10 Kasabanın Olduğu Yer Hakkında
-
Logan
- Kullanıcı

kaos,tapınakla 10 kasaba arası mekik dokuyor 3 kere gidip geldi oren..
biz kervanla hala aynı yoldayız yaa...
bir arpa boyu ilerliyemedik..
kervan sanki tekerlekleri dönüyor gitmiyor....
dp:yukardaki msjımla birleştirile bilir...
biz kervanla hala aynı yoldayız yaa...
bir arpa boyu ilerliyemedik..
kervan sanki tekerlekleri dönüyor gitmiyor....
dp:yukardaki msjımla birleştirile bilir...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
bu durumun açıklamasını önceki sayfada yazmıştım Logan .
Turn based oynatıyorum ve zamanlama konusunda hata yapmak istemiyorum.
Ve yine dediğim gibi işi biraz daha karıştırmanın kimseye bi zararı dokunmaz diye düşündüm
.
Ve yine dediğim gibi işi biraz daha karıştırmanın kimseye bi zararı dokunmaz diye düşündüm
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Logan
- Kullanıcı

ya abi zaten azız,bide bize gelen yardımın kafasını karıştırıyorsun....Eldarin wrote:bu durumun açıklamasını önceki sayfada yazmıştım Logan .
Ve yine dediğim gibi işi biraz daha karıştırmanın kimseye bi zararı dokunmaz diye düşündüm.
arbalar yerinde sayıyor...
madem 5 saatlik yol mesafesi bence şimdi yakadar o kervannın gitmesi lazımdı...
neyse sonuçta dm sensin...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Artık neyi zevkli geçebilir ki?Ve savaş...gerçekten çok zevkli olacak iki taraf içinde.tabi taktik çok önemli benim açımdan!oyunculara duyurulur
Logan'ın dediği gibi adamlar 50 kere tapınaklarına gelip gitti ama kervan nedense ilerlemedi!!!
VE bizim duruma gelince...
Orenle aynı yolda gidiyoruz ve onunla karşılaşıp savaşmak zorunda kalabiliriz.Logan'ın yanına gelmekte biraz zor olucak.Yolda search falan zarı atıcaksınız galiba..
Ve şu olana bakın..Adamlar orda 50 kişiler.Bizim grupta logan ve squan var ve birkaç adam..
Andero orda tapınaktan 50 kişi getirmiş ve bizim yenmemiz neredeyse imkansız..
Eğer ben ve slach oraya ulaşsak bile bizimde üstlerimizden geçecekler ve kasabayı ele geçirecekler..
Acaba bunun neresi zevkli olacak?
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
arkadaşlar durumu neden bu kadar sert bir dille ve abartarak yazdığınızı anlayabilmiş değilim.Tapınağa 3-5 kere gidip gelen göremiyorum.Oren den bahsediyorsanız eldarinin yazdıklarından oraya gelmesinin neredeyse tüm savaş bittikten sonra olacağını anlayabilirsiniz tıpkı sylvos ve slach gibi.Anderonun yanındakilere baktığımızda bir kısmının zaten aktif kullanıcı olduğunu görüyoruz ve 50 değil 16 kişi olduğunu.Buna karşın logan ve yanındaki şövalye ayrıca cervantes sonra cervantesin yanındaki 10 kadar atlı ve karavanı koruyan atlılarıda göz önüne alırsak belki de oren tarafı daha kalabalık.Bilemedim neden bu kadar korktunuz elemanlardan.Benim burada kaos lejyonunu savunduğumu sanmayın ben isterim ki oren inananları kazansın çünkü bizim de tapınakta bir taht kavgamız var ve ben bir başarı elde etmiş durumdayım diğerlerinin başarısızlıkları beni bir adım öne geçirir ancak benim gördüğüm budur.Sadece bir fikirdir.Ama agresifçe mesajlar atmanın kimseye bir faydası olmadığı aşikardır.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Abi ama cervantes gelene kadar savaş bitcek..
Aynı bizim gelceğimizde olacaklar gibi.
50 kere diyerek abarttım 20 kişiler toplam..
Bu arada korkmadım.Sadece savaşın nasıl zevkli geçeceğini sordum..
Orda 2 kişi(logan &squan) 20'ye karşı savaşırken pek zevkli olacağını düşünmüyorum..
Bu konu burada benim için kapanmıştır..Artık bu konuda fazla konuşmıyacam..
Olan olacak yakında zaten..
Aynı bizim gelceğimizde olacaklar gibi.
50 kere diyerek abarttım 20 kişiler toplam..
Bu arada korkmadım.Sadece savaşın nasıl zevkli geçeceğini sordum..
Orda 2 kişi(logan &squan) 20'ye karşı savaşırken pek zevkli olacağını düşünmüyorum..
Bu konu burada benim için kapanmıştır..Artık bu konuda fazla konuşmıyacam..
