Elementals!!!

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Post Reply
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

cok uzun bir konu ama basitce hepsi birbirine esittir ancak ates ile su (cold veya) birbirlerinin, hava ile de toprak elemanteleri birbirin karsilar yada ziddidir. Güc olarak pek farklari yok diyebiliriz duruma uygun cagirmak lazim yokas su sundan iyidir demek cok sig bir yaklasim olur
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

ya o anlamda değil sadece bana birbirlerine karşı ne bakımdan zıttır onu açıklamanızı istiyorum mesela su ve hava elementalleri birbirine eşitmidir?
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Harpy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Harpy »

birbirlerine karşı ne bakımdan zıttır onu açıklamanızı istiyorum mesela su ve hava elementalleri birbirine eşitmidir?

Elementalik özelliklerine göre zıttırlar. Negatif özellikleriyle kullanıldıklarında;

Su ateşi söndürür,ateş toprağı yakar,toprak suyun özelliğini bozar,hava hem suyla ilgili hem ateşle ilgili hem de toprakla ilgili olarak yıkıcı kullanılabilir.

Ama aynı zamanda;

Su toprağı besler,hava ateşi besler,ateş çok yoğunsa suyla dengelenebilir.

Su ve hava elementalleri birbirlerine eşit değildirler fakat hava olaylarının kontrolüne su da karışır. Savaş anlamında ise hava elementalleri daha avantajlıdır çünkü hem uçabilirler,hem de havanın olduğu hemen her yeri kontol edebilirler.
Su elementalleri daha barışçıl ve sezgilidirler.

Umarım yardımcı olabilmişimdir...
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Bu elemental işi entresan... Hepsi ayrı ve kendine has gücü var... Ama ben bir elemental olsam :D ateş ya da hava olmak isterdim nedense bana daha avantajlı geliyorlar ama hiçbiri birbirinden üstündür diyemeyiz çünkü birbirlerini zıtlıyor eğer 4 ü aynı anda savaşsa güç değil zeka ön plana çıkar...
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

her elementelin kenmdine ait avantajları ve handikapları avr. bir svaş ya elemantelin zya da onu yönetenin zekasına bakar bu bağlam da haplo25 'e katılıyorum.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Post Reply