Oyunlarda Cinsellik...
oyunlarda cinsellik mi?
tabiiikide olmalı.
dikkat ederseniz birçok frp romanı cinselliğe yer verir.hepsinde bu doğal duygu edebiyat öğeleriyle ustaca oynanarak kullanılmıştr.
Raistlin (glasya sitemizin en uç örneklerindendir) in bahsettikleri aynen fikrimin veritabanını oluturmaktayken,bu işi cıvıtan adamlarda oyunun bu doğal akışını bozabilir.
tabiiikide olmalı.
dikkat ederseniz birçok frp romanı cinselliğe yer verir.hepsinde bu doğal duygu edebiyat öğeleriyle ustaca oynanarak kullanılmıştr.
Raistlin (glasya sitemizin en uç örneklerindendir) in bahsettikleri aynen fikrimin veritabanını oluturmaktayken,bu işi cıvıtan adamlarda oyunun bu doğal akışını bozabilir.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
ne güzel böyle modern bir oyun anlayışına sahip bir sitede bulunmak
evet bende aynı şeyleri düşünüyorum player sapıtmadan rp yaparsan
hem puan kazanır hemde güzel bir oyun çıkar ortaya
biraz da dm ye bakıyor olay
bence gayet iyi bir olay real lik açısından çünkü günlük hayatta bile yaşadığımız şeyler bunlar.
evet bende aynı şeyleri düşünüyorum player sapıtmadan rp yaparsan
hem puan kazanır hemde güzel bir oyun çıkar ortaya
biraz da dm ye bakıyor olay
bence gayet iyi bir olay real lik açısından çünkü günlük hayatta bile yaşadığımız şeyler bunlar.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
necroyunus
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

şunu da söylemeden edemiycem cinselliği modernlikle bağdaştırıpta her oyunda cinsellik olmasıda oyunu iyice cıvıklaştırır kanımca
Sonuçta cinsellik cilalı taş devrinde de vardı yontma taş devrinde de vardı daha öncede vardı ve hayvanlar arasında da şu an yaşanıyo
Modernlikle bağdaştırmak mantıksız.
Günlük hayatta olan birşey olabilir ama öyle bir hal alabiliyorki her oyunda adam seks yapmak istiyor.
Bu gerçek hayatta gerçekleştirilemeyen bir tutkunun oyunda hıncını çıkarana kadar tatmin edilmesi olarak görüyorum.
Gerçek hayatta da gördüğümüz her kızla cinsel ilişkiye mi giriyoruz?
Oyuncular oyun oynarken ne de olsa oyun deyip kız tarafından terslenmenin onlara bir eksi getirmeyeceğinden dolayı direk her kızla "cesurca" ilişkiye girebiliyorlar.Gerçek hayatta bu yok.
Bence cinsellik oyunda olacaksa nadir ve gerçek hayattakiyle paralel bir şekilde olmalı.
(Sevgilisi varsa başka türlü olabilir tabi
)
Sonuçta cinsellik cilalı taş devrinde de vardı yontma taş devrinde de vardı daha öncede vardı ve hayvanlar arasında da şu an yaşanıyo
Günlük hayatta olan birşey olabilir ama öyle bir hal alabiliyorki her oyunda adam seks yapmak istiyor.
Bu gerçek hayatta gerçekleştirilemeyen bir tutkunun oyunda hıncını çıkarana kadar tatmin edilmesi olarak görüyorum.
Gerçek hayatta da gördüğümüz her kızla cinsel ilişkiye mi giriyoruz?
Oyuncular oyun oynarken ne de olsa oyun deyip kız tarafından terslenmenin onlara bir eksi getirmeyeceğinden dolayı direk her kızla "cesurca" ilişkiye girebiliyorlar.Gerçek hayatta bu yok.
Bence cinsellik oyunda olacaksa nadir ve gerçek hayattakiyle paralel bir şekilde olmalı.
(Sevgilisi varsa başka türlü olabilir tabi
Katılıyorum zaten modern insanı bu konuda farklı kılan içgüdülerine hakim olup bu konudaki sınırlarını çizebilmesidir...necroyunus wrote:Sonuçta cinsellik cilalı taş devrinde de vardı yontma taş devrinde de vardı daha öncede vardı ve hayvanlar arasında da şu an yaşanıyo
Oyun içindekini düşünürsek ise ( hiç aktif frp oynamamış biri olarak ) bence cıvır gibi geliyor...
konu hakikatten hassas bi konu ve açık söyliyim yannış annaşılma korkum var. Neyse, bi ucundan başlıyım...
Ã?te yandan, madem gerçeklikten bahsediyoruz, gerçek hayatta karşı cinsle, kısa süreli ve sekse dayalı bi ilişki kurmaya çalıştımızı düşünelim. Hatunsanız, bu açıdan pek bi zorluk çekmessiniz (ayrımcılık yapmıyorum dooruları söylüyorum, lütfen annamsız tepkiler olmasın, fıleym sıtrayk yersiniz
). Erkek iseniz durum biraz daha zor; ama işin kilit noktası şurda yatıyo ki:
Ha, ben diem olsam, benim için sorun diil. Bırakınız karakterler seks hayatını yaşasın. Nasıl olsa, ortaçağ tabanlı settinglerde prezervatif (kondom, kaput
) yok. Artık, hamilelik gibi bi olay mı çıkarırsınız, hastalık mı bulaştırırsınız o sizin bilceeniz iş. Sonra dolaşsınnar bakalım tapınak tapınak kendilerine cure disease yapçak bi rahip bulmak için. Ama hamilelik seçeneği daha iidir tabi.
Gördüünüz gibi, yazı boyunca kendimnen çeliştim; çünkü bu konuda net bi fikrim yok. İki tarafa da beni çeken argümannar var. Ama sanırım, düzeysizleşmeyen, bi "charisma check" kadar baside indirgenmeyen cinsellik oyunnarda kullanılmalı.
Bu yazıyı yazarken, 2,5 senedir dişi rahibe olarak bulunduum oyunda, düzenli olarak grup arkadaşlarım tarafından, gerek fiili gerkese sözlü olarak tacize uuruyor olmamın hiçbi etkisi yoktur.
şimdi gerçek hayatta -afedersiniz- zıçıyoruz da; ama kimse gerçekçi olsun diye donunu indirip de bi aacın dibine sinip, potur potur zıçmıyo. Seks ihtiyaç ise bu da ihtiyaç. Bu konuda biraz kararsızım.findor wrote:...bence gayet iyi bir olay real lik açısından çünkü günlük hayatta bile yaşadığımız şeyler bunlar.
Ã?te yandan, madem gerçeklikten bahsediyoruz, gerçek hayatta karşı cinsle, kısa süreli ve sekse dayalı bi ilişki kurmaya çalıştımızı düşünelim. Hatunsanız, bu açıdan pek bi zorluk çekmessiniz (ayrımcılık yapmıyorum dooruları söylüyorum, lütfen annamsız tepkiler olmasın, fıleym sıtrayk yersiniz
ewt, bu kesinniknen dooru bişiy. Bi hatun tarafından reddedilmenin, er bünyede az ya da çok etki yarattıı bi gerçek; ama oyunda bunu takan olmadıı için gene necroyunusun da dedii gibi "cesurca" fink atıyor er karakterler.necroyunus wrote:...Oyuncular oyun oynarken ne de olsa oyun deyip kız tarafından terslenmenin onlara bir eksi getirmeyeceğinden dolayı direk her kızla "cesurca" ilişkiye girebiliyorlar.Gerçek hayatta bu yok...
Ha, ben diem olsam, benim için sorun diil. Bırakınız karakterler seks hayatını yaşasın. Nasıl olsa, ortaçağ tabanlı settinglerde prezervatif (kondom, kaput
Gördüünüz gibi, yazı boyunca kendimnen çeliştim; çünkü bu konuda net bi fikrim yok. İki tarafa da beni çeken argümannar var. Ama sanırım, düzeysizleşmeyen, bi "charisma check" kadar baside indirgenmeyen cinsellik oyunnarda kullanılmalı.
Bu yazıyı yazarken, 2,5 senedir dişi rahibe olarak bulunduum oyunda, düzenli olarak grup arkadaşlarım tarafından, gerek fiili gerkese sözlü olarak tacize uuruyor olmamın hiçbi etkisi yoktur.
War, war never changes...
oyunlarımızda cinsellik genelde konaklanan hanın bir servisi olarak yerini aldı.. sadece bir kez bir kıyı kasabasında hancının kızı ile savaşçımız arasında bir yakınlaşma olmuştu, bunu genelleştirmek ve oyunda sıklaştırmak gerçekten cıvıtabilir diye düşünüyorum..
bu arada kullanmıyorsanız tavsiyem bu tarz aksiyonlarda başrol oyucunuza performance check attırmanız
övüne övüne odaya giren oyuncunun çıışta hayat kadınından alaylı bakışlar alıp arkadaşlarına rezil olması çok eğlenceli bir durum
bu arada kullanmıyorsanız tavsiyem bu tarz aksiyonlarda başrol oyucunuza performance check attırmanız
övüne övüne odaya giren oyuncunun çıışta hayat kadınından alaylı bakışlar alıp arkadaşlarına rezil olması çok eğlenceli bir durum
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
Logan
- Kullanıcı

ya bu cinselik mesala ....
wampir oyunda cok işe yarıyor...
kadın bir wampir oluyorsun bara giriyorsun be sexapeliteni kulanarak bir sürü av buluyorsun...
wampir oyunda cok işe yarıyor...
kadın bir wampir oluyorsun bara giriyorsun be sexapeliteni kulanarak bir sürü av buluyorsun...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

hmm aslında oyunda tabiki kadın - erkek çekicilik gibi durumlar olmalı ama aile planlaması da abartı olur.. bence..
çou görgüsüz kadın -erkek durmunu sadece yatakta idare edilen bişi olarak görüo ve oyunlar da buna kayıyo , bu sadece frp nin adını kirletir..
çou görgüsüz kadın -erkek durmunu sadece yatakta idare edilen bişi olarak görüo ve oyunlar da buna kayıyo , bu sadece frp nin adını kirletir..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
"book of erotic fantasies" isimli bir d20 3. edition uyarlamasi kitap var acin kullanin cinsellik ariyorsaniz...
her türlü bildiginiz hatta bilmediginiz olayin d20 3. edition mantigi ile aciklamislar.
prestige classlar fln neyse de featler le 100 adventure ideas bölümü özellikle epey komik gelebilir yine de oyunda doya doya cinsellik olsun isteyen varsa arayip bulsunlar
her türlü bildiginiz hatta bilmediginiz olayin d20 3. edition mantigi ile aciklamislar.
prestige classlar fln neyse de featler le 100 adventure ideas bölümü özellikle epey komik gelebilir yine de oyunda doya doya cinsellik olsun isteyen varsa arayip bulsunlar
-
Logan
- Kullanıcı

abi cinselik sırasıdnaki harektlerin zorluk derecesini filan mı sölüyor...Shevarash wrote:"book of erotic fantasies" isimli bir d20 3. edition uyarlamasi kitap var acin kullanin cinsellik ariyorsaniz...
nasıl bir kitaptır ya...
merak etim şimdii...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
onu hatirlamiyorum ama mesela cinsel iliskiden sonra wis. modifier ini yarim saatligine arttiran feat gibi featler vardi.. ama esas güzellik 100 macera fikrinde vardi :
-lezbiyen cüce klanindan kovulmustur ve partneri olan diger disi cüce kayiptir, yardim aramaktadir
-bir kasaba cinsellik yarismalari düzenleniyor, 1.ye .. kadar ödül
-münasebet sirasinda vüdunuzda 3. ve 4. eller hissediyorsunuz görünmeyen bu ek partner kim?
gibilerinden... eglenceli..
-lezbiyen cüce klanindan kovulmustur ve partneri olan diger disi cüce kayiptir, yardim aramaktadir
-bir kasaba cinsellik yarismalari düzenleniyor, 1.ye .. kadar ödül
-münasebet sirasinda vüdunuzda 3. ve 4. eller hissediyorsunuz görünmeyen bu ek partner kim?
gibilerinden... eglenceli..
Ehehehe hakikaten komikmiş da merak ettiğim neden böyle bir rulebook çıkarma gereği duymuşlar?
Ne yalan söyleyeyim ben şimdiye kadar oynadığım hiçbir partide maalesef (bunu gerçekten üzülerek söylüyorum ki) oyuna cinsellik katabileceğime inanabileceğim bir seviye yakalayamadım.Keşke yakalayabilsem de yapsam ama en son oyuna böyle bir etken sokmaya çalıştığımda rahibimiz ileri atılmıştı ve saçma bir sürü şey olmuştu (Rahibimizin ve bayanın kitlenmeleri ve tüm combatı öyle geçirmeleri gibi)
Ne yalan söyleyeyim ben şimdiye kadar oynadığım hiçbir partide maalesef (bunu gerçekten üzülerek söylüyorum ki) oyuna cinsellik katabileceğime inanabileceğim bir seviye yakalayamadım.Keşke yakalayabilsem de yapsam ama en son oyuna böyle bir etken sokmaya çalıştığımda rahibimiz ileri atılmıştı ve saçma bir sürü şey olmuştu (Rahibimizin ve bayanın kitlenmeleri ve tüm combatı öyle geçirmeleri gibi)
Gott weiss ich will kein Engel sein
Rammstein
Rammstein