Komik Bir Anı

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

iki dene ayıyı yenemeyen arkadaşa sesleniyom senden daha şansızı var benim 7 level fighterim sokak ortasında 0 level commonerdan dayak yedi
üç dört defa yirmilik zarda 1 atarsan ve sana inat dm hep 20 atarsa rezil olursun hem öyle saatlerce sürmez 15 sn de dm ve diger oyuncular gülme krizi geçirir sen sinir krizi (hala aklım almıyo ya sen git drider bile öldür ama Allah'ın commonerdan dayak ye) artık o karakterde commoner fobisi oldu
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ewet beyler yakın zamanda geçen güzel bir oyun oyunu cılkı cıkmış ve ben bir sovalyeyim
adalet misyonum var...
neyse 2 tane rahip var yanımda neyse bir grup yaratık var insanlar ona saldırıyor bende insanlara yani yaratıkların yanıdayım adalet onların yanında olmamı sölediği için ...
neyse bu rahipler satı beni gttii gerçi misyonlar gereği gitiler...
ben 12 kişilik grunun arsına daldım...
bu arda dm ... engin...
ben daldım 12 kişini arsına ben 1 adam alıorum atım 2 adm alıyor sonuıda ben bayıldım atımla komutan başa baş kaldı atım yendi...
ama sonuçta ben yendim...
nihahaha...
ama ben 5 adam almıştım atım 7 adam...
ama sonuçta adalet sağlandı ve ben bu uğurda öldüğüm için grurluyum...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

arkadaştada commander fobisi başlamış. bizdede ayı fobisi var. bi arkadaştada heykel fobisi vardı dimi la berk?(öthan)
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

heheh valla onlarda güzel ama bendede var bir alıntı 3 kişiyiz biri Dm arkadaşla atılmışız ormana bir herifi arıyorz ben druid arkadaş ranger iz sürme işimiz ormanda süper ahanda dedik adam salak gibi ormada kaçtı artık yandı dedik keşke o lafı söylemez olsaydım adam ormanda ikimizide kesti bizim yanımızda duran arkadaşlar komada gülmekten kriz geçiriyorlar benle Ranger arkadaş somurta somurta oturuyoruz abi adamı aramak için zar çekiyoruz alayı düşük geliyor dur size zarlari söyleyim hiç unutmuyorum sırasını 5 8 3 1 4 6 5 3 abi bu kadar search ettik bulamadık artık bizdende odunu yoktur yani Druid Ranger olmasak gam yemiyecem valla :cry:
Post Reply