İstanbul Öniversitesi Beyazıt Kampüslü frpcile

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

saglarim bence ist ünideyim zaten siyasal dayim
o hukuktaki elemanla da yeni tanistim frp ci oda oyun oynayalim fln diodu
sirgawain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sirgawain »

bizim i.ü. edebiyat fakültesinde ufak çaplı bi ortamımız var ama o da üç beş kişi çoğu zaman toparlanamıyoruz bile. kulüp falan kurulacaksa haberimiz olsun..
Domine, serva animos nostros...
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Sevgili Norticus, biliyosun beni. Lazımsın de, anında yanınızdayım...
"Lovefull Evil"
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

abi pyros tarih bölümü son sınıf öğrencisi
daha önce böyle oluşumlar için çalışıldığını ama başarılı olunamadığını söyledi
yani ideolojik klüplere eyvallah, frp ye gelince satanist bunlar
ben klüp hevesimden vaz geçtim açıkçası
zaten ayıracak zamanım pek yok
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

klüp hevesimizden vazgeçtik norticusun dediği gibi.. daha öğrenci kültür merkezinin müdürüne gidemeden kapıcıdan döndük desek yeridir... klüpten geçtik anlayacağımız... ama birbirimizle görüşebilriz pekala.. ben de fen fakültesindeyim mesela.. herkes hangi fakültede olduğunu yazarsa belki okul çevresinde oyun bile çevirebiliriz :D...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
sirgawain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sirgawain »

siz legal klüp mü kurmaya çalıştınız? abi bence boşa kürek çekmişsiniz, çünkü ökm'de yeni klüp açmak imkansız zaten. olayın ne kulubü olduğuyla alakası yok. frp yüzünden diil yani. yer yokluğundan açılmıyor. (şu anda bile bir odayı çoğu zaman iki klüp birden kullanıyor, durumlar vahim)

ama oyun için klüp diil de şöyle güzel bi örgüt kurabiliriz. ben varım. yer hiç mühim diil. ana kampüs, anfi içi, koridor -koridorları akademi sahneleri için kullanıyoduk bi ara :) - hiç olmadı okul etrafında güzel, sessiz kafeler biliyorum. dediğim gibi, oyun için bir araya gelebiliriz, güzel oyunlar çevirebiliriz.
sirgawain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sirgawain »

bu arada ingiliz dili ve edebiyatı 3. sınıftayım ben.

edebiyat fakültesi
holy_damien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by holy_damien »

merhabalar,biz iü lü arkadaşlar olarak bir frp klübü de bizden kampanyası düzenliyoruz:),bu kadar çok insanın birbirinden habersiz olması beni benden aldı,herkes klüp kurmaya çalışıyor ama diğerlerinden habersiz,neyse www.iufantezivebilimkurgu.toplulugu.com adresine bi girin,bakın(henüz tamamlanmadı ne yazık ki)offical bi klüp kuramazsak bile en azından forum aracılığı ile haberleşir,dm arayana dm oyuncu arayana oyuncu buluruz.ben ingiliz dili ve edebiyatı 2.sınıfım.tüm iü lü frp ci arkadaşların destek,ilgi,yardım ve benzerlerini bekliyoruz.
holy_damien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by holy_damien »

burada yazılan onca olumsuz şeye rağmen biz kulübü açmayı başardık arkadaşlar.artık ökm de resmen biz de varız.harbiden :D .oda konusu sakat ama ne yazıkki,eğer adam gibi faaliyetler yaparsak ama bir şeyler yapmaya çalışacakalrını söyledi yönetim,bu arada ökm müdürü bilimkurgu hastası çıktı :D o yüzden desteğimiz tam.
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

Yaaa hocam be ben istanbul üniversitesindeyim ama avcılar kampüsündenim valla kötü oldum ama neyse ztn orda olsamda daha önce hiç oynamamıştım frp ztn bi işinize yaramam.
Post Reply