İdentification aslında yanlış değerlendiriliyor. Düşük seviyeli bir büyü gibi görünsede çok uzun bir zaman gerektiriyor.
İşin temeli eşyalara tepki verecekleri büyüler yaparsınız tabiki doğru büyüyü seçmekte çok büyük bir bilgelik ve tecrübe
gerektirir. Yani AD&D deki gibi öle bir büyü yapayımda item hakkına herşeyi öğreneyim diye birşey yok. Bakınız Raistlin
magiusun asasının tüm özelliklerini 1 kerede tek bir büyü ile bulabilmişmidir yoksa uzun uzun araştımalarmı yapmıştır ???
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Ben zaten identify'ı kastetmedim dostum... Yalnızca büyülü eşyaları kullanabilmek ve scrolları okuyabilmek ve anlayabilmekten bahsettim. Elbette ben araştırmacı bir büyücü değilim... Fakat sosyal ilişkilerde veya zorlu durumlarda işe yarayabilecek bazı ufak yetenekler elde etmek isterim...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Basit büyüler belki öğrenebilirsin tabiki büyü kanında varsa. Büyülü eşyalara gelincede gerçekten çok tehlikeli bir durum herzaman için yanında güvenebileceğin güçlü bir büyücü olsa daha iyi olur.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Önemli değil raistlin önemli değil...Ben assassinim mesela.Scroll okurum.Büyülü eşya kullanabilirim.Ancak quel-shini yok etmekden başka hiçbirşeyde kullanmadım bu yeteneğimi.Keskin bir bıçak ve sabırdan başka birşeye ihtiyacın yoktur dostum.Bunu yapabileceğini biliyorsun hayatında bundan başka an yok bunu ya şimdi yapacaksın yada şimdi öleceksin ...Hiddetine kapılıp gitme dostum.Yolunu kendin çiz. Malovanın gözü üstünde olsun Malovan'ın seçilmişi...
Senin hayatını benim peşimde mahvetmeni sağlayacağım.Seni öldürmüyeceğimki kendi kendine kendi ömrünü mahvet!Bunun sana yapacağım.sana kendi hayatını yok mahvettireceğim Illuvatar.
işte ben buna evil derim
ve bunu da gerçekten takdir ettim. iyi bir karar almışsın quel-shin.
ona hırsı, intikamı, kini, nefreti aşıla ki sağlam evil ola
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Quel-Shin wrote:Senin hayatını benim peşimde mahvetmeni sağlayacağım.Seni öldürmüyeceğimki kendi kendine kendi ömrünü mahvet!Bunun sana yapacağım.sana kendi hayatını yok mahvettireceğim Illuvatar.
beyler ve bayanlar yanlış yere atılmış bi mesaj.yeni gördüm affoluna....