Hoş Geldiniz!!
- Framadirin
- Kullanıcı

-
Par-Salian
- Kullanıcı

- Remus_Lupin
- Kullanıcı

-
_Nightfall_
- Kullanıcı

hoşgeldiniz milletttt
benden size tavsiye doğru yolu bulun.... kaosa gelin...
(hem savaşıyoz hem misyonerlik yapıoz walla)

benden size tavsiye doğru yolu bulun.... kaosa gelin...
(hem savaşıyoz hem misyonerlik yapıoz walla)
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
ranger_ilvetus
- Kullanıcı

Selam arkadaşlar.Aslında yaklaşık 2 yıldan beri üyeydim ama o dönemlerde uzun bi süre siteyle ilgilenemedim ve açıkçası bu kullanıcı kaydının bile silindiğini düşünüyodum
Geçenlerde bi araştırma yaparken sitenin linkini görünce tekrar girip kontrol etmek istedim,hala duruyomuş kaydım
Gerçi o zamanlardan kimse kalmamış sanırım,Ghost_of_A_Rose,Estel fln vardı benim zamanımda,şimdi yoklar sanırım.
Neyse işte,tarih itibariyle gelenlere hoşgeldiniz demesi gereken bi insanım aslında ama ben geldim demem gerekiyo sanırım bu durumda
Gerçi o zamanlardan kimse kalmamış sanırım,Ghost_of_A_Rose,Estel fln vardı benim zamanımda,şimdi yoklar sanırım.
Neyse işte,tarih itibariyle gelenlere hoşgeldiniz demesi gereken bi insanım aslında ama ben geldim demem gerekiyo sanırım bu durumda
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
written in dust,
tainted by memories.
Elinde lavtasıyla hanın bi köşesine geçmiş neşeli bir tempo tutturmuş genç , birden çalmayı kesti, lavtasını masanın üstüne koyduğu gibi ellerini kocaman açıp, yeni hana gelenlere doğru bağırdı:
"hoşgeldiniz efendiler, umarım aradığnızı burda bulursunuz?
eğilip şaşalı bir selam verdikten sonra, daha da neşeli bir melodi tutturmak üzere lavtasını eline alıp sandalyesine geri çöktü...
kucaklama ve saygılarımla...
"hoşgeldiniz efendiler, umarım aradığnızı burda bulursunuz?
eğilip şaşalı bir selam verdikten sonra, daha da neşeli bir melodi tutturmak üzere lavtasını eline alıp sandalyesine geri çöktü...
kucaklama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...