Drizzt'in filmi???

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Fenmarel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fenmarel »

walla bence en güzeli Loth:Semra Teyze
By the Lone Wolf
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

wulfgarda nuri alço abimiz olurdu heralde
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Film bence tutar. Hiç anlamayan süper kahraman sanar abimizi.

Kendisini pek sevmesemde hem kısa boyu hem vücut yapısı hemde Drizztin hareketlerini yapabileceğinden jet lee.

aeyque avatarına aşık oldum. Beni bi ara tanıştırabilirmisin. Biraz kısa sakalları beyazlamış mavi suratlı kel ve hafif dişlek bir arkadaşım var sence ondan hoşlanırmı bi ağzını arayı ver.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asasin »

apiah'ı Jarlaxe yapardık,
aysel gürel'i saygıdeğer (matron) baenre yapardık,
en güzeli bence loth'u naomi kempıl ( nası yazılıyo bilmiyom) yapardık. muazzam bir dişi. çok uygun. boy pos. ah ulan ah. kadersiziz biz bee. pardon arkadaşlar ben salyalarımı toplayayım geliyom hemen. :-P :-P
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

Yaw film olurdu olmasınada benim en merak ettiğim olay infraruj olayını nasıl ayarlıyacaklar, ilk aklıma şey geldi hani predatör filmelerinde ki gibi olur diye düşündüm onlarda da sadece birkaç saniye felan gösteriyo yani underdark ı göz önünde bulundurursak bayağı işlari var holywood dakilerin gibime geliyo yanlış biliyosam bişiler diyin...
Selkinemus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selkinemus »

Cattie-Brie=Deniz akkaya bence uygundur.:P
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

desenize uluslar arasi bir calisma olacak. Regis kim olurdu bu arada acaba? Cocuk yildizimizda kalmadi ki sezercik gibi oynatalim Regis diye yuturalim hehe :P . Bide Artemis Entreri lazim soyle onune geleni bicen. Wulfgar yerine bitim vali Arnold u oynatabiliriz. Nasil olsa Wulfagar da Conan in bir cinsi. Cattie-Brie icinse ilerleyen kisimlarda saclarini boyatip Lucy Lawlesi-Zeyna- oynatiriz.ama fazla ucurmayiz bu sefer oyle daldan dala daldan dala.
immortaleva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by immortaleva »

Bence bu serinin filmini yapmak çok zor,yap1lmaz bence :roll: Yap1lsa iyi olur ama :roll:
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asasin »

immortaleva wrote:Bence bu serinin filmini yapmak çok zor,yap1lmaz bence :roll: Yap1lsa iyi olur ama :roll:
:D

peki sen çıkmadan önce jurassic parkın yada Yüzüklerin efendisinin yada harry potterin

yada vs. yapılabileceğine inanıyomuydun?? :D

bence bu holivud'un yapamicağı film çok az 8)
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

bence drizzt in portresi şu ana kadar filmi yapılmış birçok kahramandan daha etkileyici ve bence iyi ses getirir LOTR nin filmi yapıldıysa drizzt in filmini hayli hayli yaparlar yani yapsınlar! :P :lol: :P

Tabii olursa drizzt i kim oynar merak ediyorum sanırım LOTR deki gibi pek sansasyonel ni isim olmaz bu

tesekkürler!!
To Live is To Die!
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

artemis kim olur acaba??orlando olabilir diye düşünüyorum.. 8)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

drizzt- 50cent olsun... :D :D :D
hem zenci flmda böyle... atremisin topuklarına sıkar walla :D tabancasız dolasmaz o :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Thief_dodo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thief_dodo »

Bu filmi iki versiyon şeklinde yapabiliriz. Bunlar Türkiye versiyonu ve Yabancı versiyonu..

Türkiye Versiyonu

Oyuncular:

Drizzt Do Urden: Ben(başka kimseyi bulamadım fikri olan varsa söylesin)
Artemis Entreri: Mehmet Ali Alabora veya Okan Bayülgen
Bruenor Battlehammer: Haluk Bilginer
Buzyeli Vadili Wulfgar: Kıvanç Tatlıtuğ
Catti-Brie: Dolunay Soysert veya Yeşim Büber
Jarlaxe: Halit Ergenç
Regis: Onur Ã?nsal

yabancı versiyon üzerinde çalışıyorum...
Kalem tutamaz oldu ellerim yoksa âşık mıyım onu da bilmiyorum...Eskiden oyuncaklarım vardı oynadığım, şimdi oyuncak olmuşum ellere bunun sonu nedir, o nu da bilmiyorum...
Thief_dodo
Kullanıcı
Kullanıcı

Drizzt Film Projesi

Post by Thief_dodo »

