Tel kollu drowa tavsiye
evet ona kasacam bide bir büyücü var ona yalakalık yapacam ama adam herkesden daha pisko bilmiyorum neolacak ama ben bu drowun hikayesini yazıyorum beyler ve şimdiden 30 sayfayı geçtim(başından geçenlerinyarısını yazdım daha) buyüzden bu karakteri kolay kolay bırakmayacam(dm sen üstüne alınma) ama sağ eli geliştirme olayını dikkate alacam beyler sağolun
The Wise and Wicked die bi kitap vardı bende...Kitapta kahramanlar ve suçlular fln vardı işte.Bi drow mage vardı , onun da sen gibi bi kolu yoktu kopmuş kolu yerine gölgeden bi kol vardı.Özelliklerini bilmiorum tam olarak ama bildiim tek şey aşmış bişi olduu.O herif mage di ve o kolla büssürü magical ability kazanıodu , sen savaşçısın ve gölgeden bir kolla iyi savaşabileceğini kim garanti edebilir?
Tek kolla savaşmak konusunda eğitim alsan nereye kadar?(ayrıca eğitimi nerde alıon?Underdark'ta güvenli yer yokki.Zamanla alışır vücudun ztn nede olsa başka kol yok
)İstediin kadar eğitim al her zaman 2 kol tek kol dan daha iyidir.Aslında Dm'in sana eşitleyici bi kıyak geçmesi lasım.(kör bi karakterin dier duyularının daha keskin olması gibi...hatta daha da ötesi için bknz:DareDevil
)
Karakteri öldürmek çok saçma.Kolu koptu die adam mı öldürülür
.Başkaları öldürmeye çalışabilir ama kişi kendini öldürmez yani
Tam tersi senin yaptığın gibi azmetmesi lasım , hem bu oyuna baya bi deişiklik katar. (acılı adana gibi mesela) Sonuna kadar destekliorum seni , yürü bea
hatta dur sana özel bi prestij klas yapayım 
Tek kolla savaşmak konusunda eğitim alsan nereye kadar?(ayrıca eğitimi nerde alıon?Underdark'ta güvenli yer yokki.Zamanla alışır vücudun ztn nede olsa başka kol yok
Karakteri öldürmek çok saçma.Kolu koptu die adam mı öldürülür
Yaptığım işte en iyisi olmak istiyorum..İşin ne olduğunu anlar anlamaz...
WOLVERıNE..
WOLVERıNE..