Olan olacak yakında zaten..
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Sayin dm zamani ayaraldiginizi söylüyorsunuz. iyi güzel fakat
Oren tam olarak sayilarini bilemeyecegim. Amayaya insanlari, aç ve susuz oldukalini düsünürsek sürekli mola vermeleri gerekir. kenidi tapinaklarina gitti. Hatta geri döndü. Buraya kadar güzel. Ama bizi cervantes dörtnala gidiyor hala loganlara ulasamadi. Acaba bunlarda bir çeliski yok mu? Size sormak istiyorum
Oren tam olarak sayilarini bilemeyecegim. Amayaya insanlari, aç ve susuz oldukalini düsünürsek sürekli mola vermeleri gerekir. kenidi tapinaklarina gitti. Hatta geri döndü. Buraya kadar güzel. Ama bizi cervantes dörtnala gidiyor hala loganlara ulasamadi. Acaba bunlarda bir çeliski yok mu? Size sormak istiyorum
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
sylvos wrote:Artık neyi zevkli geçebilir ki?![]()
Eğer ben ve slach oraya ulaşsak bile bizimde üstlerimizden geçecekler ve kasabayı ele geçirecekler..
İşte arkadaşlar hikayenin devamını bilmeyen oyuncu replikleridir bunlar.siz merak etmeyin kuzucuklarım hikaye her yönden kontrolüm altında kimsenin ezileceği falan yoklogan wrote: ya abi zaten azız,bide bize gelen yardımın kafasını karıştırıyorsun....
Hmm Dm olarak yorum yapmaktan olabildiğince çekinmeye çalışıyorum.
ama iki tarafıda elime alıp şöyle bi tarttığımda zayıf taraf diye bir durum görmüyorum.Zekice davranarak doğru hareketi yapan tarafın daha başarılı olacağını düşünüyorum.
Zamanlama konusunda da hata yaptığımı düşünmüyorum.hata yaptığımı düşünen bana mantıklı biçimde açıklasın.öyle Oren_Dautry şunu yaptı biz niye yapamıyoz diye çıkmayın karşıma.
Kısacası siz oyundan zevk almaya bakın,böyle sayısal değerleri bana bırakın.
ayrıca herhangi bir hata yaptığım zaman beni uyaracak son kişiler sizlersiniz bunu da bilin!
Sevgilerimle...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Slach aynı anda atmışız mesajları cevap yazamadım ondan.slach wrote:Sayin dm zamani ayaraldiginizi söylüyorsunuz. iyi güzel fakat
Site Admininin ve daha önce 33 küsür sayfalık bir direnişin Dm liğini yapmış ve kuvvetle ihtimal bu işi sizlerden daha iyi bilen birisinin hakkında böyle konuşmamanız gerektiğini düşünüyorum.
Ve tekrar ediyorum siz oyun ile ilgilenin,arkaplanı ile değil.iki rp de birbirine oldukça bağlı ve tarafsız Dm lerin kontrolünde oyun devam ediyor.Kimsenin bi tarafı yükseltip diğer tarafı ezme gibi bi amacı olmaz olamaz.
Bu konuyu burada kapatmanızı tavsiye ediyorum...
sanırım zamanın senkronizasyonu sitede rp açısından çözülmesi gerekli olan bir problem.Aynı yerde başlasa da farklı forumlarda devam eden iki rp oldu.Sonrasında ise bir tanesi sonuçlandı diğeri hala devam etti.Bu nedenle diğer rp yi bitirenler girmek istemiş olabilir ama slach ın de dediği gibi bu biraz mantıksız görünüyor.Ama dm uygun şekilde bunu sonuçlandıracaktır.Yani bu konuda yazılan eleştiriden sonra bir de öneri yazarsanız sanırım çok daha iyi olur.Ã?ünkü bildiğiniz gibi frpworld ün örnek alıpta uygulayabileceği bir site rp si yok.Hep birlikte oturtmaya çalıştığımız bir sistem aksaklıklar olduğunda çözüm önerisi de yazarsak çok verimli olabileceğimizi daha iyi rp ortamı yakalayabileceğimizi düşünüyorum.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Ya arkadaş rp yeri sanıp buraya atmış..Daha öncede yol üzerindeye atmıştı bu onkasabanın bulundugu yer kısmında olacaktı..Kusura bakmayınFeoran wrote:Arkama baktığımda baktığımda tapınağın gözden kaybolduğunu farkettim. Atımı durdurdum. Haritayı çıkarıp kervan yolunun olduğu yere tekrar baktım. Haritamı tekrar çantama atıp yola devam ettim.
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
Ben rpye katilan arkadaslardan sunu beklerim zamani dm biraksinlar. Yani rplerde sayfalar gezerken kendi istedikleri gibi degilde dm özel mesajla ne zaman varacaklarini sorsunlar. Böylelikle zaman kimsenin alaeyhine islemez.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?