half-orc sorcerer

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

bal likörü

Post by oldun »

kardeşim bal liköründe bile böyle ciddi mevzular açılabiliyor ya şaşım şaşım şaşırıyorum bu arada o orogmudur necidir onun + 6 str mod mu var yanlış yazdın heralde one be onla bir barbar yapılır of giantlarla bilek güreş, yapar mazallah şimdi bu oroglar birde medium size karakterdirler üstüne tuz biber olur devir değişti artık agzımızın tadıynan ork bilem öldüremicez
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

medium walla... heheh dmler icin iyi tercih , bazi saflar vardir ya "aaaaa 5 tane ork durun hepsini ben kesiim nede olsa hpleri 5 ataklari +4 tür" diyen. Oraya ork yerine koyucan lvl 5 sorcerer-2 fighter oroglari agliycak sonra :P
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

dogru ya dogru

Post by oldun »

valla dogru diyon aynısı iskelet versiyonunu görmüştüm şöyle güçlü bir grubun üstüne 10 15 tane iskelet salıyosun arasına bi tane bone golem koyuyorsun tadından geçilmiyor önce şaşırıyorlar sonra kaç tane bone golem vardır diye altlarına sıçıyorlar en son wail of banshee ile ölüyorlar
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kelemvor »

yapmayin yaziktir genclere söz dinlemeyenlere yapabilirsiniz ama :D
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

+6 strengh +2 int ve +2 charisma???? :???: :? :???:

Ben bu ork ırkına ne derim sizce?

"YUHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Post Reply