Durumu çok güzel tasvir ediyor karakterinin duygularını çok güzel yansıtıyor.Yeteneği olduğu açık ne diyim,rplere yeni katılmasına rağmen hemen duruma el atıp uyum sağlaması takdir edilesi doğrusu.Ne diyim banada zevkle okumak ve tebrik etmek düşüyor.Böyle devam et Dareth
Kimin RP sini beğeniyorsunuz
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Dareth in rpsini okuyanlar bilir..
Durumu çok güzel tasvir ediyor karakterinin duygularını çok güzel yansıtıyor.Yeteneği olduğu açık ne diyim,rplere yeni katılmasına rağmen hemen duruma el atıp uyum sağlaması takdir edilesi doğrusu.Ne diyim banada zevkle okumak ve tebrik etmek düşüyor.Böyle devam et Dareth
(Diskdünyayı okuyan biri böyle yazar zaten dimi Dareth
)
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
Logan
- Kullanıcı

hükümlü gerçekten iyi rp yapıyor...
rplerini seviyorum...
harcoel ayrı bir aşmışlık öreneği göstererek eski raisten daha uzun rpler yapmaya başladı gibi bir şey...
raistin yolunda ilerliyorsun harcoel dikat et...
bide orenin seçilmiş karekterindeki yaptığı ,ve oynatığığı oynlardaki rp lerini beyeniyorum...
biraz pasif bir eleman olarak... yorumlarım bu
rplerini seviyorum...
harcoel ayrı bir aşmışlık öreneği göstererek eski raisten daha uzun rpler yapmaya başladı gibi bir şey...
raistin yolunda ilerliyorsun harcoel dikat et...
bide orenin seçilmiş karekterindeki yaptığı ,ve oynatığığı oynlardaki rp lerini beyeniyorum...
biraz pasif bir eleman olarak... yorumlarım bu
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
CHANGES wrote:Konumuza dönmek gerekirse Fırtına Sel Deprem de yansıttığı yarı manyak karakterinden dolayı hükümlü diyorum.RP de mutlaka kahraman yada çok güçlü karakter olması gerekmiyor beğenmek için.Hükümlünün karakteri buna bir örnek.
Andero wrote:Changes'a kesinlikle katılıyorum. Hükümlü gerçekten inanılmaz bir rol örneği sergiliyor. Çok başarılı.
teşekkür ederim hojalarlogan wrote:hükümlü gerçekten iyi rp yapıyor...
rplerini seviyorum... .
zamanla daha güzel olucaktır teşekkürleeer
bende hükümlü diyorum en renkli rp onda gibi geliyor gerçi sitede yeniyim ama daha ilginç karakterde göremedim henüz
herkes yalnız ölür by donnie darko...
http://turkishengineering.blogspot.com/
http://turkishengineering.blogspot.com/
-
Eldarin
Bilmem yazmaya gerek var mıydı ama şiddetle yazma ihtiyacı duyuyorum,Galadlirim in rol yapma konusundaki başarısını.
Azalin in kalesinde oynadığı intikamın seçilmişi rolü beni o karaktere hayran bırakmıştı.Ardından Linu La'neral ile tekrar döndü siteye ,güzel bir ay elfi bard.
Kendisiyle önce büyücülük kulesinde baya iyi bir rp çıkardık ardından yeminer in laboratuvarında aynen devam ediyoruz.
Süpersin Galadlirim,ustam.rol yapma konusundaki bu becerisinden dolayı kendisini tebrik ediyorum
.
Azalin in kalesinde oynadığı intikamın seçilmişi rolü beni o karaktere hayran bırakmıştı.Ardından Linu La'neral ile tekrar döndü siteye ,güzel bir ay elfi bard.
Kendisiyle önce büyücülük kulesinde baya iyi bir rp çıkardık ardından yeminer in laboratuvarında aynen devam ediyoruz.
Süpersin Galadlirim,ustam.rol yapma konusundaki bu becerisinden dolayı kendisini tebrik ediyorum
Hırsız loncasında Dagoth Ur adlı oyunumuzda bir Khajiit boy gösteriyor. Takip edersen fazlasıyla ilginç bulacağından eminim. Karakteri Dareth canlandırıyor..yuceeren wrote:bende hükümlü diyorum en renkli rp onda gibi geliyor gerçi sitede yeniyim ama daha ilginç karakterde göremedim henüz
Only God can Judge me!
-
Black_Rider
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Quel-Shin
- Kullanıcı

Niye kimse Raistlin dememiş hayret.
Rol yapma konusunda birçok karakteri başarıyla oynatıyor.(rol yapma konusundan bahsediyorum,anltımdan değil.Ki zaten anlatımda da oldukça başarılı).onun ana karakterleri birbirinin aynı özeliikleri taşıyor o başka
.hepsinde coraxtan bi parça var:)),ee seviyor onu zaten kendisi tam bi corax.raistlin
yeni arkadaşları tanımıyorum ondan haklarında birşey diyemeyeceğim. Eskileden biraz şeçeyim.(yen iderken bana göre
)
Hükümlü önceden beri iyi oynatır zaten o tarzı ...
Scythe oldukça iyi, bu aralar fazla rp yapmıyor sanırım.
Yeminer.Hmmmm ne diyeyim,lich oynatmak onun için zor olmuyor.Sanmayın ki rol yapıyor;)
Ve Oren sırada.abi bence sen resim sanatına ada kendini bırak bu işleri:P.
Oren de oldukça başarılı.şu anki rpsinin bilmiyorum ama bi aralar birlikte bi hikayemiz vardı ve o zamanlar necromancredı.
unuttuklarım olabilir beni bağışlasınlar ve güzel RPlerine devam etsinler lütfen ..
Rol yapma konusunda birçok karakteri başarıyla oynatıyor.(rol yapma konusundan bahsediyorum,anltımdan değil.Ki zaten anlatımda da oldukça başarılı).onun ana karakterleri birbirinin aynı özeliikleri taşıyor o başka
yeni arkadaşları tanımıyorum ondan haklarında birşey diyemeyeceğim. Eskileden biraz şeçeyim.(yen iderken bana göre
Hükümlü önceden beri iyi oynatır zaten o tarzı ...
Scythe oldukça iyi, bu aralar fazla rp yapmıyor sanırım.
Yeminer.Hmmmm ne diyeyim,lich oynatmak onun için zor olmuyor.Sanmayın ki rol yapıyor;)
Ve Oren sırada.abi bence sen resim sanatına ada kendini bırak bu işleri:P.
Oren de oldukça başarılı.şu anki rpsinin bilmiyorum ama bi aralar birlikte bi hikayemiz vardı ve o zamanlar necromancredı.
unuttuklarım olabilir beni bağışlasınlar ve güzel RPlerine devam etsinler lütfen ..
Yazmazsam içimde kalacaktı. Darkgnom un Pan ın Flüdü Rpsindeki karakteri de Güneşin Koruyucuları Rpsindeki karakteri de çok güzel oynuyor. Pan ın flüdünde bir an adamı handa bırakıp orada RP yaptırmayı bile düşündüm. Karakterine sayıların ötesinde anlam katmayı başarabilen en iyi oyunculardan birisi bence.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
mefistofeles
- Kullanıcı