site içi savaş

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Bunu önlemek sanırım bana ve Ulu Güneş'in temsilcisene kaldı. Karanlık bulutları arkasında neler yaptığı Güneş'in gözünden kaçamaz Corax! Yaptığın hereketin herhangi bir açıklaması olamaz, açgözlülükten başka.

Seni beklettim kuvvetli düşmanım ama artık hazırım...geçirdiğim rahatsızlıklar yüzünden bu kadar vakit bekledin ama şimdi hazırım ve buluşma yerini söylmeni bekliyorum...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Demek bu dövüş olacak .. O zaman tanrıçam tymoradan ikinizin de en azından ruhlarınızın kurtulmasını dileyeceğim...
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Sanırım tapınakların sayısı biraz fazla olmuş.. O zaman on aylık mesafe diyelim bU tapınaklar için yani tüm kıta.... Mesajlar mielliki tapınaklarında kullanılan özel bir haberleşme aygırtı ile gönderildi.. Bu bir tahta görünümünde ve üzerine yazılan yazı büyü ile yazılmış öbür tahtada görülüyor.. Bununla kıtadaki korucularla ve tapınaklarla bağımız var. Diğer tapınaklardan yardımı onlar aracılığı ile istedim.. Bir aylık mesafede ise 2 mielliki 3 lathender ve bir helm tapınağı var yardım istediğimiz... Yardıma hala cevap gelmedi.. Cevabı dm mimizden bekliyorum gerekirse özel mesaj ile...
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Ey diyarların insanları!

Beni duyun, savaşa ben de katılıorum,
Ben Alazaghar "The Ancient" Necromancer,
Beni duy barbar!
Senin karşındayım, ki eğer benimle savaşmaya cüret edersen,
Vücudun benim ödülüm olacak!
Ama şayet tanrıların senin arkanda olduğunu kanıtlayabilirsen bana,
O zaman senin yanında olurum,
Ve ancak o zaman yok edici gücümü zevkli tarafından görebilirsin!

Eğer benim müttefikliğimi istiorsan, bana Kadari dilinde seslen!
Eğer benim tanrılarım yanındaysa, sana bu dili bahşediceklerdir...
Ben ki kadim necromancer krallarının torunu yalnız bu dilde cevap veririm sana...

Öbür türlü, sen ve ordun gerçek güce şahit olacaksınız, ama bu sizin için hiç hoş bir deneyim olmıyacak... -Buna emin olabilirsiniz...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Konuşmalar ve tartışmaların olduğu sırada kapı açılır içeri zırhından gelen ışıkla parıldatan bir insan girer... Odaya şöyle bir göz attıktan sonra ,dev cüsseli birinin üzerinde odaklanır gözleri. Kılıcını çıkarır ve dev kılıcı yere sokar oda bu darbeyle titrer, herkes şaşırmıştır... Bu insanın zırhının üzerinde Heironeus'un işareti vardır... Odada fısıldaşmalar olur herkes Heironeus'unda savaşa katılıcaını sezmiştir... Kalın ve düzgün bir sesle söz verdiğim gibi kardeşim geldim savaşta sırt sırta dövüşücez, üzgünüm geciktim Tanrımla bir buluşma yapmam gerekiordu, bu savaş hakkında ve oda senin tarafında ve tabiki Kord'un tarafında savaşta bizi onurlandırıcak. Düşmanlarımız hakkın gücüyle karşımızda eğilecekler bu savaşta. Söz verdiğim gibi dostum, söz verdiğim gibi kardeşim... Eğer bir terslik olursa kanın kanımla birleşti, ruhlarımızda bir. Kimse biz birlikte dövüşürken bizi durduramıcak bunu onlarada göstericez....
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Strider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Strider »

Merhaba ben strider sizlerden uzak kaldığım bir ayda maceraperestlik içgüdülerimi
engelleyemedim ve düstüm yollara...Görüslere saygılı bir savascı olarak cıktıgım yolda
günün birinde bir grup Takhisis sovalyesinin bir aileye saldırdıgını gördüm ve şok oldum
insanları kurtarmak ve aslında görüşlerin dışına çıkmayı engellemeye yönelik şovalyelerle
kavgaya tutuştum.
Neyazıkki aile darmadağın olmuş,görüş bozulmuştu...O anda o adamları öldüreceğime
dair yemin ettim ve saldırdım...En sonunda yorgun ve esir düştüm.En azdan dürüst
savaştılar..Beni öldürmediler çünkü onlardanda 5 kişiyi dağılan ailenin peşine yolladım...
Aralarında beni altkomutan diye bi adama götüreceklerinden bahsediyorlardı..
Alt kumandanın huzuruna çıktım,hapse atıldım ve sonra beni çalıştırmaya başladılar..
Hareketlerim yeteneğim ve sağlam vücudum beni onların bir piyadesi olma şerefine
yükseltti..Ne oldu nası olduysa altkumandanın gözüne bir yıl içersinde girmeyi başardım...
Sonra altkumandan bi karanlık kraliçeden bahsetti onun adına alacağımız zaferlerden,
hazinelerden ve güçten!! :!: Altkumandanla Görüşün kurallarlarıyla beraber kılıcımın
adaletiyle zaferden zafere koştuk daha sonra çanlar çalmaya başladı...Büyük savaş
geliyodu...Altkumandan bana sahip olup olabileceğim herşeyin bu zaferle geleceğini
söyledi...
Ve işte burdayım Ulu Kumandan Corax Tigerheart Kılıcım,şerefim(dolayısıyla yaşamım)
önce kraliçemin sonra sizindir. _Kara zırhlı sovalye kılıcını Corax Tigerheartın ayaklarının
dibine bırakır ve yemin eder_
EST SULARUS OTH MITHAS
Malhavoc_Hellbringer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Malhavoc_Hellbringer »

