WORLD OF WARCRAFT

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

WORLD OF WARCRAFT

Post by erchivist »

Selamlar arkadaşlar WOW oynayan varmı aramızda ?
Raynor_Duvall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raynor_Duvall »

Uzun zamandır benim kafamda var ama ücretsiz bir server bulamadım. Bulduğum anda oynicam.
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

yaw bende oynaycam daha cd sini bulamadım bare betasını indirebilecegim bi link verinde indirem bedava serverlar var mı bide onu merak ediyom???
Image
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

Ã?cretsiz bir server olacağını sanmıyorum.

Cd ( nerde oturduğunu bilmiyorum ama ) mesela Kadıköy Carefour da var...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

korsan serverlar olucak... haber aldigimda buradan bildiricem zaten herkese
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

valla cok iyi olur oyunu en kısa zamanda temin ediyim bare:D
Image
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya benim amcam oynuyor...
çok güzel grafikler ...
bide ekran kartın iyi olursa deymesinler keyifine ...
ama beni biraz üzen şeyler var,bu kadar güzel bir oyunda, adamların içinden nasıl geçiyorsun,yada grifiini kanatları nasıl ağaca takılmıyor...
uo serverlarında bile bun dah cok dikat edilmiş..

neyse ayrı eten bu başlığın yeri burası değil sanırım....

bu arda parasız server bulmanız çok zor olurrr... ve çok bugarı eten lag olur...

ama girişteki introsu güzel...
:D

sus logan .. :x
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

Esasen insanların içinden geçmek yada geçememek ultimada sadece saçma bi stamina düşüşünden başka hiçbişey sağlamıyo...

WOW un RP ye getirdikleri yanında bu tür şeyler ayrıntı sadece... WOW da ister savaşlara katılın isterseniz bi rp grubu kurun ve rahatsız edilmeden güzelce maceralarınızın keyfini çıkartın, seçtiğiniz server a göre değişiyor...

Eğer oynayan ve Rp yapmak isteyen arkadaşlar varsa tanışmak isterim...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

katiliyorum tabii... ayrica quest based olacak o apayri bir güzellik..

logan belki de gördügün beta oldugu icin icinden gecme vardir? düzgün sürümde düzeltirler belki
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

Yok bende orjinali var ve oynuyorum içinden geçebiliyosun ama sadece oyuncuların ve hayvanların ( çevredeki taşlar ağaçlar felan değil ) oda sizin boyutlarınızda olanların içinden geçebiliyosun..Devasa yaratıkların içinden geçemiosun...
Bunu esasında şöyle düşünmek lazım bazen gerçek hayatta kalabalıkta yürürken dar bir yerden geçerken biz de karşılaşırız yan dönersin vücudunu küçültürsün bişekilede öyle geçersin yani oraya bir insan sığmışsa 2. si yanından geçebilir ( özellikle belediye otobüslerini kullanan arkadaşlar iyi bilirler : )) ... Ama oyunlarda bi evin içine girdin diyelim 5 kişi var bi de masa var geçemiyosun takılıp kalıyosun yada biri kapının önünde durmuş geçemiyosun, saçmalığın daniskası ( ultimada bide staminan düşüyo )... Gerçek hayatla ters düşüyo gerçekte izin istersin bişekilde geçersin ama burda npc ler kütük gibi duruyo tabi laftan anlamıyolar. Ama böyle olunca problem çıkmıyo...
Artı wow da büyük gruplar arasında savaşlar olabiliyo aynı anda ekranda çok sayıda kişi olunca bunda da yararı olur hareket kabiliyeti açısından...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

mantikli bi yaklasim bence :D
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

şu anda 100 milyon cd ye para vermek çok yazık.Kopyasını bekliyip çok ucuza alacağım günler için sabrediyorum...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

ben belki parayi basip orjis alirim walla :P
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

Sufferly wrote:şu anda 100 milyon cd ye para vermek çok yazık.Kopyasını bekliyip çok ucuza alacağım günler için sabrediyorum...
Nie yazık olsun ki dünyada herkez yazıkmı ediyor.Ben verdim ve çok menunum. Oyun gerçekten çok kaliteli. Ayrıca WoW için yasal olmayan server pek beklemeyin.Gelen olursada çok iş çıkmaz ve ne kadar lamer varsa dolar.(örneklerini birçok kez gördük)
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

VanwaElen wrote:
Sufferly wrote:şu anda 100 milyon cd ye para vermek çok yazık.Kopyasını bekliyip çok ucuza alacağım günler için sabrediyorum...
Nie yazık olsun ki dünyada herkez yazıkmı ediyor.Ben verdim ve çok menunum. Oyun gerçekten çok kaliteli. Ayrıca WoW için yasal olmayan server pek beklemeyin.Gelen olursada çok iş çıkmaz ve ne kadar lamer varsa dolar.(örneklerini birçok kez gördük)
Katılıyorum dostum. Böylesine muhteşem bir oyun... uzun yıllar boyunca oynanabilecek türde bir oyun... Bir kere orjinalini alırım ve kafam rahat eder. Ne kasacam bedava server bulmaya..
Only God can Judge me!
Post Reply