paladin nedir?caylak bi frp ci ye yardımınızı es
Ama senin burada yazdığın bir mantıksızlık var. Sen bir mesaj atacaksın böyledir diyeç. Sonra bu sitedeki herkes ben böyle kullanmam gerek diye belirtecek.
Ama benim dediğim sen sadece mesajının başına benim kurallarımda böyle diye yazacaksın ve başka kimsenin başka mesaj atmasına gerek kalmayacak. Forumda mesaj kirliliği olmayacak.
İstersen sizin forumlara girerlim ve sizin forumlarda senin dediğini uygulayalım. Biri desin "paladinlerin kanatları" vardır. Diğerleri tek tek mesaj atsın "benim oyunumda yok".
Sonra başka biri "paladinler deve kuşuna binen ve zırh olarak düdüklü tencereyi tercih eden etraflarına kötü koku yayamasını seven solucanlardır", sonra herkes tekrar "benim sistemimde böyle değil" diye belirtsin. Bu olayın 10 kişi ile ne kadar uzayabileceğini düşünebiliyormusun.
şimdi bu sitenin kullanıcı sayısına bakmanı tavsiye ederim. Senin tavsiyen bu sitede olurmu olmazmı.
Kendi sistemin hakkında yazacaksan başından belirt işte ne var bunda. Hatta altına bu sitede asıl kullanılan 3.5E sistemine görede cevap ver. İnsanlar daha çok bilgilensin. Daha çok bilgini başka insanlara aktarabil.
Ama benim dediğim sen sadece mesajının başına benim kurallarımda böyle diye yazacaksın ve başka kimsenin başka mesaj atmasına gerek kalmayacak. Forumda mesaj kirliliği olmayacak.
İstersen sizin forumlara girerlim ve sizin forumlarda senin dediğini uygulayalım. Biri desin "paladinlerin kanatları" vardır. Diğerleri tek tek mesaj atsın "benim oyunumda yok".
Sonra başka biri "paladinler deve kuşuna binen ve zırh olarak düdüklü tencereyi tercih eden etraflarına kötü koku yayamasını seven solucanlardır", sonra herkes tekrar "benim sistemimde böyle değil" diye belirtsin. Bu olayın 10 kişi ile ne kadar uzayabileceğini düşünebiliyormusun.
şimdi bu sitenin kullanıcı sayısına bakmanı tavsiye ederim. Senin tavsiyen bu sitede olurmu olmazmı.
Kendi sistemin hakkında yazacaksan başından belirt işte ne var bunda. Hatta altına bu sitede asıl kullanılan 3.5E sistemine görede cevap ver. İnsanlar daha çok bilgilensin. Daha çok bilgini başka insanlara aktarabil.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Evet eksiklerimi gördüm herkesden önce fakat edit butonu yoktu.Düzeltmem gereken yerler vardı ama bişey yapamadım.
Mesela Paladin'liktren atılan karakter sadece şövalye ve Anti-Paladin olmaz.Eğer ok kullanıyorsa okçu olur ya da ne bileyim balta kullanıyorsa Barbar olabilir.
Bakıp bakıp güldüm ancak buna ama böyle bir tepki alacağımı beklememiştim.
Umarım anlatabildim.
Mesela Paladin'liktren atılan karakter sadece şövalye ve Anti-Paladin olmaz.Eğer ok kullanıyorsa okçu olur ya da ne bileyim balta kullanıyorsa Barbar olabilir.
Bakıp bakıp güldüm ancak buna ama böyle bir tepki alacağımı beklememiştim.
Umarım anlatabildim.
ufak bir hatırlatma olarak ta bir başlığa cevap yazmadan önce o başlıktaki diğer yazıları da okumak genel için (herkes dahil herhangi bir kişiye yönelik söylemiyorum) faydalı olacaktır. Özellikle başlığın açılma tarihinden max 1 haftaya kadar gerekli doğru cevaplar verilmiş oluyor daha sorna yazılanlar da alttakilerin doğru yada yanlış varyasyonları oluyor ve bu sefer tekrar düzeltme gerekiyor, düzeltmeye düzeltme gerekiyor vs.... sürdükçe sürüyor. Msg atmadan konunun tam cevaplandığından emin olalım.
Beni Msn'ye ekleyen arkadaşım her ırk Paladin olabilir demiş.Acaba bu başka hangi dünya mevcut.
Demon-Paladin,
Uruk Hai-Paladin,
Goblin-Paladin,
Orc-Paladin,
Troll-Paladin,
Kara Cüce-Paladin,
Karanlık Elf-Paladin,
vs..
Bunların Paladin olduğu başka bir dünya bilmiyorum.Yok da zaten.
Demon'dan da Paladin diye arkadaşım sana sadece gülüyorum.
:):)
Demon-Paladin,
Uruk Hai-Paladin,
Goblin-Paladin,
Orc-Paladin,
Troll-Paladin,
Kara Cüce-Paladin,
Karanlık Elf-Paladin,
vs..
Bunların Paladin olduğu başka bir dünya bilmiyorum.Yok da zaten.
Demon'dan da Paladin diye arkadaşım sana sadece gülüyorum.
Multiverse ve boyutdışılar apayrı bir konu dostum. Baator- nine hells teki bir çok güçlü Archdevil bir zamanlar angeldi. Ayrıca bagışlanma, arınma gibi bir çok konu mevcut, her nasılsa merhamet ve iyileştirmenin vücut bulmuş hali olan "Belial" , çok uzun vadede acı çekme ve çektirmenin efendisi olan şeytan lordu haline geldiyse tersinin olmaması imkansız değil. Dediğim gibi konuya hakim olmak, ve kaynak sahibi olmak... Açıklama yapmadan iyi düşünün...
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
http://www.wizards.com/default.asp?x=dnd/fc/20050824a
Bu da demon paladin, wizards of the coast onaylı. Succubus hatta...
İngilizcesi olanlar okusun ibret alsın...
Bu arada sonique arkadaşımıza DnD'nin bütün dünyada varsayılan setting olduğunu anlattım, sorun kalmadı. Edit olsaymış zaten kendi sistemlerinde olduğunu belirtecekmiş... Bundan sonra da diğer arkadaşlar kendi ürettikleri sistemlerle alakalı bir şeyler söylerlerse mutlaka belirtsinler çünkü DnD üzerinden giden bir tartışmada alakasız yazılar görünce DnD bilgisinin az olduğu düşünülebiliyor kişinin ve tartışma çıkabiliyor... Az dikkat bundan sonra
Saygılarımla...
Bu da demon paladin, wizards of the coast onaylı. Succubus hatta...
Bu arada sonique arkadaşımıza DnD'nin bütün dünyada varsayılan setting olduğunu anlattım, sorun kalmadı. Edit olsaymış zaten kendi sistemlerinde olduğunu belirtecekmiş... Bundan sonra da diğer arkadaşlar kendi ürettikleri sistemlerle alakalı bir şeyler söylerlerse mutlaka belirtsinler çünkü DnD üzerinden giden bir tartışmada alakasız yazılar görünce DnD bilgisinin az olduğu düşünülebiliyor kişinin ve tartışma çıkabiliyor... Az dikkat bundan sonra
Saygılarımla...
Türklider...