dm in bitmeyen çilesi
dm in bitmeyen çilesi
bi hafta sonu arkdaşlarla toplanmışız frp yapıyoruz.... grupta hayvan ötesi bir paladine ve lvl 3 olamsına rağmen nasıl oynatılacağını bilmeyen birde ranger vardır.tapınağagirmek isteyen iki arakdaşa 4 adet köpek saldırır.paladine arkadaş köpekleri görür görmez tüm kuvvetinle kaçmaya başlar,fakat o da nesi akıllı rangerimiz köpekler ona 4 mtr kala onlarla empathy kurmaya çalışır.köpekler poposundan kapıncada bundan vazgeçer.aklı başına gelen paladine abimiz nasıl kaçtığını anlamadığı yere aynen gelir yerde yatmış ve üstünde 3 köpek olan arkadaşını kurtarmak için uzunmu uzun keskinmi keskin olan kılıcın müthiş bir şekilde savururr.rangerimizin sağ kolunu vücudundan ayırır.) ve ben DM olarak oyunu oracıkta bırakırım tabiki siz ne yapardınız:?[/b]
Ã?nce paladin 1094848 voltla çarpılır, sonra kestiği kolun diyeti için onun kolu kesilir ve köpeklere yemesi için verilir. Akıllı rangerimizede Bir bez torba vb. bir şey bulunup kesilen yere yama yapılır.Sonra ikisine de tek kolla oynamak zorunda bırakılıp başlarına bir çok belalar gelir ve her savaşlarında esir düşürüp işkence yapılır. Kısacası oyun kursaklarından getirilir. Ama güzel bir ders olur herhaklde 
BanKai
-
Par-Salian
- Kullanıcı

- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

Arkadaşım,bu adamlar bir daha oyunlarında kender olarak oynarlarsa bayağı bir zevk alırsın bence.Birisi,oradan oraya koşturan ama hep aynı noktaya dönen bir eleman;diğeri ise kendine saldıran hayvanları daha yakından tanımaya çalışan bir diğer eleman...Tam kender vallahi bu adamlar! 
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

cok doğruda bu adamlar ne zamandır oynuyorlar bence bunu sormak lazım...galanodel wrote:yaa sizde abartınız tamam adamlar hata yapmış nıye ezıyorsunuz yazık yaaa :}
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Bence de abartmışsınız biraz, oyuncu hata yapabilir, ama dedikleri gibi ne zamandır oynuyolar falan bilmek lazım, ayrıca oyunu bırakmak yerine rp dışı yada oyun bittikten sonra kısa bi konuşma ile düzgünce uyarılıp , daha da devam edilirse o zaman bırakılmalı bence oyun...
bilgi ve saygılarımla...
bilgi ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
chosen wrote:Bence de abartmışsınız biraz, oyuncu hata yapabilir, ama dedikleri gibi ne zamandır oynuyolar falan bilmek lazım, ayrıca oyunu bırakmak yerine rp dışı yada oyun bittikten sonra kısa bi konuşma ile düzgünce uyarılıp , daha da devam edilirse o zaman bırakılmalı bence oyun...
bilgi ve saygılarımla...
Saygılar Eski Dost yüce Yoldaş...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.