Tanrımın ışığını arıyorum.
Ölüm işini kendince adalet dağıtanların sahiplenmesi temsilcisi olduğum Lanetliler Lejyonunu sadece güldürüyor.Ölüm elbette bir hediyedir ama kişilerin adalet dağıtma anlayışı bunu öldürerek vermek olduğu sürece Kaos diyarın tek hakimi olmaya devam edecektir.Kişiler kendi kendine kurallar koyup bunu uygulayan ve adına da adalet diyen kiralık katilleri artık hoşgörmeyecektir.Kaosun oluşma noktası da zaten koyulan kuralların her kesime hitap etmemesinden kaynaklanır.Bir kısım daima sömürülür ve sosyal bir patlama yaratır Kaos yeniden oluşur.
Ve siz Corellon rahibi inanın bana cesaretiniz ve onurunuz takdire şayan ancak sadece zayıfların onuru olur öldüklerinde arkasına gizlenebilmek için.Keşke sizi Corellon gözünüzü ışığıyla kör etmeden önce tanısaydım o zaman gerçekten bu kadar fanatik olurmuydunuz merak ediyorum.Yine de hoş bir sohbet yapmak için Yeraltında Bir Mabed e beklerim.Her türlü güvenliğiniz tarafımdan sağlanacaktır.Saygılarımla.
Ve siz Corellon rahibi inanın bana cesaretiniz ve onurunuz takdire şayan ancak sadece zayıfların onuru olur öldüklerinde arkasına gizlenebilmek için.Keşke sizi Corellon gözünüzü ışığıyla kör etmeden önce tanısaydım o zaman gerçekten bu kadar fanatik olurmuydunuz merak ediyorum.Yine de hoş bir sohbet yapmak için Yeraltında Bir Mabed e beklerim.Her türlü güvenliğiniz tarafımdan sağlanacaktır.Saygılarımla.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
Logan
- Kullanıcı

sevgili kaos peygamberi...
biz kiralık katil değiliz...
biz hiç bir zaman boş yere adam öldürmedik..
hata bn şu anada kadar bir undead den başka hiç bir şey öldürmedim...
adalet sizin olduğunuz yerde hiç bir zaman var olmıyacak...
sadce sizin karşınızda duracak
dengeyi sağlıyacak...
siz yok olmadıkça,biz yok olmıyacaz...
siz yaşadıkça biz karşınızda duracağız...
biz hiç bir zaman zavalı insaları kandırıp kanını akıtmadık...
biz hiç bir zaman daha yeni darbe yemiş bir halka yardım götüren bir kervana saldırmadık...
düşünün onlar yok olursa siz ne yaparsınız...
.....
bunların hepsi onursuzca davranışlar...
sakın bana onuru,ve adaleti öretmeye kalkmayın sayın peygamber...
dip not:bu konuşan logandır...
biz kiralık katil değiliz...
biz hiç bir zaman boş yere adam öldürmedik..
hata bn şu anada kadar bir undead den başka hiç bir şey öldürmedim...
adalet sizin olduğunuz yerde hiç bir zaman var olmıyacak...
sadce sizin karşınızda duracak
dengeyi sağlıyacak...
siz yok olmadıkça,biz yok olmıyacaz...
siz yaşadıkça biz karşınızda duracağız...
biz hiç bir zaman zavalı insaları kandırıp kanını akıtmadık...
biz hiç bir zaman daha yeni darbe yemiş bir halka yardım götüren bir kervana saldırmadık...
düşünün onlar yok olursa siz ne yaparsınız...
.....
bunların hepsi onursuzca davranışlar...
sakın bana onuru,ve adaleti öretmeye kalkmayın sayın peygamber...
dip not:bu konuşan logandır...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Merakımı affedin sayın kutsal savaşçı.Size tek bir soru soracağım.
-Size inanan ve tanrınıza güvenen bu halkı kim kasabasız ve evsiz bir duruma düşürdü?İşte bu sorunun yanıtı sizin adalet ve iyilik anlayışınızı gösterecektir.
Kaosun peygamberi savaşanın ve büyü kullananın anında yok olduğu bu alanda sorunun yanıtını duymak için dinleyicilere döner.
-Size inanan ve tanrınıza güvenen bu halkı kim kasabasız ve evsiz bir duruma düşürdü?İşte bu sorunun yanıtı sizin adalet ve iyilik anlayışınızı gösterecektir.
