Savaşçının tercihi (Bütün fighterlara sesle
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

Merhaba dostlarım ahh bu sayfayı ne kadar özlemişim.Her neyse benim tavsiyem ya Warcrafttaki gibi bir Frostmourne ya da bir magical weapon'a sahip olmaktır.Düşünsenize bi , kılıcınız sizinle duygularını paylaşıyor veya siz saldırırken size akıl veriyor.That can be really good...
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Lye nuquernuva sen e dagor
-
Par-Salian
- Kullanıcı

Bana kalırsa kılıç!
Bence hangisinin daha iyidir sorusunun cevabı kimin elinde olduğu ile alakalıdır.Hangi silah olursa olsun iyi kullanıldığı taktirde çok faydalı olabilir.Ama kişisel tercihim,özellikle şövalyelere yakıştırdığım claymore'dur. :-J
aslında her silahın kendine has avantajı ve deezavantajı var.Kılıç iyi hoştur ama bir balta saldırısını savuşturamazsınız.Silahtan kaçınmanız gerekir.Balta zırh falan tanımaz ve vurdugu gibi yıkar.Aynı zamanda etki alanı fazladır ama gel görki ağır bir silahtır.Hızlı kombolara izin vermez ve savunma alman zordur balta ile.
Ben kılıçlardan daha çok hoşlanırım onun için kılıç.
Ben kılıçlardan daha çok hoşlanırım onun için kılıç.
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Bir de LourdesTR'ın bahsettiği dövüş durumunda karşınızdaki gürzlü adamın sadece sizin istediğiniz şekilde vurmasını beklemeli, sonra o gürzün silahınıza dolaşmasını beklemeli, sonra da gürzlü adamın silahını, siz hareketi yapmadan çekmemesini ummalısınız. Ayrıca gürzlü adam silahını elinden bırakmak yerine kafasını eğerse de zor durumda kalabilirsiniz
:D. Kısacası; uzun hikaye... O arada çoktan silahsız bırakmaya çalışırken silahsız kalan siz olursunuz...
Benim düşünceme göre bir savaşçı pek zeki değilse kılıç kalkan kuşanır... Ama amacı gerçekten zekice planlanmış, hasar vermeye yönelik bir şeyse, elinde gürzü olacaktır... Hatta bu yüzden çoğu kara şövalye, korkulan adamlar olarak gürz taşırlar...
Yine de her tür silahtan bulundurulmalı diye düşünüyorum... Bir baltayı sağlam hasar vermeniz gerektiğinde, gürzü silahsız bırakıp diz çöktürmekte, kılıcı da çeviklik gerektiren durumlarda kullanmak üzere yanınızda taşımalısınız...
Bir de DnD kurallarına göre düşünelim:
Sanırım yukarıda da belirtmiştim daha önce; Kritik vuruş imkanı ile kılıç avantajlı gibi görünse de bir baltanın x3 kritiği daha da avantajlı olabilir.
Flail (Gürz)'in verdiği +2 disarm bonusu ve attack of opportunity yemeden trip attack yapabilme özelliği de göz ardı edilmemesi gereken özelliklerdendir... Zaten heavy flail de bir bastard sword gibi yüksek kritik ve hasarı ile göz dolduran bir silahtır...
Kılıçlar ise çeşitli ve güçlüdür... Ã?abuk manevralara izin veren yapıları sayesinde etkilidir...
Bana kalırsa hepsinden birer tane taşıyın, kavga bitsin
Saygılarımla...
Benim düşünceme göre bir savaşçı pek zeki değilse kılıç kalkan kuşanır... Ama amacı gerçekten zekice planlanmış, hasar vermeye yönelik bir şeyse, elinde gürzü olacaktır... Hatta bu yüzden çoğu kara şövalye, korkulan adamlar olarak gürz taşırlar...
Yine de her tür silahtan bulundurulmalı diye düşünüyorum... Bir baltayı sağlam hasar vermeniz gerektiğinde, gürzü silahsız bırakıp diz çöktürmekte, kılıcı da çeviklik gerektiren durumlarda kullanmak üzere yanınızda taşımalısınız...
Bir de DnD kurallarına göre düşünelim:
Sanırım yukarıda da belirtmiştim daha önce; Kritik vuruş imkanı ile kılıç avantajlı gibi görünse de bir baltanın x3 kritiği daha da avantajlı olabilir.
Flail (Gürz)'in verdiği +2 disarm bonusu ve attack of opportunity yemeden trip attack yapabilme özelliği de göz ardı edilmemesi gereken özelliklerdendir... Zaten heavy flail de bir bastard sword gibi yüksek kritik ve hasarı ile göz dolduran bir silahtır...
Kılıçlar ise çeşitli ve güçlüdür... Ã?abuk manevralara izin veren yapıları sayesinde etkilidir...
Bana kalırsa hepsinden birer tane taşıyın, kavga bitsin
Saygılarımla...
Türklider...
-
Nadraskhal
- Kullanıcı