Andero ve Eflanın ortak çalışması(Tarihçe)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ama bence en azindan bir on kasaba savasi koymaniz gerekli daha tam olarak okuyamadim Ustadim .. Okuyunca degerlendiririm. Bu arada sizin de benim yazdigim tarihce hakkindaki yorumlariniz da merak ediyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Çok güzel olmuş. Cümlelere verdiğiniz coşkulu yaklaşım beni baya bi etkiledi. Çalışmanızın başarısının devamını dilerim.. Bekliyoruz..
Only God can Judge me!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben tasvirlerin daha yoğun olduğu mitoloji tarzından biraz daha uzak hikayeleri biraz daha seviyorum. Kendi tarihçemi de şiir şekilinde yazmıştım. Bu biraz farklı bir tarz deneme isteği idi. Yine de klasik mitoloji anlatımı bana biraz itici geliyor hala... En azından olaylar anlatılırken tanrıların bakış açıları sıradan kullarınki ile birleştirilse daha iyi olur gibi geliyor bana. Yine de klasik mitolojik anlatımı sevenler için oldukça güzel olmuş.. Tebrikler. Üstad Efla... Ben düz yazıyı o kadar güzel yazamıyorum... Bana şu ana kadar hiç yorum yapan olmadı zaten :.... ( oldun ben kendim yazıp kendim okuyorum bana yeter... : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Saolasın üstadım. Söz hepsini okuycam bigün.ç Ama senin de maşallahın var çok uzun yazıyosun. Bak bu kadar şeye bile doğru dürüst yorum gelmedi :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Toprağın şarkısının benim için önemi çok büyük sonra okuyunca gereksiz ayrıntılara girdiğimi anladım ama yazarken farkedememişim. Son bölüm de uzun oldu ama o da birazcık kendimi kaptırmamdan oldu. Sanırım düz yazıyı da şiir gibi yazıyorum.
HARBE GİDEN
Post Reply