Eski bir oyunu arıyorum..(Download edebilecegim bir link)

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Post Reply
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Eski bir oyunu arıyorum..(Download edebilecegim bir link)

Post by Horcoel_Baator »

Beyler europa universallis 2 adlı bir oyunu aramaktayım aranızda bu oyunu ankarada bulabliecegim bir yer bilen yada download edilebilcek bir yer bilen varmı..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

istanbulda olsan verebilirdim sana büyük bir ihtimalle (bir ara almıştım eğer cdler kaybolmadıysa tabi)...ama cd satıcılarına gidip oyunu bulup bulamayacaklarını sormayı denedin mi?
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Feomathar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Feomathar »

www.the-underdogs.org a bak belki wardır ama emin diilim, sen genede bi bak...
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Bir yerlere daha gönderdiydim. Aşağıdaki adresde bir dolu eski oyun indirebileceğin sitelerin linkleri var. Artık o kadar sitede bulamazsan sanırım download edilemiyordur...

http://www.squakenet.com/english/default.asp
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

İçeriği Serbest Kürsüye uygun olmadığı için buraya taşınmıştır..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

google'a girip abandonware diye aratıyorsun...Zaten underdogs'da bulamazsan başka bir yerdede kolay kolay bulamazsın
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Feomathar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Feomathar »

underdogs dan indirilmiomuş kardeş şanssızsın....
mave
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mave »

EMULE diye bir program var.onu tavsiye ederim.download et.istediğin en eski bilgilerden tutta şu anki güncel bir sürü dosyalara ulaşabilirsin.ama özellikle eski dosyalara ulaşmakta çok iyi oluyor.download ta biraz sabır gerektiriyor ama.öyle hemen basınca download etmeye başlamıyor.belli bir sıraya koyuyor program.sıra sana gelince başlıyorsun.o yüzden sabır gerekiyor.kaçıncı sırada olduğunu bilemiyorsun.sadece bekleyeceksin.sana önerim bilgisayarı açık bırak o kafasına göre takılsın belli bir süre sonra başlıyor.
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Aah ah ne oyundu be, Osmanlı'yla tüm cihanı fetheyler dehşet saçardık. Viyana'yı geçtim teee Amerika'ya bile varmıştım, kolonici Osmanlı :p Oyunu nerden bulabileceğinize gelince, yani artık bu soru çok gereksiz bi hal almaya başladı, eski oyunlar bunlar açıkçası hiçbi yerde bulamazsınız. Çok şanslı olucaksınız da anca gittiğiniz bi yerde yıllar önce raftan kalkmış oyun -ve tam sizin aradığınız oyun- orda olucak.. yok öyle bişey malesef. Emüle var kardeşim aratın indirin oynayın coşun coşturun yani :p

Oyunun birincisini de oynamıştım o da eski iskandinav krallıkları arasında geçiodu daha fantastikti çok güzel bi haritası fln vardı. Ama 2 daha güzeldi
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

bide imperialism vardı ona çok benziyordu oda baya güzeldi, hatta ben imperialism'i daha çok sevmiştim. ama bulamyorum hiçbiyerde :(

valla Horcoel Europa Univ. bulamdysan imperialism'i de ara bence, pişman olmazsın çok güzeldi oda, zaten aynı yapı aynı mantık
Sufi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufi »

eu2 ve imperialism'i severek oynayıp da knights of honor oynamamış olanlara bunu da denemelerini tavsiye ederim. özellikle eu ile kıyaslandığında biraz zayıf kalsa da oyun benzer bir çizgide ve eğlenceli zaman geçirtiyor.

oyunda selçuklu ve osmanlı ile ilgili epeyce detay var. hatta anadolu beyliklerinden birkaçı da oyuna dahil. oyuna devrin padişahları, kralları ve bilinen liderleriyle başlıyorsunuz. seçtiğiniz millete ve bölgeye has kuvvetler yetiştirebilmeniz mümkün, örneğin sipahiler, yeniçeriler gibi. hükümdar ve liderlerinizin ünvanları da seçtiğiniz millete göre belirleniyor. sultan ve pasha gibi ünvanların yanında tarkan diye bir ünvan da konmuş :). ülke ekonomisine karşılıksız para girişinin enflasyona sebep olması gibi ilginç bir ekonomik etki eklenmiş. savaşları rome total war'dakine benzer biçimde bizzat idare edebiliyorsunuz.

zaten bu türle ilgili olanlar çoktan denemişlerdir ama olur da hala oynamamış olan varsa diye...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

shgun ve totalwar kesinlikle çok güzel Fatih Sultandan 100 yıl önce feth ettim istanbulu.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Bu arada bende eski bir oyun arıyorum ama adını hatılamıyorum. Amiga oyunuydu bu oyun. Bir petrol şirketiniz vardı. Kendinize ofis kuruyordunuz. Dağ manzaralı şehir merkez manzaralı yada göl kenarı ofisi tarzında döşeyebiliyordunuz ofisinizi. Rakip şirketlerin petrol rafinelerini ateşe veridiriyor rakiplerinize karşı suikast düzenliyordunuz. Bazen de sizin rafineler yanıyordu ve uçaktan atlayıp onları söndürmeye gidiyordunuz. Petrol boru hatlarınızda sorun çıkıyordu yeni borular döşüyordunuz. Epey eğleniyorduk oynarken vardmır acaba bu oyunu hatırlayan?
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ben Outlaws diye bir oyunu arıyorum. Bu oyunda oldukça eski bir kovboy oyunudur. Ben de cd si vardı hemide orijinal yok şimdi valla kime verdiysem..Bilir misiniz, bilirseniz ben nerden bulabilirim onu bilir misiniz?
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply