WORLD OF WARCRAFT

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

VanwaElen wrote:
Sufferly wrote:şu anda 100 milyon cd ye para vermek çok yazık.Kopyasını bekliyip çok ucuza alacağım günler için sabrediyorum...
Nie yazık olsun ki dünyada herkez yazıkmı ediyor.Ben verdim ve çok menunum. Oyun gerçekten çok kaliteli. Ayrıca WoW için yasal olmayan server pek beklemeyin.Gelen olursada çok iş çıkmaz ve ne kadar lamer varsa dolar.(örneklerini birçok kez gördük)
Katılıyorum, korsan server olabileceğini de düşünmüyorum. Aslında free shard lar firma destekli yani mesela uo ... Adamlar oyunun parasız oynanmasına gözyumuyolar hatta çanak tutuyolar...
Neden ? İlk önce aaa bedava diye başlıyosun oynamaya free de sonra bug dan edit ten lag den ve server owner larının yanlış politikalarından bıkıp orjinalinde oynamak zorunda kalıyosun . Yani sahte olanlar kesinlikle bi sürü eksiklik ve bugla birlikte piyasada oluyolar...
Bliz in ise buna ihtiyacı olduğunu sanmıyorum adamlar zaten wow u inanılmaz sayıda sattılar ve oyun müthiş ilgi görüyo Türkiye de bile kalmadı yani bulamıyosun cd yi...

Ama ücretlendirmenin de çok yüksek olduğunu düşünüyorum...
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

UO ile yeni nesil oyunların arasında dünya kadar fark var.WOW da en başta kendiniz gitsenizde ilerde Elite görevlerini 4-5 kişiden aşağı yapamazsınız.Bunu geç ilerdie oyuncuların birbiri ile kapışmaları olucak.Hep aynı kişilerlemi kapışcaksın.Bunu da geç asıl olan raid olayını nasıl yapcaksınız.30 kişi bile yetmezken raidlere siz ne yapcaksınız o serverda?

Firmanın kendi serverları bile yogunluktan arasıra bakıma alınıyor.Yasal olmayan serverlar nasıl yapacak.Ha 100 kişi limit koyar.Koskoca dünyada 2 guild takılırsınız.30 lvl da oyun sizin için biter bişey yapamazsınız.Öle devamlı aynı kişileri öldürürsünüz.Tabii o 100 kişi birbirini buursa ve dengeli olursa.Birde gider80 horde olur diğerleri böle bakakalır birbirlerine.
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

Oyun normalde 100 milyon değilki? Bu Türkiye fiyatı.Oyunu sendit.ccom dan 65 herşeyi ile alabilirsin ama biraz beklemen gerekir.

Oyunun aylık ücreti 22 milyon ve bu zati şuanda standart gibi birşey.En ucuz badi salonu kurs vs. yaklaşık 30 milyondan başladığını düşünürsek aslında gayet makül bir fiyatı var.Bu oyunun tek bir dezavantıjı var oda çok bağımlılık yapması.Oturdunmu 4 saat en az kalkamayabilirsin bu nedenle işlerin aksaya bilir :)
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

erchivist arkadaşım gerçektende doğru konuşmuş gerçektende o paraya değecek bi oyun....hele war craft serisi hayranları hiç kaçırmaz.Ayrıca orjinal oyuna sahip olmayanlar bu oyunu oynayamayacaklar billizard bu konuda çok kararlı emin olun 8)
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

fiyatın fazla olmadığı konusunada katılıyorum ben 60 miyona buldu ama daha almadım birazdaha beklemeyi düşünüyorum tabiki fiyatlar düşecek :wink:
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

VanwaElen wrote:Oyun normalde 100 milyon değilki? Bu Türkiye fiyatı.Oyunu sendit.ccom dan 65 herşeyi ile alabilirsin ama biraz beklemen gerekir.

Oyunun aylık ücreti 22 milyon ve bu zati şuanda standart gibi birşey.En ucuz badi salonu kurs vs. yaklaşık 30 milyondan başladığını düşünürsek aslında gayet makül bir fiyatı var.Bu oyunun tek bir dezavantıjı var oda çok bağımlılık yapması.Oturdunmu 4 saat en az kalkamayabilirsin bu nedenle işlerin aksaya bilir :)
Aylık 22 milyon ve 100 milyon oyun parası çok fazla bence.En iyi biraz daha bekleyip fiyatların düşmesidir benim için.Oynayan arkadaşlara iyi oyunlar dilerim...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

oyunun normalde 65 filan gelio ama gümrüktü zarttı zıttu kargoydu bu kadar tutuyo.Eh firmanın yapıcağı bişey yok.Aylık 22 milyon zati bu oyunlarda standar gibi bişey.şahsen 22 milyon çok değil.Bugunde manyak bi elite yaptık gerçekten çok güzeldi.
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

oyunu cok uzun süredir bekliorum ama 100 m 60 m ne bilem ben filmleri bile cakma dvd lerden islerim aslında sanırım dayanamayıp bunun da 3-5 ilyonluk ckma cd lerını bekleycem zuhahah ayrıca server
konsunda katılıroum paralılar baslangıc çin en iyisi ama beleslerın sayıısı artınca lamerler daalmak zorunda kalıyorlar gariplerim ne yapsınlar lamesiz bir server bırkmak istemiorlar...
Image
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Asıl rağbeti orjinal server görür diyorum.diğer serverlarda en fazl 50 kişi fln oynar.Kaliteli yer her zaman iyidir.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

abi serverlar maximum kac kişilik bide max lvl server lara gore deisiyo mu??
Image
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

degismiyor lvlinizi... max server sayisi daha belli deil ama en kötü ihtimalde binlerce kisilik olacak
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

şimdilik bir problem olmadı anca bankanızla bu konuyu okunuşun bir çok kişi banka ve blizzard ın yüzünde uyuna giremedi bu daha çok blizzard hatasından dolayı oldu paralar ya çekmedi yanlış yeşler istedi vs..
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

15 yada 20 ytl ancak kredi kartından paund alarak alınıyor.

Yariyetten calis sen free server in değil 1 yıl 932864356290857 beklersin çünkü hiçbir zaman eşitenemez 2 haftada bir an az 4 mb pach gelir.Ve en geç mayıs en uzun ağustos ayında büyük bir pach gelicek yeni questler yeni mapler yeni skiller yeni class lar ırklar itemlar vs... böyle bir olaya free serverlar yetişemez herseferinde geride kalır.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

wow

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

ya arkadaşlar ben wow u biyerden aldım orjianl değil nası account açıp oynaya bilirim oynamak için orijinal mı almak lazım account açmak münkün mü biri yardımcı olablirse sevinirim
Death-Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Death-Knight »

oyunu offical server'ından oynaman icin orjinal alman lazım ama bildigim kadarıyla bikaç freeserver'da var bunlarda oynayabilirsin free server bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim
My honor is my life,my life is darkness
Post Reply