hoşgeldin Kind of the Damned seni aramızda görmek çok hoş. Mesajlarının devamını bekleriz
Sorun cikarsa devreye girmek pek hoşuma gider aslında *kılıcıyla vahşi ve delirmiş bir gülümseme eşliğinde oynar*
RP DIşI: Hoşgeldin Kind of the Damned seni aramızda görmek çok hoş. Mesajlarının devamını bekleriz
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Quel-Shin
Bu diyarlarda yeni olmamdan dolayı müzetazi olacağım Quel-Shin
ve sözlerini serin kanlılıkla karşılayacağım.
Ancak kötülük için savaşan herkes içinde bir parça lanet taşır.Lanete bulaşmış herkes de benim bir parçamdır ya da ortağamdır.
ve sözlerini serin kanlılıkla karşılayacağım.
Ancak kötülük için savaşan herkes içinde bir parça lanet taşır.Lanete bulaşmış herkes de benim bir parçamdır ya da ortağamdır.
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Raistlin Majere
Düzen varlığın ve yokluğun sınırıdır(iyi-kötü),(yokluk benim),her şey bu düzene saygılıdır.Düzeni bozan düzen tarafından yok edilir.
Gerçi devreye girmeni görmekisterdim ama düzeni bozmam.
Kutsanmışlar düşmanım lanetliler ortağımdır.
RP Dışı:Hoşbulduk saol bende öyle umuyorum
Gerçi devreye girmeni görmekisterdim ama düzeni bozmam.
Kutsanmışlar düşmanım lanetliler ortağımdır.
RP Dışı:Hoşbulduk saol bende öyle umuyorum
onur verdin yabancı
lanetli şahsiyetini tapınağımın onur konuğu olarak daha iyi tanımak isterim ... tanıt kendini yabancı ... daha iyi tanıt ki lanetli varlığının huzur bulabileceği diyarda yalnızlık illeti üzerine çökmesin
lanetli şahsiyetini tapınağımın onur konuğu olarak daha iyi tanımak isterim ... tanıt kendini yabancı ... daha iyi tanıt ki lanetli varlığının huzur bulabileceği diyarda yalnızlık illeti üzerine çökmesin
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

scythe
Kendimi tanıtacağım scythe.Tek gereken zaman.Zaman geçtikçe daha iyi tanıyacaksınız beni.Lanetin soğuk ve yoğun havasıyla geldim bunu paylaşmaya hazırım
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Quel-Shin
Evet haklısın Quel-Shin bu konuda mütabıkız ancak kutsanmışlarla kuracağın otaklıklara dikkat et! 
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Oren_Dautry
Senin lanetin beni onurlandırır nocramancer.Laneti yaplaşan ve lanete inanan onun için savaşan herkes benim ortağımdır ya da benden bir parçadır.Senin varlığın ve lanetin beni onura eder Oren_Dautry
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı