Frp'ye olan negatif yaklaşım

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

son msjını okurken Dareth, ortalarına geldiimde tam olarak şu geçti aklımdan: "kitlesel diil, bireysel diosun da, herkes kendi kapısının önünü süpürse her yer temiz olmaz mı?" :) Msjın sonunda bu lafı görünce de pek şaşırdım. Her şeyin bireysel nedennernen başladıı konusunda hemfikiriz; ancak yeteri kadar bireyi rahatsız eden her şey toplumsal olur. Tabii ki bu insannar "Obareey, hadi kitlesel bi eyleme başlıyoruz yallah" die başlamıyolar; ama bi noktada toplumsal eğilim öyle bi hal alır ki, bi bakarsınız olay tamamen toplumsal olmuş, yetmemiş linç botuna çıkmış. Bunnar hiçbirimize yabancı diil heralde.

Ã?rnek ossun die bi web adresi wereyim :

<a href="http://www.father-ramos.com">faadır ramos'un web sitesi</a>

bu site, faadır ramos adlı hristiyan bi din adamının kurduu bi site. genel olarak ferepeye, özel olarak diimın dı folın oyununa karşıtlık üzerine kurulmuş. İşte bu hareket de bireysel olarak başlayıp da kamuoyu yaratma ve yönnendirme seviyesine gelmeye bi örnektir.

Toplumsal hareketler, yeteri kadar bireyin harekete geçmesidir.

bu arada, faadır ramosun sayfasındaki demonicdeviltry.pdf adlı dosyayı indirip okuyun ve gülmekten yarılın. hatta ahanda adresi : <a href="http://www.father-ramos.com/ramos/demon ... pidiief</a>
War, war never changes...
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Puhahaha :lol: :P

Okudum ve hala gülmekten yarılıyorum..... Bu birşey bu kadar sapıtılır.. Ã?höm fakat bunu okuyup da kanan bir sürü insan olması da muhtemel, yani adam güzel propaganda yapmış.

(Link için teşekkürler)
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

high_elf wrote:Puhahaha :lol: :P

Okudum ve hala gülmekten yarılıyorum..... Bu birşey bu kadar sapıtılır.. Ã?höm fakat bunu okuyup da kanan bir sürü insan olması da muhtemel, yani adam güzel propaganda yapmış.

(Link için teşekkürler)
rica ederim. beni de erethan tanıştırmıştı muhterem faadır ramos ilen. vayt volftakiler de pek yarılmış olacaklar ki, onnar da faadır ramosun bu sayfasına link vermişler. :D
War, war never changes...
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

frp hayal gucunun uçsuz bucaksız denizlerinde kendini bulmaktır.. dünyamızda kaç kişi bunu yapıyor, kaç kişi ruhunu sayede tatmin ediyor... frp bir psikolojik tedavi yöntemi olmalı ki, psikologlar bazen böyle fantastik dunyalar yartark iyileştiriyorlar hastalarını...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Post Reply