Uzun bir aradan sonra bir kez daha buluşalım mı ?
-
Logan
- Kullanıcı

hadi ama tarih berlirleyinde gelcem ...
bilet filan alcaz daha...
bilet filan alcaz daha...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Par-Salian
- Kullanıcı

ya bende gelmek,tanışmak istiyorum da hani pek frp den anlıyan biri değilim.yeni bile sayılamam,oturup masa başında oyun oynamışlığım falan da yoktur ama dünya tavla şampiyonuyumdur
hani vesile olur bana da tanışmak frp için. ortamın turisti olucaz büyük ihtimalle ama yok dimi??bir sakıncası gelmemin??(ezik insan tripleri) 
buluşma herkeze açık arkadaşlar sen gelemezsin diye bir şey söylenemez
ha bu arada unutmayayımda hilmi bence çok fazla uzakmayalım buluşma tarihini biliyorsun okullar açılacak yani biraz zor olur bence bu hafta değil birdahaki hafta cumartesi her zamanki gibi taksim istiklal heykelinin önünde ben diyim 12 ( siz anlayın 11 gündüz tabi
) böylece geç kalma ve bekleme olaylarını bir nevi engellemeye geçirim desemde bu dediğime ben bile inanmıyorum
ama benim dediğim tarihe sanırım her kez uyar ne dersiniz ????
Aslında iyi fikir bu buluşmayı gece yapalım bende akşam herkes dağıldığında yaşlıların yanına gitmek zorunda kalmam.esen wrote:( siz anlayın 11 gündüz tabi)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Eee ne zaman?Tarih olarak ne gün olsun??Bence en geç bu cumartesiye kadar yapalım derim.HErkesin gelebileceği bir gün olabilir.Bana hergün uyar.Hatta bana bugün deyin hemen gelirim
(yalana bak).Hadi tarih belirleyelim...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
Logan
- Kullanıcı

ewet beyler.. ve bayanlar..
gelmemi istemiyen yoksa..
12 sinde ben de geliyorum...
...
fotorof makinalarınızı hazırlıyın istanbul yakışıklı görsün..
denizinize ( boğaz ) aşık oldum...
bir dah delip boğza karşı nargile kırmak istiyorum
gelmemi istemiyen yoksa..
12 sinde ben de geliyorum...
...
fotorof makinalarınızı hazırlıyın istanbul yakışıklı görsün..
bir dah delip boğza karşı nargile kırmak istiyorum
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF