Ejderha Mızrağı serisinin en torpilli karakteri kim

Forumlardaki rp dışında kalan yazıların tutulduğu arşiv.
Locked
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Arkadaşlar Raistlin İrda ile olduktan sonra İrda ona bir büyü yapıp olanları unutturmuştur. Ayrıca İrda o gece Raistlinle beraber olmasa Raistlin donarak ölmüş olacaktı.

Ama Raistlin bunu hatırlayamaz ne yazıkki bu yüzden Usha'ya kızının olamdığını söyledi.

Usha Raistlin'in kızıdır ayrıntıları kaçıranlara yeniden okumaları tavsiye ederim...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

Shadowmaster wrote:
Ghost_OF_A_Rose wrote:raistlin'in kızı olduğu sadece gözlerde bitiyorsa. bence gözler hiç bir şey ifade etmiyor...
Dünyada o gözlere ait sadece iki kişinin olması da mı birşey ifade etmiyor ?
bence hiç bir şey ifade etmiyor. ushanın irda annesi de garip özelliklere sahipti. ayrıca gerçekten de raistlin söylemişti kızı olmadığını ve raistlin bu kadarını bilemeyecek kadar yetersiz bir büyücü değil. o bile reddetmişken kızı olduğu konusunu neden bu kadar çok ısrar ediyorsun ki....olsa bile olmasını kabul edemeyeceğimiz kadar zayıf bir karakter usha...
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Tabi görnür bü yüzüm olursa.Yarasa olrak gelmekte var.En yakın zamanda geliyorum ısırmaya.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Hiç birşey demiyorum. Sadece git ve kitabı oku. Boş yorum yapmanın anlamı yok. Senin inanıp inanmamanla bu değişmez.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

bence de kitabı tekrar okumalıYIZ hepimiz. eğer fark ettiysen orada raistlin ile ushanın hırsızlar loncasında bir konuşması oluyordu ve raistlin gözlerinden dolayı kendinin bile kızı zanlettiği ushanın kızı olmadığını söylüyordu ve onun ailesinden bahsediyordu. yani inanmamakla alakalı bir şey değil bu. raistlin orada yalan söylüyordu aslında kızıydı ama o kabul etmedi ben bunu yazarından öğrendim diyorsan saygı duyarım ve kabulümdür!!!
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

bence bu usha-raistlin geyiği sona ermicek, kapansın burda. herkes istediğine inansın
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

İşte Raistlin kendiside bilmiyor Usha'nın kızı olduğunu. Kabul etmekte istemiyor. Kendi kafasında çizdiği duygusuz kişiliğine tamen zıt bir çizgi olacağını düşünüyor. Ama illa yazarından tescilli bir belge istiyorsan yapacak birşeyim yok zira mail bile atsam cavap geleceğini ummuyorum ayrıca seni inandırabileceğimi hiç sanmıyorum...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Raistlin tarihçelerinin 2.sinin sonlarındaydı deilmi bu olay valla okuorum şimdi yarın öbürgün bende dalacam konuya hiç hatırlamıorum çünkü
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Elbette Raistlin neden tartısıyosunuzkı zaten sanırım 3. ve 4. kıtaplar sırf onunla ılgılı
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Dragonfire wrote:İşte Raistlin kendiside bilmiyor Usha'nın kızı olduğunu. Kabul etmekte istemiyor. Kendi kafasında çizdiği duygusuz kişiliğine tamen zıt bir çizgi olacağını düşünüyor.
Çok doğru böyle bir şeyi kendisi bile kabul edemiyor. Ama arkadaşlar bu olay OLDU diyoruz ya alla alla...

Yazdım üstelik İrdaların üreme sistemini ve ürediklerinde iki tarafında herşeyi unuttuğunu... Raistlin de hatırlamıyor ama kızı "olduğunu" biliyor. Kabul etmek istemiyor o ayrı...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

adam kızı olmadığını iddia ediyo ama herif artık güçlerini kullanamadığına göre nereden öğrenecek ki. bel ki deo torpilli yeğeninwe kıyakl geçmek için öle demiştir. hani salak amcamın kızı deyip te kıza bakmıyo ya(yani bakmıyodan kastımı anlayın)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Arkadaşlar DL,FR v.s gibi dünyaları kendi dünyamıza benzetmeyelim. O dünyalarda tıpkı bu dünyanın karanlık çağları gibi yakınlar arası evlklik (yani akaraba evliliği) mevcuttu.
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

ewt soyağaçları biraz fazla dallanıp budaklanıyo.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Aynen öyle ama köklenlerinde hepsi birler. Yani onların çoğundada bir adem havva meselesi mevcut.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

yaa ama ben şu palinin niye kızla evlenmekten çekindiğini hala anlayamadım. bak öyle evlilikler de oluyomuş
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Locked