10 Kasabanın Olduğu Yer Hakkında

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

CHANGES wrote:Elbet karşılaşacağız diyar fazla büyük değil.Sen şimdilik yaşamaya bak,eğer başarırsan kesin karşılaşırız.Başaramazsan da üzülme yeni karakter yeni şans.HEHEH.Ayrıca ölüm çok hızlı yaklaşıyor,hala zamanın varken neler yapabileceğini bir gözden geçir....HAHAHAHAHAHAHAHAH
Kaosun peygamberinin kahkahası şövalye loganın zihninde yankılanırken etraf bir an bulanıklaştı.Tekrar etrafını görebildiğinde elinde tuttuğu kılıcından kan damladığını görebiliyordu.Ama bu kan...bu kan...
şövalye Logan'ın çığlığı yankılandı...
-HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR!

kaşınıyorsun.....
saygı deyer paygamber...
eyer bazı şeyleri ima edmeye açlışıyorsız yada beni kandırmak gibi... bir şey yapabileceniz düşünüyorsanız yanılıyorsunuz...

ölüm benim için bir hediye olcaktır...
ama tanrıma hizmet için her zaman yaşamak için ve adalet için savaşcagım...
logan düşten uyanır ve peygamerin başında mütüş bir ağrı başlar...
''sakın bir daha benle uraşma... yoksa o ağrıyan başın bir daha arımaz... dimi... boyunda ayrılmış bir baş nasıl arısın...''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

ölüm bana çok uzak sevgili şövalye,ama görüyorum ki sana çok yakın.Lejyonun alt tabaka askerlerinden kurtulsan bile Katliamın eli karşısında tutunabileceğini sanmıyorum.Unutma o çok güvendiğin tanrın her zaman olaylara müdahale etmez.Tanrın senin arkanda olmadan Katliamın elinin seni ezip geçmesi senin için kolay bir son olacak.
Yazık seni ben öldürmek isterdim ama korkarım beni görecek kadar yaşayamayacaksın.Yine de bir gün karşılaşırsak sana hediyeni ben vereceğim bundan emin ol şu almayı ne kadar istediğini bildiğim hediyeyi.
Bir vücuda hapsolmak ve ölememek çok zor olsa gerek öyle değil mi?Bir ölümefendisi olarak bunu çok iyi anlıyorum ölemeyen paladin.şimdi sana bol şans dilerim,bu karmaşadan kurtul ve beni bul.O zaman hediyeni alabilirsin. :D
(neyse bu kadar meydan okuma yeter.şaka maka şu kombat başlasa da biraz kan kokusu alsak yaw.Topraklar kan ile sulansa.İki savaş tanrısının inananları arasında olacak bu görsel şovu yazacak bardlarımız olsaydı keşke etrafta.Ahh ahh.şöyle bir evil bardımız olsaydı ne güzel kombata fln karışmaz yazardı olan biteni köşede tabii biraz çarpıtarak ahah.)
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bi dakika ben varken Logan ölemez. Oren'in seçilmişi'nin karşısında duranlara acıyorum ;)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

sen Oren in seçilmişiysen Andero ve daha üç kişi de Raistlin in seçilmişi.(bu arada artık tanrı olarak adını yazsan da sana O* demesek).Emin ol ki senin ölümünle Oren inananları da dağılacaklar.Klasik henchmen olayı.şu an senin komutandakiler de çapulcular tarafından yağmalanacak.Hahahahaa.Kaosu engelleyemezsin Oren in seçilmişi çünkü senin tanrının bile kanında Kaos var o sadece bunu bastırıyor ve bir gün yeniden hortlayacak.hahahahahhahahaha
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

CHANGES wrote:sen Oren in seçilmişiysen Andero ve daha üç kişi de Raistlin in seçilmişi.(bu arada artık tanrı olarak adını yazsan da sana O* demesek).Emin ol ki senin ölümünle Oren inananları da dağılacaklar.Klasik henchmen olayı.şu an senin komutandakiler de çapulcular tarafından yağmalanacak.Hahahahaa.Kaosu engelleyemezsin Oren in seçilmişi çünkü senin tanrının bile kanında Kaos var o sadece bunu bastırıyor ve bir gün yeniden hortlayacak.hahahahahhahahaha

