Solamniya şovalyeleri biraz salakmı?
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Saçma sapan dediğin hareketler çoğu zaman insanların hayatını kurtarmak içindir son derece saçma konuşuosun eğer bu şekilde bir yorum yapıorsan nedeninide açıkla...
***Strahd Kılıcımın tadını örenmek istemiorsan şovalyelerin onurunu lekeliyecek cümleler kurma şuanda bir savaşı durdurmaya çalışıorum başka bir savaş yapmak istemem ama gerekirse yaparım...***(ingame)
***Strahd Kılıcımın tadını örenmek istemiorsan şovalyelerin onurunu lekeliyecek cümleler kurma şuanda bir savaşı durdurmaya çalışıorum başka bir savaş yapmak istemem ama gerekirse yaparım...***(ingame)
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Özgünüm ama senin gibi çömez vampirlerle uğraşmam bile ben Heironeus'un seçilmişiyim ve birkaç lafım seni bu dünyadan yok etmeye yerer, veya Holy Swordumun herangi bir çiziği seni yok edebilir ondan fazla zorlama kendini... Eğer yok olmak istiyorsan başka yollar ara... Senin için ordularımda ki tek bir askerimi bile yoramam... Savaşta öldürülmesi gereken tehlikeler olucak askerlerim onlarla uğraşıcak senle değil... Demran'ın olduğu odada ki ışıklar sönmeye başlamıştır. Derken Demran kılıcını tutar ve etrafa kılıçtan ve zırhında ki Heironeus sembolünden kutsal bir ışık yayılmaya başlar... Sakince tahtına oturur, birkaç kağıda mührünü basmaya koyulmuştur.
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Ben bunu siteye geldiğimden beri söylüorum oynadığım bir oyunda olduğunu söylemiştim ve seçilmişlik olayının sitede de yaygın olduğunu gördüm Coraxla kan kardeşi olduğumuz zamanda bunu söylemiştim... Vampirelere gelince onlardan korkmam ama bazılarının yaşına ve gücüne saygı göstermeyi bilirim onlarla savaşa her zaman varımdır ama bazılarına karşı elimde olmadan iki kere düşünürüm... Bildiğim kadarıyla gerçekten çok güçlü vampirler buralarda da var güçlerini hissedebiliorum o saygı duyduğum vampirlerde sanıyorumki bana saygı duyuyorlardır fakat bazı çaylaklarında bana ve tanrıma saygısızca konuşmasına dayanamam...
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Burda boşyere kafanı yorma. Sana karşı son mesajım demiştim ama illa yok olmak istiosun napiyim madem öyle savaş olursa düşmanlarımız arasında yeral gerçi kabul edilirmisin bilmem, KnightFlame'in kabul ediceini sanmıorum... Neyse savaş olmassa ortalıkta düellolar var bi sürü bizimkide olur ama kendimi bile yormıcaımı bil tanrımdan dilediğim bir dilekle çağrıma gelicek olan bir Deva seninle uğraşabilir... (Kibirden nefret ederim beni kibirli konuşmak zorunda bıraktığın için sana olan hiddetim artıyor... Bu hiddetle düello ya çıkıpta Devaları rahat bırakıp seni yok etmek için kendim orda olucam)
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Ya cidden bu seçilmişlik hödesine bir son verin. Oyun içindeki karakterleriniz oyun içinde kalsın. Corax öreneği ilede karşıma gelmeyin. Onun seçilmişliği tamamen siteye dayanmaktadır. Adminlerle bir konuşma va tartışma süreci olduğuna eminim. Eğer oyunları karıştırırsanız bende birçok oyunda TANRI olmuştum. Bilmem birşey ifade ediyormu? Bunun dışında savaşın sizi tutan yok.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."