Kaosun peygamberi savaşanın ve büyü kullananın anında yok olduğu bu alanda sorunun yanıtını duymak için dinleyicilere döner.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
Logan
- Kullanıcı

hımmm..CHANGES wrote:Size inanan ve tanrınıza güvenen bu halkı kim kasabasız ve evsiz bir duruma düşürdü?İşte bu sorunun yanıtı sizin adalet ve iyilik anlayışınızı gösterecektir.
olay şöel gelişti Lord Oren zor durumlarda çekmemiz için bize kartlarını sundu bunalr her türlü şey cıkabilirdi...
malesef
rahmetli büyük ozanımız...frible
3 kart çekti bu kartlardan birde 3 tane wish cıktı...
tabi wisleri sizin gibi acımasız bir ifrit yorumluyordu...
10 kasaba halkının bu hastalıktan kurtulmasını diledi firible...
oren cehenlemine gönderdi...
ordan çıkartmak için cok uraştık..
hata 10 kasaba da hastalıktan ölen cocukları saygı deyer ozanımız kurtardı...
sonra bir katil cüce tarafında öldürüldü...
.....
olay budur...
sorumluya gelisek her kez kendi kaderini çizer... ozan kasabalıların kaderini çizdi,ve kötü oldu...
ben kimseyi suçlamıyorum...
kimsenin suçu değil bu olay...
....
ozan en iyisin yapmaya çalıştı rahmetle anıyoruz...
logan kafasını eyer....
ardında bir hışımla kalkar...
eyer siz ve sizin gibiler olmasa idi şu anda ozan ve o kasaba halkı yaşıyor olurdu...
ve bunun üstüne hala didikliyorsunuz ...
sonra karşınızda durunca mızmızlanıyorsunuz....
rp dışı:fazla coştum... kişisel algılanmasın lütfen...logan işte sinirli adam ..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Bence kimse kimseyi sorgulamamalıdır seçtiği tanrı konusunda. Bakınız sizin hakkında konuştuğunuz ve Loganın benim adıma özür dileme GEREğİ duyduğu arkadaş kesinlikle kararını vermiş. Ben kime inanırsam inanayım bir kişiyi zorla istediğim yola çekemem. Bir kişi inancında serbesttir. Arkadaş seçimini yapmışken ne diye zorluyorsun ki Logan?
Ayrıca: Gorath inananlarınızdan değildi İlyamain inananlarınızdan dikkatini çekerim!
Yine Ayrıca: Gorath adına özür dileme gereği duymazsın umarım bir daha. Ben gerektiği yerde kendi kendime özür dileyebilirim ve ayrıca herkesin seçimi kendisinedir. Oradaki konuşmam gayet doğruydu. Kimseyi zorlayamam inançlarında...
Lord Oren inananlarının kendi kendilerinin bir şey söylemeye hakları olmadığınıda bilmiyordum ayrıca!
Ayrıca: Gorath inananlarınızdan değildi İlyamain inananlarınızdan dikkatini çekerim!
Yine Ayrıca: Gorath adına özür dileme gereği duymazsın umarım bir daha. Ben gerektiği yerde kendi kendime özür dileyebilirim ve ayrıca herkesin seçimi kendisinedir. Oradaki konuşmam gayet doğruydu. Kimseyi zorlayamam inançlarında...
Lord Oren inananlarının kendi kendilerinin bir şey söylemeye hakları olmadığınıda bilmiyordum ayrıca!
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
Eldarin
-
Logan
- Kullanıcı

tamam işte..Gorath wrote:Bence kimse kimseyi sorgulamamalıdır seçtiği tanrı konusunda. Bakınız sizin hakkında konuştuğunuz ve Loganın benim adıma özür dileme GEREğİ duyduğu arkadaş kesinlikle kararını vermiş. Ben kime inanırsam inanayım bir kişiyi zorla istediğim yola çekemem. Bir kişi inancında serbesttir. Arkadaş seçimini yapmışken ne diye zorluyorsun ki Logan?
o dan benim sevgilim olduna göre onunu yerinde karar alma hakı doyğar..
taş fırın paladiniyiz ya...
ordan..
Size saygı duyuyorum kaosun peygamgeri, benim belki de hayalimde göremediğim şeyleri görmüş ve mertebelere erişmişsiniz fakat malesef bazı şeyleri inançlarınız yüzünden küçük görüyorsunuz. Onur öldüğümüz zaman arkasına sığınacağımız bir yol değil yaşarken bize huzur veren, vicdanımızın dingin olmasını, ruhumuzun huzur bulmasını sağlayan bir olgudur. Sizinde ruhunuz dingin olabilir sayın Kaosun peygamberi, siz de rahat bir ruha sahip olabilirsiniz ama bunun tek sebebi sizin bu tür duygularınızı bastırmanız, kendi varlığınızı görmezden gelmenizdir. Onur bizi dünyada ayakta tutar, tanrılarımızın yolunda ilerlememize yardımcı olur.
