site içi savaş
Buçukluk ayağa kalkar.. Aklında bir şey vardır insanları güvenli bir yere taşıma teklifi reddedilmiştir.. Belki şimdilik ten towns daha güvenlidir der kendi kendine ve kndisine verilen görev için hazırlanma amacı ile odadan çıkar.. Yaralılara yardımcı olmak için elinden geldiğince hazırlanacaktı.. Öce mielikki tapınağına gitmek lazım diye düşündü iyileştirme iksiri ve şifalı bitkiler için...
(sözün kısası ben ten townsda iyileştirmeye yetenekli kişileri toplayacak onaladı ilaç ve iyileştirme ymntemleri konusnda eğiteceğim.. Ayrıca kasabaların birçok yerinde güvenli bölgelere ilaçları yerleştireceğim harita gelince detayları söylerim... Bana kaç kişinin yardım edeceği ve ne kadar iyi olacakları konusunu ise dmimize bırakıyorum...
(sözün kısası ben ten townsda iyileştirmeye yetenekli kişileri toplayacak onaladı ilaç ve iyileştirme ymntemleri konusnda eğiteceğim.. Ayrıca kasabaların birçok yerinde güvenli bölgelere ilaçları yerleştireceğim harita gelince detayları söylerim... Bana kaç kişinin yardım edeceği ve ne kadar iyi olacakları konusunu ise dmimize bırakıyorum...
Işığa cok bakanin gozleri isikla korlesebilir... Hem karanlik hem isiga
bakanlar aradaki ayrimi yapabilir... Clericler tanrilardan bir mesaj
bekliyorlar ama bu mesaj her olumluye verilmez. Tanrilar insanlarinin ve
muritlerinin gercegi kendileri onlari zorlamadan gorebilmesini ister...
Karsima cikip bana savas ilan edenler tanrilarindan bir mesaj alamamis
olanlar...
Oysa beni dinlemeyi bile reddediyorlar, ben Kord'un seçilmişiyken
ve geleceği geçmişi ve sonu gördüm diyorum... Bunu engellemenin tek yolu ise apaçık ortada, tanrilarca yonetilen bir duzen...
Ama bu Tanrıların düzenine clericler bile karşı çıkıyorsa onların da imanından şüphe ederim... şimdi clericlerden biri çıkıp krallarına bu tür bir düzen önerse anarşik fikirleri nedeniyle asılırdı...
bakanlar aradaki ayrimi yapabilir... Clericler tanrilardan bir mesaj
bekliyorlar ama bu mesaj her olumluye verilmez. Tanrilar insanlarinin ve
muritlerinin gercegi kendileri onlari zorlamadan gorebilmesini ister...
Karsima cikip bana savas ilan edenler tanrilarindan bir mesaj alamamis
olanlar...
Oysa beni dinlemeyi bile reddediyorlar, ben Kord'un seçilmişiyken
ve geleceği geçmişi ve sonu gördüm diyorum... Bunu engellemenin tek yolu ise apaçık ortada, tanrilarca yonetilen bir duzen...
Ama bu Tanrıların düzenine clericler bile karşı çıkıyorsa onların da imanından şüphe ederim... şimdi clericlerden biri çıkıp krallarına bu tür bir düzen önerse anarşik fikirleri nedeniyle asılırdı...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Demek inacımızdan şüph ediyorsun Corax.... Sen tanrıçamız hakkında ne biliyorsun ki.. Ormanın aydınlık yerlerinn yanında kuytu köşelerini de öğretir bize o ve onun her yanı ile barış içinde olmamızı.... On kasabaya durmadan saldıran ama başarısız olan barbarların müttefik bulmak uydurdukları bir yalan mı söylediklerin yoksa arkanda hakkaten savaş tanrısı ve karanlık kraliçe de var mı bilmiyorum (varlarsa şüphe etmem) ama bütün tanrıların seni desteklediğine bizi inandıramazsın... Mieliki bizimle konuşur gerçekten imanlı olanlar onun sesini ormanda duyabilirler..... Ve şu anda kaygılı bunu bütün benliğimle hissedebiiyorum. Bu savaşa direk müdahale etmeyecek ama bize en azından onurlu bir şekilde direnecek gücü verecektir... Ormanlarda mielliki nin düzeni zaten var kötü krallara gelince (onlara değil de doğa ile barış içindeki on kasabaya saldırdığını da merak ediyorum ya..) onlar bizim düzenimize karışamazlar tapınak krallardan bağımsızdır... Ve bizi yıkmaları da kolay değil çünkü diyarlardaki tüm tapınaklar böyle bir saldırıya karşı birleşecektir.... Ve son bir şey senin tanrını bilmiyorum ama mielliki bizi asla terk etmez buna bir saniye bile inanmadım ve inanmayacağım.. Sen onun bilgiliği hakkında bir fikir sahibi bile değilsin.. O hep doğayı ve tüm canlıları korumaya devam edecek... Tapınak savaşın çıkmasını engellemek için sonuna dek mücadele eder ama bu masum halka karşı bir savaş açılırsa da yerimiz bellidir... Umarım senin tanrın kordun gözüne hoş gelecek bir savaş yaratırız istediği bu öyle değil mi????
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Corax bütün tanrıların kendisini desteklemediğini söylemişti.. Ama anlaşılan onu destekleyen tanrılar diğer tanrıların tarafsızlığı konusunda da onu kandırmışlar.. Elbette mielliki bu savaşa direk katılmayacak.. Tanrılardan başka biri katılmadığı sürece bunu yapması düzeni sarsacak bir hata olur.. Veya koruduğu dünyaya çok büyük bir saygısızlık noktasına varıncaya kadar ama bu savaş onu kaygılandırıyor ve on kasaba halkının bu savaşı hakadecek bir şey yapmadığına inanıyor.. Bunu onun rahibi olarak tüm kalbimle hissedebiliyorum...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Tanrısından bir emir almadığı halde Tanrısının bu konuda onlara ne emir verdiğini bildiğini söyleyen bir cleric'e ne anlatabilirimki ben?
Ne desem boş. Kardeş kanı dökmek zorundayım Tanrıların sessizliği yanlış yorumlandı diye...
Tanrılar sessizler çünkü bu savaşta kullarının hangi tarafa geçeceğine kendi özgür iradeleriyle karar vermelerini bekliyorlar...
Ben yeorda'nın imanından şüphe etmiyorum ama Tanrıların düzeni adına yapılacak bir savaşta karşımıza geçmeye cüret ederse onu ancak anlayamadığı Tanrısına kavuşturabilirim...
Ne desem boş. Kardeş kanı dökmek zorundayım Tanrıların sessizliği yanlış yorumlandı diye...
Tanrılar sessizler çünkü bu savaşta kullarının hangi tarafa geçeceğine kendi özgür iradeleriyle karar vermelerini bekliyorlar...
Ben yeorda'nın imanından şüphe etmiyorum ama Tanrıların düzeni adına yapılacak bir savaşta karşımıza geçmeye cüret ederse onu ancak anlayamadığı Tanrısına kavuşturabilirim...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Evet dostlarım sanırım artık diplomasinin ve tartışmanın kavranması zor bir güç tarafından gözleri kör edilenlere faydası yok... Size içinizdeki sesi dinleyin diyorum dostlarım neye inanıyorsanız onu yapın.... Eğer tentowns saldırısına karşı barış tanrısı eldath merhametli şafak lordu latender, korucuların tanrısı mielliki tarafından bile desteklendiğine veya bunların tarafsızlığına inanıyorsanız karşı tarafa katılın ruhlarınız için dua edeceğim ama sanrım artık karşı taraflarda savaşmamızı önlemenin yanı yok.
Umarım ne kadar zor da olsa bu savaşı insanlara en az acıyı çektirerek bitiririz....
Umarım ne kadar zor da olsa bu savaşı insanlara en az acıyı çektirerek bitiririz....
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

artık bencede kouşmanın anlamı yok ne olduğunu ne olacağını göreceğiz... Bu savaş nası olması gerekiyorsa öyle geçecek...Umarım uzun vadede düşününce getirdiği felaketten büyük bir yarar getirir. Oren pelerinini kapatır arkasını döner ve ağır bir o kadar da düzgün adımlarla yürümeye başlar. Görüşmek üzere dostlarım........
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..