Lanetliler Lejyonu (Kaos Tapınağı) seçmeleri...
Hojam milleti doğramak o kdr kolay değil be. Çok çılgın katil geçinenler bile doğru düzgün eleman kesemedi şu ana kadar
misal ben bi tane herifi doğradım o kdr hemencecik aksiyona girişicem diye düşünme bürokrasi çok yavaş ilerler 
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
Xeyna_Inferno
- Kullanıcı

Ya bunu bende biliyorum... Maksat olaya ısınmak...
Hemen adam doğramak konusunda emin değilim zaten. Bunun okadar kolay olacağını zannetmiyorum... Kendime güvenmediğimden değil. Ama düşmanımı hiç bir zaman küçümsemem gerektiğini öğrendim... Bu nedenle oldukça zor bir işe giriştiğimin fakındayım... Ama sonucu ne olursa olsun bu yolda ölene kadar yürüyeceğim... Hatta öldükten sonra bile... 
İsim : Xeyna Inferno
Irk : İnsan
Sınıf : Fighter
Favori Silah: Katana
Boy : 1.82
Kilo : 60
Yönelim : Choatic Evil
-
Xeyna_Inferno
- Kullanıcı

Teşekkür ederim dostum. Ben olaylara damlarken, kılıcımdaki zehirde düşmanlarımın kanına damlayacak ve onları yavaş yavaş ızdırap içinde ölldürecek... Kılıcımdaki zehir... Kaosun zehiri...
sakin olun Krayns.Adınız nerede geçmiyor anlayamadım.Lejyonun listesine göz attıysanız oraya eklenmişsiniz en kısa zamanda da rankiniz değişecektir.Göreviniz ve yapacaklarınız ya kaos seçilmişlerince ya NPC karakterlerden biri tarafından ya da bizzat tarı APOCALYPSE tarafından verilir.Ancak son şıkkın pek olası olduğunu düşünmüyorum.Raistlin her gün giriyor siteye ve yazıyor en kötü 2 günde 1.O yüzden biraz sabır.
Yıkım için sabır gereklidir aksi takdirde nehire atılmış bir taşın nehirde yaratacağı etkiden farklı bişey yapılamaz.
Yıkım için sabır gereklidir aksi takdirde nehire atılmış bir taşın nehirde yaratacağı etkiden farklı bişey yapılamaz.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
Xeyna_Inferno
- Kullanıcı

Haklısın dostum KraynS... Ama bir kaosu tek başına yaratamazsın... Bu eyleminde sana yardımcı olacak bir çok arkadaşa ihtiyacın olacak... Birtanesi zaten yanında... Bunlara yenilerini katmak için elimizden geleni yapmalıyız sevgili dostum....
KAOSUN YOLU
Başlangıçlar-1
Durgun bir denize bakıyorum,ne kadar da sıradan,attığım bir taş bir nebze olsun izlemeye değer,
Rüzgar esmiyor sanki sıcaktan öleceğim,en ufak bir esinti yapraklara bile hareket getiriyor
Nasıl yaşıyoruz böyle kapalı bir kutu içerisinde her yapacağımız başkaları tarafından yasaklı
Aslında gitmek istiyorum buradan,ulaşmak istediğim yer belli
Ama heryerimden zincirlendim,hem de doğduğum anda
Daha ilk adımımı atarken nereye basmam gerektiği gösterildi,
Ardımda kalan şu zamana bakıyorum da hep birilerinin istediği gibi yaşamışım
Ergenliğime kadar ebeveynlerimin kuralları,şimdi de toplum kuralları ve kanunlar
Nice şehirler dolaştım nice dağlar aştım ama her yerde kurallar etrafıma duvar ördüler
Ne farkım kaldı ki yollarda bana eşlik eden atımdan,benim ne kadar görmesine izin verirsem o kadar gören yoldaşımdan...
Oysa ben şimdi koşmak istiyorum,uçmak istiyorum düşünmeden
Oysa ben şimdi duyuyorum kalbimin sesini beni zincirlerimden kurtaran sesini
Gidiyorum işte bulutların ötesine artık bu dünyaya ait değilim en azından ruhumu
onu özgür kılacağım değişimin ta kendisiyle ve evet şimdiden hissedebiliyorum esen rüzgarın serinliğini...
Başlangıçlar-1
Durgun bir denize bakıyorum,ne kadar da sıradan,attığım bir taş bir nebze olsun izlemeye değer,
Rüzgar esmiyor sanki sıcaktan öleceğim,en ufak bir esinti yapraklara bile hareket getiriyor
Nasıl yaşıyoruz böyle kapalı bir kutu içerisinde her yapacağımız başkaları tarafından yasaklı
Aslında gitmek istiyorum buradan,ulaşmak istediğim yer belli
Ama heryerimden zincirlendim,hem de doğduğum anda
Daha ilk adımımı atarken nereye basmam gerektiği gösterildi,
Ardımda kalan şu zamana bakıyorum da hep birilerinin istediği gibi yaşamışım
Ergenliğime kadar ebeveynlerimin kuralları,şimdi de toplum kuralları ve kanunlar
Nice şehirler dolaştım nice dağlar aştım ama her yerde kurallar etrafıma duvar ördüler
Ne farkım kaldı ki yollarda bana eşlik eden atımdan,benim ne kadar görmesine izin verirsem o kadar gören yoldaşımdan...
Oysa ben şimdi koşmak istiyorum,uçmak istiyorum düşünmeden
Oysa ben şimdi duyuyorum kalbimin sesini beni zincirlerimden kurtaran sesini
Gidiyorum işte bulutların ötesine artık bu dünyaya ait değilim en azından ruhumu
onu özgür kılacağım değişimin ta kendisiyle ve evet şimdiden hissedebiliyorum esen rüzgarın serinliğini...
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
- ...lwnt....
- Kullanıcı

Kaosa katılmazsınız zaten kaos sizi bir nehrin önüne aldığı taşlar gibi sürükler. Siz asla onun bir parçası olamazsınız ama sizi çevreler. Kaos her yerdedir ve sadece onun gücünü ve potansiyelini gerçekten anlayabilecek kadar ileri görüşlüyseniz onu hissedebilirsiniz. Rüyalarınızdaki en durgun an kaostur, sizi terler içinde yatağınızdan kaldıran an da kaos olduğu gibi. En sevdiğiniz şey kaosun saf bir parçasıdır, en nefret ettiğiniz şey onun bir parçası olduğu gibi. Havada uçan bir yaprak kaosun kıvrımlarında süzülür. Tıpkı düşen bir yıldırımın yardığı gökyüzünün her bir parçası gibi.
Kaos saf değişimdir. Sizlerde değişirsiniz. Sizlerde kaosun vahşi düzeninin ayrılmaz birer parçasısınızdır. Eğer haddinizi bilir ve oynadığınızı rolü kabul edebilirseniz kaosun o vahşi makinesi size isteklerinizi vermekte he zaman cömert davranır. Eğer ait olduğunuz yeri reddederde sahibinize karşı gelirseniz size yapacağı şey klasik bir isyankara yapılandan farksız olacaktır. Eninde sonunda o hepinizi saracak ve kendini hepinize kabul ettirecektir. Ondan kaçılamaz....
Kaos saf değişimdir. Sizlerde değişirsiniz. Sizlerde kaosun vahşi düzeninin ayrılmaz birer parçasısınızdır. Eğer haddinizi bilir ve oynadığınızı rolü kabul edebilirseniz kaosun o vahşi makinesi size isteklerinizi vermekte he zaman cömert davranır. Eğer ait olduğunuz yeri reddederde sahibinize karşı gelirseniz size yapacağı şey klasik bir isyankara yapılandan farksız olacaktır. Eninde sonunda o hepinizi saracak ve kendini hepinize kabul ettirecektir. Ondan kaçılamaz....
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.