AnnuMinas

Birisi hikayeyi başlatır ve herkes tarafından devam ettirilir.
Post Reply
mertcane
Kullanıcı
Kullanıcı

AnnuMinas

Post by mertcane »

AnnuMinas'in önüne dizilen ordunun önündedir Elrond..

Basi dik.. Ufku izler..

Simsiyah bir atin üzerinde tüm zirhiyla kusanan Elrond orduyla birlikte Kalenin önünde yerini aldi..

Surlara dogru döndü ve kilicini dogrultarak haykirdi..

"OKÃ?ULAAR!!"

Okçular savunma için hazirlanirken, can dostu.. savas arkadasinin gelmesini beklemeye basladi..
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dark lord »

ELrond un can dostu Theron surda yerini aldıktan sonra ikinci emiri bekleyen elf okçuları Elrondun

-ATEEşş emrini aldıktan sonra teker teker düşmanlarının saflarını bozmaya çalıştı Elrond
komutayı Yüz Başı Teleiana verdikten sonra Theronla bereber kale kapısının önüne doğru koştular .
Elrond Therona
-Çok savaş kazandık ama bunu kazansakda kötülük orduları yine saldıracak .Bu surlar çok savaş gördü ama bu orklar ve leş kokan yaratıklardan oluşan orduya dayanamaz .Bu şehirde elimizden giderse batıyı korumamız çok zorlaşır.
-Ã?midini kaybetme her zaman bi yol vardır biliosun ki kötülüğün galip gelmesi için iyiliğin hiç bir şey yapmaması gerekir.Sakın ümidini kaybetme dostum,SAKIN!

Ve aniden bir ses duyulur yıllarca dayanmış bu kalenin kapısından Elrond arkadaki okçulara oklarını hazır tutmasını Theron da KORANİAN ın ünlü mızrak çılarına cesaret verici şeyler söylerken aniden kapı kırıldı etrafta bir düman vardı göz gözü görmüyordu bir ses duyulmaya başladı hep aynı ritimde bir ses cesaretlendirici birses Elrond ateş diyene kadar bu ses devametti .Oklarını vızıltılarıyla okun ette girme sesi bir oldu ve önden aniden devasa bir yaratık çıktı bu bir Troldü.
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
mertcane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mertcane »

Mertcane Diger adı ile Amras Elanessë gözlerini kısarak canavara bakar ve ani bir bagırışla okçular oklarınızı troll e atın kılıçlılar sizde atlarınızın üstünde troll e saldırın

Tak Bagırırken Arkadan Bir Büyücüden Gelen Ses Dikkatini Ã?ekiyor

"Searing Light"

Bu Troll E Hediyem Olsun

mertcane arkasına dönüp Büyücünün yanına gidip soruyor bu ne büyüsü diye Soruyo Büyücü Gülerek Cevap Veriyor

Büyücü:
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dark lord »

Byücü başta Amrasa cevap vermedi konsantrasyon olması gerekiodu ve Amras yanına geldiiğinde asasından bi ışık fışkırdı Elrond ışığı görünce adama baktı bu adam büyücülük sınavından geçmiş genç Earon Slynne nin ta kendisi idi büyücünün büyüsü Trolle mancınık mermisi gibi çarptı Trol yere yıkılınca arkasındaki orklarada zarar vermişti Orklardan gelen ses şehir surlarında yankılanıyordu Earon büyü yaptıktan sonra biraz geriledi ve sonra kıs kıs gülmeye başladı Amrasın sorosuna şöle cevapladı
Sen kendi savaşına bak bende kendi büyülerime
Earon sonra adım Earon diğer adım dark lord dedi
Amras sinirlenmişti ama orkların savaş naralarını duyunca babasından kalan elf kılıcını çıkardı ve narayı bastı Korianın mızrakçıları öne geçerek mızraklarını orklara sapladılar
Earon geriye çekilmişti
EAron genç yaşta büyücülük sınavına girmiş ve başarılı olmuştur Korianın tek al cüppeli büyücüsü olmuştur Hocaları onu beğenir ama içinde karanlık bi taraf sezerlerdi
Ve aniden gelen bi mancınık topuyla etraf yankılandı
Orklar bastırıyor ve savaşçıları yeniyordu Earon bir ata bindi ve şu sözleri söledi
Aronas Tian Tandre
Ve asasından alev topları fışkırdı orklar acıyla kıvranırken Earon büyüçülük kulesine doğru atıyla dört nala koştu
BU şehrin en büyük kulesi şehir daha var olmadan varmış şehir bunun üzerine kurulmuş önceden namevtlerin yaşadığı bu kule sonra Korian elflerinin bir şehri olmuş
Amras iki ork biçtik ten sonra Elrondun yanına gitti ve Elronda:
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dark lord »

-Geri çekilmeliyiz saflar bozuluyo Theronun mızrakçıları ölüyor geri çekilmeliyiz hemen
Elrond genç on başı dinlememezlikten gelip sonra
-Savaşa dön genç komutan daha tecrübelenmen lazım adamlarını al ve savaşa dön hemen
-Adamlarım öldü komutanım geri çekilmeliiz birazdan adamlarımızdan hiç biri sağ kalmıycak
Elrond Amrasa biraz baktıktan sonra okçulara ateş emri verince oradan uzaklaştı ve dostunun yani Theronun yanına gitti Amras iyice sinirlenmişti ve büyücünün nereye gittiğini öğrenmek için savaştan ayrıldı çünkü bu savaşta büyücülere ihtiyaçları vardı orklar tarafından püskürtülüyorlardı
Amras etraftaki çığlık seslarınden uzaklaşmak için atını alıp dörtnala sürdü

O sırada genç ve kudretli Earon büyücü kulesine varmış odasına çalışma masasındaki kitaplara gömüldü parşomenleri karıştırdı büyülerine çalıştı ve kütüphaneye gitti ordaki büyücülerin savaşa dönmeisini söleyen iki savaşçıya
-Geçebilir miyim lütfen
savaşçının teki
-Savaşa dön insan pisliği senin gibi insanların burda nasıl büyücü olduğuna hayret ediyorum
Earon asasını kaldırmadan hareketsiz bir büyü yapmaya hazırlanınca savaşçılar anladı ama çok geçti tepe taklak havada döndüler sanki bi dev onları yağından tutup aşağı sarkıtıyo gibi Earonun bi asayı ileri doru itiş hareketiyle geri doru uçtular ve bayıldılar
Kütüphaneye girdikten sonra yasak bölgeye girdi
Burda efsanevi kara büyü Tarkhsankosun kitaplarını odasına götürdü ve onların içlarine gömüldü
Büyülere çalışıyodu bu bisaat sürdükten sonra camdan dışarı baktı orklar büyücülük kulesinin ayaklarınakadar gelmişti ve aniden kapı çaldı ses
-Orda ne yapıyosun dedi
Earon
-Sen kimsin dedi
-Amras dedi ve kapıyı kırdı tam saldıracaktı ki
Büyücü onu felç etti ve ona işkence büyüleri yağdırdı etrafta yeşil siyah kırmızı ışıklar parlıyodu.Amras bağırıyor çağrıyordu Aniden içeri ELrond ve can dostu THeron girdi
büyücü AMrası bırakıp hemen önce Therona
Silonevra Krona Salonora
sözlerini söyledi ve bir çığlık kopuverdi Theron acıyla ve yavaş yavaş ölüyorudu
Earon bağırmış Amras ne olduğunu anlamamıştı daha çünkü acıdan epyce yıpranmıştı
Earonun yüzü sinsi ve cani bir gülümsemeye büründü
ELrond:
Post Reply