---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
necroyunus
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

abii bide yeni avatarım için yorum alasam diyordum...
usta yorumcum arkdaşım benim..
''yağ çeker''
usta yorumcum arkdaşım benim..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
sana kırmızı yakışmıyor yeterli olur umarım oren e görebi renk bul bence ne bilim bölekoyu renkler ama nasıl anlatsam işte oren dede öle domainler varkislach wrote:Benim avatar nasıl bir rahip için.
Blind Guardian yazısını kaldıramadım üzgünüm
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
yeşiller içinde elinde asası olan bir lich nevi birşey iyi afferin güzel olkmuşta artık sen şovalyesin aslanım bırak ta değiştir şunu yakışmıyorcalis wrote:Abi o başka avatarım için yaptığın tahlil di bu başka.[/img]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
hoca yüz dediğim sadece iki tane zeytim gibi gözler gözüküyor aç biraz kendini saçıl hem böle bir karakter napacan yaa git neşelen eylen çoş yarın yada öbürsü gün yadabirgün mutlak bayram dediğim gibi eylen hopla zıplaAres wrote:baba bu sefer yüze çalıştım nasıl olmuş?
höstttt ninja drow mu abicim ağır kaçar bu siteye onu söliyim ben sana hadi yap gelde bi kapışalım bakalım neler olucak bende samuray gelicem bakalım ne halt edicez avatar güzel gözüküyor karizma ve sade iyi olmuş güzel olmuş yenilerini bekliyoruıznecroyunus wrote:Ehehe saolasın bi de findor yapsın bakalım yorumuslach wrote:Savaşçı ve bir drowsan iyi olmuş
Aslında yeni karakterim bir ninja/drow yapacağım onun için güzel bir avatar.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
yağların karşılıksız kalıcak gib şovalyemlogan wrote:abii bide yeni avatarım için yorum alasam diyordum...
usta yorumcum arkdaşım benim..''yağ çeker''
şimdi avatar ın kılıcının ucundaki ışık haricinde çok sönük kalmış sana yakıştıramadım bir türlü kaç açıdan baktım olaya ama olmadı yane
daha güzel şeyler bulabilirsin abicim kendine isterse nben bulurum sana ortam şenlenir
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
dediğin gibi conan işte ne yaparsın ki conanTitan wrote:Benim avatar da değişti. Gerçi yorumlanacak bir şeyi yok. Conan işte
Arka arkaya atmış olduğunuz mesajlar birleştirilmiştir // Moderatör
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
necroyunus
- Kullanıcı

TEşekkür eder saygılar sunarımfindor wrote:höstttt ninja drow mu abicim ağır kaçar bu siteye onu söliyim ben sana hadi yap gelde bi kapışalım bakalım neler olucak bende samuray gelicem bakalım ne halt edicez avatar güzel gözüküyor karizma ve sade iyi olmuş güzel olmuş yenilerini bekliyoruıznecroyunus wrote:Ehehe saolasın bi de findor yapsın bakalım yorumuslach wrote:Savaşçı ve bir drowsan iyi olmuş
Aslında yeni karakterim bir ninja/drow yapacağım onun için güzel bir avatar.
-
dreamshadow
- Kullanıcı

Ereshin wrote:benimkinide eleştirirmisiniz efendim, teşekkürler
Erethan eski hocam ın kardeşi ereshin avatarın gerçekten sitede en çok tuttuğum wizard avatarlarından birisi beyaz cübbe anladığım kadarı ile şahane duruyor sakın değiştirme
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
- HenrichMiller
- Kullanıcı

hımm ilginç bi avatar aslında neyi ifade ediyor bi türlü çıkaramadım ama pek bişi diyemicemö kusura bakma yane...
kurtların saldırganlığımı korumacılığıı anlam vermdim iyi gibi duruyor
çok kalıpçıl bir avatar..
renk bakımından bu resimde solgun seçimler yapılması güzel olmuş yakışmış.
Adamın bakışıda güzel olmuş elindeki kılıç ta şahane
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bak kaç sayfa olmuş oku bi şunları sevecekmiyim sen karar verHenrichMiller wrote:Ben de yorumlanmak istiyorum...
Not: Avatarımı seveceksin
Basit bir avatar gözler irenççç renklerde kötü durmuış dicek pek fazla bişi yok SEVMEDİM...
( buranın kralı benim ben karar veririm sevip sevmediğime
Mesajlarınız birleştirilmiştir // Moderatör
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...