Oren in inananları bu kadar çabuk dağılmaz emin ol..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Sen Oren inanalarini kendine kaosun peygamberi diyen ben ve diger tapinak sovalyeleri birbirimize ölüme kadar bagliyiz. Unutma adaletin oldgu her yerde bizler variz
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Olum ayak yapmayın akşam akşam hepinizi dağıtıcaz zaten bekleyin...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

orenin 2. komutanıyım..
yani sizin seçilmiş dediniz 5 kişi en yükseği kimse onunu 1 altında ki kişi ile eşitim...
isterseniz 100 kişi ile gelin ...
yüce seçilmiş,ben,tapınak şovalyeleri her zaman karşınızda dururuz...
biz,birbirimize kardeşim gözü ile bakıyoruz...
o yüzden güçlüyüz...
...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Karakterim ölene kadar Oren'e bağlıyım...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Kaosun çapulcuları son duanızı ediiiiiiinnn!!!!!!!
Ã?ünkü bir dwarf geliyor ve ortada duran herkesi deşecek :twisted: :twisted:

Calin bu arada rpde oren'den sana daha yakında olan birini görüyorsun.
Ben ve Alfred ondan öndeyiz :wink: ..

Eh siz çapulcularda yawaş yawaş tanrınıza son duanızı etseniz iyi olur sonra vakit bulamazsınız :lol: :cry: :wink:
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

arkadaşlar bana düşmez dm iniz de varda şu kombat olayı biraz yanlış olmadı mı artık.Yani on kasabadan uzakta bir kombat başlayacak aralarında 200 mt olan bir grup var ve ikiside birbirine doğru ilerliyor.Ama daha bu iki grup karşılaşmadan loganın borusunu duyanlar organize oluyorlar atlanıyorlar yola çıkıyorlar ve hatta oraya geliyorlar.Herhalde olayların on kasabaya uzaklığı 200 mt den daha az ki iki grup karşılaşmadan bunlar olabiliyor. :? Eğer öyle değilse nasıl oluyorda tapınaklardan on kasabadan gruplar insanlar bu yardım çağrısına kombat başlamadan önce cevap verebliyor. :? Galiba benim kaçırdığım birşeyler var.Bir daha okuyayım. :roll:
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

haklısın changes arada 4 5 saatlik mesafe var_EN AZINDAN_.ve ben daha yolda başka işlerle de grupları yormak istiyorum.yani zaman ayarlaması var.Oren in oynattığı karakter ve oren in diğer iki inananı sadece yola çıktılar diyebiliriz şimdilik.

gerekli düzeltmeyi yapıyorum şimdi merak etmeyin.

bu arada andero nun ve yanındakilerinin ne yapacağını bekliyorum.ama kendisinin siteye girdiği yok.

Hikayeye gelince...
oyuna çok daha farklı bir boyut kazandıracağım şimdi.kimsenin aklının ucundan dahi geçmeyeceği şeylerden bahsediyorum.
Ve savaş...gerçekten çok zevkli olacak iki taraf içinde.tabi taktik çok önemli benim açımdan!oyunculara duyurulur :wink: .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Zatara Whisperwind 10 kasabaya giden yola doğru ilerleyişine geçtikten kısa bir süre sonra rüzgarın getirip Andero nun kulağını doldurduğu o fısıltı dev savaşçı tarafından duyulacaktı.

"Oraya geliyorum kardeşim gelince bana ayak uydur..."

demişti doğaötesi büyü kabiliyeti Andero ya...

Andero işlerin gitgide birbirine karıştığını farketmeye başlamıştı.ve bu gitgide daha da çok sıkıyordu canını.
arkalarından üzerlerine doğru gelen gruba göz atmaya başlamıştı hırsız grupları,yine de Andero nun emirlerineuyacaklardı.hala sesleri göğü çınlatıyor katliamı ruhlarında hissediyorlardı...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

ops!!! yanlış yere atmışım mesajımı.
bu ve üstündeki mesaj adminler tarafından silinirse memnun olurum :P .
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

offf..gitti 2 grupta ya...
kesin saygı deyer dm miz ortaya nükliyer bomba atacak.
yada f-16 klar basacak...
Locked