Hırsızlara ve assassinler duyuru
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Hırsızlara ve assassinler duyuru
Ewet diyarın hırsızları ve assassinleri sizleri çağrıyorum bir görev için bana yardım edecek bir varlık emirlerime uyacak bana sadık ve benim için güvenilir olacak kazancı yüksek bir görev için diyarın tüm hırsız ve assassinler çağrı yapıyorun çağrıma kulak verin ve kazanın.
NOT:Beni bulacağınız yer Ã?atlakazan Hanıdır adım Green
NOT:Beni bulacağınız yer Ã?atlakazan Hanıdır adım Green
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Araj_The_Wolf
- Kullanıcı

Söylentilerin doğru olup olmadığını düşünüyordu.Green....Adı neden green di ki?Aslında bunun hiç bir önemi yoktu.Yıllarca boş boş dolanmıştı ve lanetiyle başbaşa kalmıştı.Dolunayın getirdiği acı ile parçaladığı masum bedenler her gece rüyalarına giriyordu.Ama her yuvarlak kızıl şeytanın gecesinde tekrar ve tekrar masum canları alıyor ve kabusları devam ediyordu.Yeni bir yaşam ,macera ve aklında yer tutatacak yeni olayların onu rahatlatabileceğini düşünüyordu.Ve tam bu dönemde green adında bir şahsiyetin ismi etrafta duyuluyordu.Yeni bir yardımcı.Aslında tam olarak green in nereden geldiğini bile bilmiyordu.Ama ne olursa olsun şu anki durumundan daha kötü olamazdı.
Ve hanın önünde duruyordu.İçeri girdi ve dolunayı verdiği değişimle daha çok hırıltıya ve kükremeye benzeyen bir sesle oldukça yüksek sesle konuştu:
"Itaat için güç gerekir.Bu güce sahip misin ,ey meydan okuyan? Beni sus pus oturtup sana itaat etmemi sağlayabilir misin green?Eğer beni yok edecek güçteysen green; ancak sana o zaman itaat ederim..."
Ve gerisi Araj için sadece karanlıktı...
Ve hanın önünde duruyordu.İçeri girdi ve dolunayı verdiği değişimle daha çok hırıltıya ve kükremeye benzeyen bir sesle oldukça yüksek sesle konuştu:
"Itaat için güç gerekir.Bu güce sahip misin ,ey meydan okuyan? Beni sus pus oturtup sana itaat etmemi sağlayabilir misin green?Eğer beni yok edecek güçteysen green; ancak sana o zaman itaat ederim..."
Ve gerisi Araj için sadece karanlıktı...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Arajcım kusura bakma bu mesaj çok önceden yazdığım bir bölüm 4-5 ya önce bir rp için gereken bir yazı idi ama rp çoktan bitti genede assassin olacaksan sitemizde seninle çok işi yapıcaz daha doğrusu benim çok işime yarıcaksın assassin olarak..
Green...
Green...
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Araj_The_Wolf
- Kullanıcı

-
Par-Salian
- Kullanıcı

Orası kaosun katliamın ve savaşın tapınağı.Ölüm hiç bir yerde daha yakın değildir ve böylesi bir kaos içerisinde ancak becerebilenler yaşarlar.Oradaki herkes hakettiği konuma bir şekilde efendiye hizmetle gelmiştir.Soytarı da bunlardan birisidir.Kendisinin tek istediği henüz hiçbir başarı sağlamamış kişilerin ona saygı göstermesidir.Biraz manyak olduğu konusunda sizinle hemfikir olsamda lejyonun iyi askerleri arasındadır ve eğer tapınakta tekrar bulunursanız sizi ondan korumak konusunda bir söz veremem.Ã?ünkü sizi sadece kendiniz koruyabilirsiniz.Tek yapmanız gereken tapınağa gelirken gereksiz onur gösterilerinden uzak durmanızdır.
Onur çoğu zaman insanı ölüme götüren bir zayıflıktır.Eğer bu kaos ortamında yer alabileceğinizi ve kaosa hizmet için gizli suikastlarimizi yapabileceğinize inanıyorsanız buyrun mabedimize.Ama bunları yapamayacaksanız unutmayın ki kaos bir gün sizi bulur ve soytarının yaptıklarından çok daha farklı bir sonunuz olmaz.
Onur çoğu zaman insanı ölüme götüren bir zayıflıktır.Eğer bu kaos ortamında yer alabileceğinizi ve kaosa hizmet için gizli suikastlarimizi yapabileceğinize inanıyorsanız buyrun mabedimize.Ama bunları yapamayacaksanız unutmayın ki kaos bir gün sizi bulur ve soytarının yaptıklarından çok daha farklı bir sonunuz olmaz.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
Par-Salian
- Kullanıcı

şöyle yazar tapınaktaki fresklerin birinin altında:
-Burası içinde kaosu,katliamı hissedenlerin tapınağı.İntikamı besleyenlerin vücut bulduğu onun katliama dönüştüğü yerdir.
Eğer sen de bu tanıma uyuyorsan gideceğin başka bir yer yoktur.
Silahın kaosun zehiri ile lanetlensin ki kurbanlarının ölümü hızlı değil yavaş ama acılı olsun.
-Burası içinde kaosu,katliamı hissedenlerin tapınağı.İntikamı besleyenlerin vücut bulduğu onun katliama dönüştüğü yerdir.
Eğer sen de bu tanıma uyuyorsan gideceğin başka bir yer yoktur.
Silahın kaosun zehiri ile lanetlensin ki kurbanlarının ölümü hızlı değil yavaş ama acılı olsun.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
Par-Salian
- Kullanıcı