Arayışım kutsal ışığı bulana kadar sürecek, karşıma ne çıkarsa çıksın.
Artık kör sevglin yerine bol bol konuşursun Logan!logan wrote:tamam işte..Gorath wrote:Bence kimse kimseyi sorgulamamalıdır seçtiği tanrı konusunda. Bakınız sizin hakkında konuştuğunuz ve Loganın benim adıma özür dileme GEREğİ duyduğu arkadaş kesinlikle kararını vermiş. Ben kime inanırsam inanayım bir kişiyi zorla istediğim yola çekemem. Bir kişi inancında serbesttir. Arkadaş seçimini yapmışken ne diye zorluyorsun ki Logan?
o dan benim sevgilim olduna göre onunu yerinde karar alma hakı doyğar..
taş fırın paladiniyiz ya...
ordan..
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Saygıdeğer paladin görüyorum ki tamamiyle siz ve arkadaşlarınız nedeni ile on kasaba halkı zarar görmesine karşın hala ben ve yandaşlarımı suçluyorsunuz.Sizin için gerçekten üzgünüm ve sizinle aynı yönde ilerleyen diğerleri için çünkü asla başarısızlığınızı kabul etmeyecek hep suçu bizlere göndereceksiniz.
Bütün bu ruh hali içerisinde nasıl olur da başkalarını düşünüp onlar için yaşadığınızı söyleyebilirsiniz sayın rahip.
Onurun kişileri bu dünyada hayatta tuttuğuna gelince nice savaşçı tanıdım onları ölüme göndermenin en kolay yolu bunu bir onur meselesi sanmalarını sağlamaktı.
Hiçbir zaman bir onurum olmadı,eh tabi çok gençken biraz kırıntısı vardı ama şu anda bunun ne kadar büyük bir hata olduğunu görüyorum.Onur dediğiniz kendi varlığınıza duyduğunuz kibirden başka bir şey değildir.Kendi karakterinizi ve ruhunuza olan bitmeyen büyük görmeniz.Size saygı duyuyorum kaosun peygamgeri, benim belki de hayalimde göremediğim şeyleri görmüş ve mertebelere erişmişsiniz fakat malesef bazı şeyleri inançlarınız yüzünden küçük görüyorsunuz. Onur öldüğümüz zaman arkasına sığınacağımız bir yol değil yaşarken bize huzur veren, vicdanımızın dingin olmasını, ruhumuzun huzur bulmasını sağlayan bir olgudur. Sizinde ruhunuz dingin olabilir sayın Kaosun peygamberi, siz de rahat bir ruha sahip olabilirsiniz ama bunun tek sebebi sizin bu tür duygularınızı bastırmanız, kendi varlığınızı görmezden gelmenizdir. Onur bizi dünyada ayakta tutar, tanrılarımızın yolunda ilerlememize yardımcı olur.
Bütün bu ruh hali içerisinde nasıl olur da başkalarını düşünüp onlar için yaşadığınızı söyleyebilirsiniz sayın rahip.
Onurun kişileri bu dünyada hayatta tuttuğuna gelince nice savaşçı tanıdım onları ölüme göndermenin en kolay yolu bunu bir onur meselesi sanmalarını sağlamaktı.
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Birsaniye birsaniye ışık ve tanrılarla ilgili yorum yapmak için girmiştim ancak buradada olay Oren vs Raist e kaymıs galiba..İşinizi iyi yaptıgınızı görüyorum peygamber efendi..Özellikle olanları saptırmak ve var olan gerçeği kafanızdaki versiyonu ile değiştirerek sunmak konusunda gerçekten çok yeteneklisiniz..Eh tabi kaos..Bencillikten bütünlükten çarpıklıktan şehvetten oluşan bir kavram olunca..
Ama gerçekler değişmez sayın kaos yayıcısı..Garip bir kavram dimi..Tıpkı efendinize sundugunuz kurbanlar karşısında size açtıgı kaotik cehennemin kapılarından içeri girdiginizde hissettiginiz gibi..Gerçek değil..Ama Gerçekten daha güzel..Hem sizin için bi önemi de oldugunu sanmıyorum..Kaosu kucakladıgınız anda neyin gerçek neyin sahte oldugunu düşünmeyi bıraktınız zaten..Ne isterseniz sahtesi ve çarpıtılmışı önünüze sunuluyor..(Geçici olarak..)Tanrınız da size demiş zaten..Bu boyutta düşündügünüz şeyi yaratabilirsiniz ancak gerçek değiller..Sadece bu boyutta kullanabilirsiniz diye..
Bumudur olay..Buysa tamamdır sorun yok..Okey..
Yada bizim başarısızlıgımız..Tebrik ediyorum gerçekten..Pardon..Yani Firblenin orada o kartları çekip o dileği dilememesini sağlayabilirdik...İstesek tüm insanları orenin cehenneminde bırakıpta gidebilirdik..Suçmu istiyorsunuz peygamber??İşte suç..İşte aramızdaki fark...
Biz insanları saçma sapan bir büyü yüzünden girmiş oldukları cehennemden çıkarıyoruz..
Siz ise..
Cehenneme..Hemde en kötüsüne..Kaotik cehenneme geri sokuyorsunuz..Tabi bunu yargılamaya biz cürret edemeyiz değilmi nede olsa sizin işiniz bu..
Başarısızlıgımız insanları kara büyü yüzünden gittikleri cehennemden çıkartmaksa bunu kabul ediyoruz merak etmeyin..Suçu atacak birini bulamadık..
Ama gerçekler değişmez sayın kaos yayıcısı..Garip bir kavram dimi..Tıpkı efendinize sundugunuz kurbanlar karşısında size açtıgı kaotik cehennemin kapılarından içeri girdiginizde hissettiginiz gibi..Gerçek değil..Ama Gerçekten daha güzel..Hem sizin için bi önemi de oldugunu sanmıyorum..Kaosu kucakladıgınız anda neyin gerçek neyin sahte oldugunu düşünmeyi bıraktınız zaten..Ne isterseniz sahtesi ve çarpıtılmışı önünüze sunuluyor..(Geçici olarak..)Tanrınız da size demiş zaten..Bu boyutta düşündügünüz şeyi yaratabilirsiniz ancak gerçek değiller..Sadece bu boyutta kullanabilirsiniz diye..
Bumudur olay..Buysa tamamdır sorun yok..Okey..
Yada bizim başarısızlıgımız..Tebrik ediyorum gerçekten..Pardon..Yani Firblenin orada o kartları çekip o dileği dilememesini sağlayabilirdik...İstesek tüm insanları orenin cehenneminde bırakıpta gidebilirdik..Suçmu istiyorsunuz peygamber??İşte suç..İşte aramızdaki fark...
Biz insanları saçma sapan bir büyü yüzünden girmiş oldukları cehennemden çıkarıyoruz..
Siz ise..
Cehenneme..Hemde en kötüsüne..Kaotik cehenneme geri sokuyorsunuz..Tabi bunu yargılamaya biz cürret edemeyiz değilmi nede olsa sizin işiniz bu..
Başarısızlıgımız insanları kara büyü yüzünden gittikleri cehennemden çıkartmaksa bunu kabul ediyoruz merak etmeyin..Suçu atacak birini bulamadık..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
Ã?ncelikle selamlar rahip dostum. Ben önce Oren inananıyım daha sonra bir rahibim. Eğer iyliği yaymak istersen biz katıl. Orene inanmaya bilirsin ama senin iyliğe inanacağını görüyorum. Gel bize katıl iyliği diyara birlikte yayalım.İlik adına bizimle birlikte savaş.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Ã?ncelikle slachın davetini büyük bir içtenlikle tekrarladıktan sonra iyilik adına savaştığımız konusunda sana teminat verebilirim. Ayrıca diyarın durumuna bakarsak biz iyilerin ayrı değil birlikte çalışmamız gerektiğini kanısına varmamız hiç de zor olmaz değil mi..
Bu yüzden sizi tapınağımıza uğramanızı ve Lord Orenin inananı olmasanız bile davamızda bize yardımcı olmanızı rica ediyorum..
Vilthas Eralinder
Lord Oren'in sözcüsü
Büyücü Konseyi Ak Büyücüsü
Bu yüzden sizi tapınağımıza uğramanızı ve Lord Orenin inananı olmasanız bile davamızda bize yardımcı olmanızı rica ediyorum..
Vilthas Eralinder
Lord Oren'in sözcüsü
Büyücü Konseyi Ak Büyücüsü