yeminer wrote:Bekliyoruz sizi arkadaşlar Özellkikle ankaralı boğaza deniz denize okyanus diyecek kadar sudan uzak kalmış arkadaşlar
bak ya..
ben 8 sene adanada yaşamışım abi..
akdeniz...
koca deniz... hata bak ak yani temiz ,saf çok tuzlu ama .. :d
dilimiz sürçtü işte ya.....
hüüüü ne dalga geçiyorsun küçük cocukla ya..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
aslında buluşma erken saatte olacağı için başta taksimde toplanılır sonrasında tabi talep olursada Bowling oynamak güzel bir fikir gibi bencede ama ilk önce KenTaky HİÃ? KAÃ?Iş NOKTAN YOK SENİNLE BİR TAVLA OYNAYACAğIZ
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış Esencim.. Ezici üstünlüğümü kabul etmeyip hala yenilmek için direniyorsan eh benden günah gitti o halde
Yanlız benim şöyle bi özel durumum var arkadaşlar.. Cumartesi 2 ye kadar çalışıyorum. O yüzden yolu falan da aradan çıkarırsak ancak 3 te aranıza katılabilirim..
ben ankara tayfasının bir paladiniyim....
gelince tanışırız..
arkadaşım...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
KenTaky wrote:Arkadaşlar farklı bir aktivite yapalım mı?
Yer: Bakırköy - Galeria
Tarih - Saat: 12 şubat - 15.00
Aktivite: Bowling
şimdi söz sizde.. Görüşler..?
bencede farklı bir aktivite yapalım..
nargile içelim
şaka bir yana ...
....
da ciden geliyorum heralde..
yani duygusal durum iyi olursa..