İlk insandan bu yana insanlar bir takım şeylere inanmışlar ve tapınmışlar. Putlar, ateş hatta inekler.. Zamanla bunlar insanlara "saçma" gelmeye başlayınca pek inanılmamayan varlıklar olmuşlar. Yeni bir düşünce.. şimdilerde ise gözle göremediğimiz, elle tutamadığımız bir şeye yani soyut bir varlığa inanalım denilmiş. Tamamiyle soyut bir varlık.. Ã?yle ki insanlığın %90 nının kabullendiği ve inandığı yüce bir varlık. O'nun adı: Tanrı..! Kimse buna "saçma" diyemeyecek. Ã?ünkü O beyinlerde yaşıyor. Varlığını ya da yokluğunu sorgulamak anlamsız olur. *Hehehe diye güldü burada* Bana O'nun varlığını kanıtlayacak tek birşey gösterebilir misiniz? Hiç sanmıyorum... Bence böyle bir şey yok. Ben ateist değilim. Kendimi bir sınıfa ya da örgüte bağlı olarak görmüyorum. Zaten bağlı da değilim. Sadece bana bir sıfat yakıştırılmasın, bunu istiyorum ve inandığım hiç birşey yok, bu da bilinsin.
Adam mantıklı konuşmuştu. Ama ben bu şekilde düşünmüyorum. Tanrı'nın varlığına kayıtsız, şartsız, sorgusuz, sualsiz inanıyorum.
Siz ne diyeceksiniz bu adamın sözleri üzerine.. Sizce gerçekten mantıklı biri mi? Yoksa konuşan bir balta mı?