Oyuncular

DRİZZT DO URDEN

1- Mehmet Günsür
Biyografi...
8 Mayıs 1975'de İstanbul'da dünyaya gelen Mehmet Günsur liseyi İtalyan Lisesi'nde okudu. Oyuncunun İtalya ile bu kadar yakından bağlarının olmasını bu durum açıklıyor. Marmara Ã?niversitesi reklamcılık bölümünde okumuş olmasına rağmen reklamcılık üzerine hiç çalışmamıştır. Aslında çocuk yaşta kameralar karşısına geçmiş olsa da Hamam filmine kadar oyunculuğu profesyonel olarak yapmayı düşünmemiştir. Hatta 25 yaşına kadar oyunculuk eğitimi almamıştır.
İlk kamera deneyimi 7 yaşındayken rol aldığı "Sana" reklamı olmuştur. Mehmet Günsur daha sonraları da birçok reklamda boy göstermiştir(Cocal Cola,Mavi Jeans,Hotiç katalogları,vb.). Ciddi anlamdaki ilk oyunculuk denemesi ise TRT'de yayınlanan 1988 tarihli "Geçmiş Zaman Mimozoları" dizisidir. Burada evin gözlüklü küçük oğlu Sabih'i canlandıran Mehmet, uzunca bir süre oyunculuktan uzak kaldı. Bu dönemde Roxy isimli mekanın restoranını da işleten Mehmet'in yönetmen Ferzan Özpetek ile tanışması da yine buradaki işi sırasında olmuştur.
Yine bu yıllarda hiçbir mekanda çalma şansını elde edemeyen The Dawn isimli müzik grubunun üyeleri arasında da yer alan Mehmet Günsur için milat 1997 tarihli "Hamam" filmi olmuştur. Bu filmin ardından kariyerini oyunculuk yönünde geliştirmeye karar veren Mehmet Günsur bu tarihten sonra birçok film,dizi ve oyunda yer almıştır.

Bir Fenerbahçe taraftarı olan Mehmet Günsur halen Roma'da yaşamaktadır.

Image
Image
Image

2- Haluk Piyes

Biyografisini bulamadım ama hem oyuncu hem boksör olduğunu biliyorum...
Image
Image
Image

BU İKİSİNİ SEÃ?MEMİN NEDENİ İKİSİNİN DE VÃ?CUTLARININ DRİZZTİN VÃ?CUDUNA YAKIN OLMASIDIR...

ARTEMİS ENTRERİ

Mehmet Ali Alabora

Bu adamın ölümcül olmasada ona yakın bakışları var.. Bu yüzden Artemis i oynayabilir. Tabi ki boyunun uzun olması sorun ama onuda teknoloji sayesinde hallederiz.

Image
Image

BRUENOR BATTLEHAMMER

Haluk Bilginer

Türk sineması ve televizyonun kahkaha makinalarından biri ve Bruenor un iğneleyici tavrını taklit edebilecek tek kişi diyebilirim. Ayrıca Hacivat Karagöz Nden Öldürüldü Filmini seyredenler beni anlayacaklardır..

Image
Image
Image

BUZYELİ VADİLİ WULFGAR

Kıvanç Tatlıtuğ

Bana kızacağınızın farkındayım ama Türkiye"de kaslı uzun boylu sarışın oyuncu pek az, en azından filmin tirajını artıracak bir seçim olur. Değil mi kızlar??

Image
Image
Image

hani derler ya manken gibi BARBAR... demezler ama bundan sonra diyecekler..

JARLAXE

Halit Ergenç

Kel olması tabi ki etken ama daha önemlisi alaycı bakışları ve bıyık altından gülüşleri ve ayrıca Aliye dizisinden dolayı kadınların uyuz olduğu bir tip tam bir Jarlaxe...

Image
Image
Image

BUÃ?UKLUK REGİS

1- Okan Bayülgen

Bu adamda hırsız havası var kardeşim.. Ayrıca ses tonu ve ikna yeteneğini de yadsımamak lazım biraz kilo alırsa Gümbürgöbek olabilir.. galiba

Image
Image
Image

2- Onur Ã?nsal

Ã?nce Eğreti Gelin ve şimdi de şaşkın filmiyle yıldızı parlayan genç oyuncu.. Nedense Regis'i düşününce aklıma bu adamın yüzü geliyor.. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz..

Image
Image

şİMDİLİK BU KADAR CATTİ-BREİ VE VİERNA DO URDEN DE BANA KALSIN ONLARI DA BİR ARA YAZARIM... şİMDİ SAYIN DRİZZTSEVERLER SÃ?YLEYİN BU OYUNCULAR UYGUN MUDUR??
Kalem tutamaz oldu ellerim yoksa âşık mıyım onu da bilmiyorum...Eskiden oyuncaklarım vardı oynadığım, şimdi oyuncak olmuşum ellere bunun sonu nedir, o nu da bilmiyorum...
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Drizzt'i okumasam da, bi yorum yapmak isterim.. Bazı fantastik serilerin kitapları oluyo da Drizzt neden olmasın denmiş..Bu tür yapımları tabi ki beyazperdede görmek isteriz.. Fakat kitap ve hikayeye sadık kalınması şartıyla .. Lotr gibi yapacaklarsa hiç yapmasınlar.. Hem belki adamakıllı bi film çekiliceği haberini alırsam Drizzt okumaya başlarım, filmde Fransız kalmayayaım diye.. Okur değil, seyirci gözüyle baktım, dediğim gibi şu ana kadar hçbir Drizzt kitabını okumadım..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Post Reply