10 Kasabanın Olduğu Yer Hakkında
Sanırım evet, birtek senle ben kalmıştık 
RPG şimdilik geri gelmeyecek gibi gözüküyor ama geri getirebilmek için üzerinde çalışılmakta. Yine de umut besleyin demiyorum. Belki olur belki olmaz. Harcanan emek konusuna ise hiç değinmek istemiyorum. Değindikçe tepemin tası atıyor çünkü...
RPG şimdilik geri gelmeyecek gibi gözüküyor ama geri getirebilmek için üzerinde çalışılmakta. Yine de umut besleyin demiyorum. Belki olur belki olmaz. Harcanan emek konusuna ise hiç değinmek istemiyorum. Değindikçe tepemin tası atıyor çünkü...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
onkasabanın oyunu bir yere bağlanıcak mı? Rp bitmiş gibi..Yada ben direk aklımadan geçeni söyleyeyim. Başka bir rpye geçicek olsam ,aynı karakterle orada on kasabada yaptıklarımı hatırlıyacakmıyım. Yoksa hiç on kasabaya gitmemiş hatta böyle bir yer hiç olmamış gibi mi davranıcam?
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
RP kaldığı yerden devam ama slach senle msn de bi görüşelim istersen, Oyunu oren ile beraber hızlıca cataclysm e bağlayacağız. Ona mahsuben
...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü