Kesinlikle.Diablo I,DaggerFall hatta Ultima(rp zorunlu shardlarda)...yenilerden hiçbiri bu oyunların o rutubet kokan havasını yakalıyamıyo..Turkleader wrote:
Ama eski oyunlar gibisi yok... Yeni oyunlardan neredeyse hiç biri vasatın üzerinde bir zevk vermiyor...
En çok zevk aldığınız oyun?
vampire the masquerade- redemption
vampire the masquerade- bloodlines
planescape: torment
bards tale
fallout 1-2
sadece bi kaçı
vampire the masquerade- bloodlines
planescape: torment
bards tale
fallout 1-2
sadece bi kaçı
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Star Wars Knights of the Old Republic 2 (1ini daha oyniyamadim ve yasasin kotuluk :evil )
Fallout 1-2
Hereos of Might and Magic 1-3-4(2 yi bulamadim)
ve Madieval Total War(Rome da iyiydi)
F.E.A.R acmadi beni hep ayni rakipler ve ikide birde ufak bir kiz japon filmlerinden cikmis adami tirstirmaya calisiyor. Ben hic gercekci bulmadim acikcasi.
Call of Duty.
Fallout 1-2
Hereos of Might and Magic 1-3-4(2 yi bulamadim)
ve Madieval Total War(Rome da iyiydi)
F.E.A.R acmadi beni hep ayni rakipler ve ikide birde ufak bir kiz japon filmlerinden cikmis adami tirstirmaya calisiyor. Ben hic gercekci bulmadim acikcasi.
Call of Duty.
God Of War +1000000000000000000000000000000000000000000000000000
NBA Serisi
Wolf 3D (dos sürümleri)
DOOM (dos sürümleri)
Punisher (PC)
hmm daha var ama aklıma şimdilik bunlar geldi
NBA Serisi
Wolf 3D (dos sürümleri)
DOOM (dos sürümleri)
Punisher (PC)
hmm daha var ama aklıma şimdilik bunlar geldi
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Planescape: Torment diyorum, önünde yerlere kapaklanıyor, onun adına odama sunak açıyorum. Nameless One heykeli dikiyorum.
Baldur's Gate serisi de var elbette.
Heroes of Might and Magic 3
Starcraft
Red Alert (Sadece birincisi. Kesinlikle ikincisi değil. Rezil ettiler ilkinin karizmasını.)
Half-life serisi
Warcraft'ı da çok severdim.. Bir zamanlar..
Baldur's Gate serisi de var elbette.
Heroes of Might and Magic 3
Starcraft
Red Alert (Sadece birincisi. Kesinlikle ikincisi değil. Rezil ettiler ilkinin karizmasını.)
Half-life serisi
Warcraft'ı da çok severdim.. Bir zamanlar..
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
fallout 1-2,Fallout Tactics
Heroes 3-4
starcraft
red alert 1 ve 2
bütün Warcraft serisi (1-2-3,frozen trone ve WOW )
unreal tournament serisi (1-2 2000,2002,2003,2004)
Diablo1- 2
daha bir kaç düzne daha var aslında ama burada saymakla bitmez
.....
Heroes 3-4
starcraft
red alert 1 ve 2
bütün Warcraft serisi (1-2-3,frozen trone ve WOW )
unreal tournament serisi (1-2 2000,2002,2003,2004)
Diablo1- 2
daha bir kaç düzne daha var aslında ama burada saymakla bitmez
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
beyler ve bayanlar öyle zannediyorumki söliyeceğim oyunların sadece kendileri değil ,sanki o kadar uğraşmaları gerekiyormuş gibi mükemmel motorlarıyla hazırlıyan yapımcılarıda hepimizin saygısını hakediyor:
1-herkes stratejinin başlangıcını unuttu ama ben söyliyim: STAR CRAFT(özellikle broodwar, archonların heybeti hala gözümün önünde
)
2-diablo2( bu arada benimde level 68 necromencer'ım vardı ta o karanlık sabahın sisleri içinde onu benden alan şanssız formata kadar
; yedeklemeyi unutmuşumda, ya işin kötüsü tamda hell seviyesine yeni geçmiştim)
3-Ve önünde saygıyla eğilinicek bir seri ve bir ekip: UNREAL (O oyun 32MB geforce2de nasıl öyle akıcı çalışıyordu , anlamak mümkün değil
)
1-herkes stratejinin başlangıcını unuttu ama ben söyliyim: STAR CRAFT(özellikle broodwar, archonların heybeti hala gözümün önünde
2-diablo2( bu arada benimde level 68 necromencer'ım vardı ta o karanlık sabahın sisleri içinde onu benden alan şanssız formata kadar
3-Ve önünde saygıyla eğilinicek bir seri ve bir ekip: UNREAL (O oyun 32MB geforce2de nasıl öyle akıcı çalışıyordu , anlamak mümkün değil
Unreal tournament'ı p150 ve 1 mb s3 virge'imle bile oynayabilmiştim.Yanlız stratejinin başlangıcı ifadene takıldım biraz,şimdi olsa olsa gerçek-zamanlı stratejinin başlangıcı olur starcraft,ama değil dune 2 var gül gibi,ha dersin ki gerçek zamanlı stratejinin doruk noktası ,bak o zaman birşey demem.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker