---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
Logan
- Kullanıcı

beyler... ( bayanlar)
artık abartıyorsunuz ama...
yorum yapca dediniz yorum yapın bakalım...
benim avatarndan başilayın bakalım...
artık abartıyorsunuz ama...
yorum yapca dediniz yorum yapın bakalım...
benim avatarndan başilayın bakalım...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Logan ben yorimliyim ilk bari
Pelerinin hem rüzgarin etkisiyle özgürce dalgalanma ve bir yandanda keskin hatları oluşu dikkat çekişi.Kılıcın parlayışı kapten gelen onur ve cesaret ışığıyla bezenmişçesine parlıyor.Zırh ruhu tamamlıyor,bir şövalyenin ruhunu.Özgür ve keskin bir şövalyenin resmedilişi daha ne diyim
Bide benimkini yorumlayıverin bari
Pelerinin hem rüzgarin etkisiyle özgürce dalgalanma ve bir yandanda keskin hatları oluşu dikkat çekişi.Kılıcın parlayışı kapten gelen onur ve cesaret ışığıyla bezenmişçesine parlıyor.Zırh ruhu tamamlıyor,bir şövalyenin ruhunu.Özgür ve keskin bir şövalyenin resmedilişi daha ne diyim
Bide benimkini yorumlayıverin bari
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Nhahaha.. Reeldeki işimle frp yi karıştırmışım.. Hem bu ilk değil biçok yerde aynı hatayı yapmışımdır. (Fireball'u Firewall diye yazma hatası)Shevarash wrote:ehehehe biride firewall demis ordan
Daha komiği de mevcut.. Bir gün işteyim yine bi bilgisayar topladım müşterinin tekine. Bunun yanında bi de adsl modem istedi. İşte saydım markaları falan tek tek. Bi tanesini eline alıp dedi ki "Bunun özellikleri nelerdir?" Benim cevabım aynen şu "Bunda fireball var." diye başladım devamını getiremedim zaten kır kır gülmekten
Modemin diğer featlerini de sayacaktım ama fireball deyince adam çoktan vazgeçmişti aleti almaktan nhahha
Sizin anlayacağınız bu konuda sıkıntılıyım azcık
Sus artık Ken
Only God can Judge me!