Kapı bir darbe ile sonuna kadar açılır duvara çarpar ve tekrar kapanmak üzereyken biri tarafından tutulur...ve yavaşça açılır. Kapının arkasından hırıltı benzeri bir soluma sesi gelir. Henüz içeri girmiş savaşçı yere sapladığı kılıcını eline alır ve odada bir gerginlik hakim olur. İçeriye Corax Tigerheart la eşit boyutlarda kırmızı derili boynuzlu ve kanatlı bir yaratık girer. Odada bulunanları şöyle bir süzdükten sonra hırıltılı bir ses tonuyla sorar "Maniak nerde??"
Eğer bir anda gözleriniz karardıktan sonra büyük bir acı ve kavrulma hissi ile gözlerinizi iblislerin yaşayanlara işkence yaptığı, çaresiz haykırışların şarkı oluşturduğu, cayır cayır yanan bir
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Neler oluyor! Nedir bu karmaşa.

Demran sizin ve Ulu Tanrınızın gücü bizlerle birlikte olduğu sürece büyük bir huzur hissedeceğim...kendinizi evinizde hissediniz lütfen. Yanımızda yer almanızdan büyük onur duydum. Sizinle özel olarak görüşmek istiyorum uygun gördüğünüz bir vakit*şimdi izninizle...

Ey gelenler, kimsiniz ve nesiniz. İyilik için mi geldiniz, kötülük için mi! Kendinizi tanıtın...

*özel mesaj
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Özgünüm soylu bir şovalyesin ama ben tanrımın tarafındayım tanrımda Kord'dan yana çünkü insanlar artık tanrılara sırtını dönüyor ben bunu engellemek için bu savaşa giriyorum ve Coraxın tarafındayım umarım şerefli bir savaş olur Heironeus'a olan inancım ve kan kardeşim Coraxa olan sözüm için bu savaşa giriorum...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Malhavoc_Hellbringer
Kullanıcı
Kullanıcı

Sorumu tekrarlıyorum Maniak denen sefil hırsızın !0 towns adı verilen bu ölümlü şehrinde olduğunu duydum bana onu verin başka birşey istemiorum NERDE O!!!!!!!
Eğer bir anda gözleriniz karardıktan sonra büyük bir acı ve kavrulma hissi ile gözlerinizi iblislerin yaşayanlara işkence yaptığı, çaresiz haykırışların şarkı oluşturduğu, cayır cayır yanan bir
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

şovalye yolda yürürken bağrınıp herkesi korkutan birini görür ve ona doğru yürür. Malhavoc ne istiyorsun napıcaksın Maniac'ı huzuru bozmanın mantıklı bir açıklaması vardır umarım...
Malhavoc_Hellbringer
Kullanıcı
Kullanıcı

İblis şovalyenin bu cesareti karşısında oldukça etkilenmiştir.
"cesaretine hayranım şovalye,bunun için sana cevap vereceğim, Maniak da efendime ait birşey var onu almak için geldim... Efendim Lucifer Malicroth'un yüce efendisine ait olan birşey. bu ölümlü kasabadan tek istediğim bu..bana Maniak 'ı verin..."
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Alazaghar... Bu kadar uzun zamandan sonra seni görmek ne güzel...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Güneş batmak üzereydi, sanki batan güneşin tüm ışıkları şovalyenin üstünde toplanmış etrafa huzur verici bir ışık yayıyordu. Demran eğitimli 1000lerce kişiden oluşan bir ordusu olmasına ramen yanlız dolaşmayı seviyordu ki buda tanrısından başka hiç birşeyden korkusu olmadığını açıkça gösteriyordu. şovalye iri cüsseli yaratığa baktı kendinden yaklaşık 10-15 cm uzun olan yaratığa... Bak iblis seni tanımıyorum efendinide hayatımda duymadım Maniac'ı buralarda görmedim. Gördüğüm kadarıyla ben gelmeden önce burda yeterince huzuru bozmuşsun, insanları rahatsız etmeyi kes. şuanda etrafta herkes huzurlu gözükmektedir. şovalyeden yayılan ışık iblisin varlığına ramen bir süreliğine onları rahatlatmıştır. Ne arıyorsan başka yerde insanları rahatsız etmeden ara. Düşmanım olmasına ramen Karathas'ta burda olmandan memnun olmıyacaktır ve bende memnun deilim. Yakında zaten bir savaş var insanlar yeterince huzursuz, şimdi geldiğin yere geri dön... Yoksa ben seni geldiğin yere döndürmenin başka bir yolunu bulmak zorunda kalıcam... *Demran Kılıcını tutar ve kılıç iblisi çok rahatsız edicek bir şekilde şovalyenin zırhının üstündeki Heironeus işaretiyle birlikte parlamaya başlar*
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Alazaghar la olan konuşmasından sonra sürekli hissettiği izleniyormuş hissi birden daha da arttı demranın...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Post Reply