İşte olayda burda ya zaten. Barbarlar zekayı kullanmadan Attack yaparlar. Ama senin oynattığın barbar karakterler nasıl bilmiyorum. Derin bir inceleme yapmam lazım. Sen "Ben zeki bir barbarım. Bozkırlardan kopma bir yiğitim ama şehirlilerle satranç dahi oynarım!" diyebilirsin bu sana kalmış.Ken wrote:Savaş her ne kadar güç unsuruna bağlı gibi görünsede background'da gücü fişekleyen zeka unsuru yatmaktadır.
Ah bak senin sölediğinin de doğruluk payı var. Unutulmuş diyarların barbarlarından birisi vardı. Bizim esas oğlan ölünce yerine geçmişti. İsmi Balthgar mıydı neydi. O Cattie_Brie ile savaşmadan önce bir parça zeka kullanmıştı ama gerçekten zeki birisi olsaydı Brouner'ı karşısına almazdı. Tamam belki Aegis_Fang'ı ellerinde tutarak Wulfgarın yerine daha rahat sahip olurdu ama bunu Brouner'ı karşısına alarak değil de onun huyuna giderek yapmalıydı bence.Ken wrote:Demek barbarlar zekalarını kullanarak değil de kaslarını kullanarak savaşırlar öylemi...
Aslında kaslarını kullanarak savaşırlar. En fazla kullandıkları Zeka bir büyücü ile karşı karşıya kaldıklarında o büyücünün kendisine büyü yapacağını bilmeleridir. Bunun dışında bir orduya plansız dalan en büyük savaşçılardır bence. Ve kesinlikle kudretlidirler.