The Battle For Middle-Earth

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

oyun süper yapılmış şu ana kadar lotr ile ilgili yapılmış oyunların en iyisi diyebilirz.gerçi olaya pek sadık kalınmamış mesela boramir ölmüyo ve oyunun sonuna kadar okarakterle oynayabiliyorsun.okadar sorun kadı kzındada var deneyin süper.p4 1.8 işlemci 128mb mx ekrnkrt ve 256 ddr ramle 1024x768 low oynuyosun.medium oynarsan oyun loadları baya sürüyo tavsiye etmem. iyi oyunlar
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

İstediğin şey olabilirsin..Evil v.s good.Ben genelde good olurum Rohanlılar ent çıkartabiliyo ondan :P .AA bu arada level durumu war.Seçtiğin heroyu level atlattırırsan(adam biçerek) özellik kazandırıyosun :) :)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Death-Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Death-Knight »

sadece filmdeki karakter ve birimler mi var yoksa ayrıca farklı karakter ve birimler varmı lotr:third age'deki gibi
My honor is my life,my life is darkness
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

şimcik şööle oluyor:

Rohan:hero olarak legolas,gimli,teoden,eomer ,eowny,mery ve aragorn bulunmakta ve elf okçularıyla kendi okçuları var..Asker olarak yaptığın farmlardan köylü çıkartabilirsin ve atlıları bulunmaktadır.Bu arada entte çıkartabiliyorsun(bu sana biraz pahallıya patlar)hero olarak filmdeki ağaçsakalı çıkartabilirsin bu binayı yapınca..

Gondor:hero olarak gandalf,boromir,pipin ve faramiri çıkartabilirsin.Piyade olarak 2 tür askeri var.Okçuları da iki çeşitdir ve birisi son filmdeki faramirin yanında filleri düşüren okçulardandır..Yene atlıları wardır başka bişiyide yok..

İsengard:hero olarak saruman ve bir ork hero çıkartabilirsin..Krtlara binmiş olan orklar ve birçok piyaadeleri var.(mızraklı fln :P )okçu olarak iki çeşit ve diğerlerinden tek farkı kalesi açık bi alanda olması,surları olmamasıdır.

Mordor:bundada hero olarak gollum,iki çeşit yüzük tayfı ve angmarın büyücü kralı olarak bilinen yüzük tayflarının en güçlüsü wardır..Bunlarda filmdeki troller büyük filler(istersen üzerine okçu koyabilirsin :) )ve okçuları war.Piyade olarak yene 2 çeşit tipsiz orkları mevcuttur..Buda isengard gibi kalesi açık bi alandadır ve surları yoktur.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Unutmadan bide oyun açıldıktan sonra haritanın üstünde ortada power menü diye bişiy war:

Ne kadar çok savaşa girip adam biçersen pwer menüden bazı özellikler kazanabiliyorsun..

Ã?rn:goodlarda summon eagle allies ve heal v.b... :) :)
Death-Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Death-Knight »

adamlar tek tek mi cıkıyo benim ekran görüntülerini gördügüm kadarıyla yüzlerce kisilik ordular var tek tek biraz zor o is :?
My honor is my life,my life is darkness
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Hayır ama bir limit var onu geçemiyorsun..Adamlarda 5'er 5'er çıkıyor..
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Pardon unuttum troll ve mumakilller(filler) tabikii 1'er 1'er çıkıyor :) :D
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Ya bişey sorcam oyunu oynamk için dvd sürücüsümü lazım bir yerden öle duydumda ???
No one hears him cry so he turns to evil...
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

yok ya dvd rom istemiyo en azından bende öle bişey istemedi bi de ben oyunda kötüleri biraz ezik yapıldığını düşünüyorum 4 tane okları upgrade edilmiş(fire upgrade) ranger battalion ile warg rider(suvarilar) ya da nazguller harc durdurman nerdeyse imkansız ya da power kullanman gerek nedense tüm oyunlarda evil side hep ezik oluyo (bu benim için hep hayal kırıklığı oluyo)
oyundaki en karizmatik birim herhalde herolar haric tower guard herhalde(gondor lvl 2 piyadesi) filminde hasta bişeylerdi burdada öle :))
oyun içi save tamıtamına 3 dk suruyo ki bilg. ım pentium 4! ama campaign icin harita ustunde save hemen oluyo oyun ici olay sakat
benim gibi lotr manyakları kesin oynamalı yine de !! minas tirith ve helm's deep savunmalarını yaparken tüylerim diken oldu! yazsam daha yazarım ama daha fazla uzatmıyim oynayın beni anlarsınız.... :))
To Live is To Die!
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

FaRaSTu wrote:yok ya dvd rom istemiyo en azından bende öle bişey istemedi bi de ben oyunda kötüleri biraz ezik yapıldığını düşünüyorum
Rohan ve gondorun nüfusu 150 iken isengard ve mordorun 300.Bana göre kötülerin ezikliği kalelerinin etrafında surlar olmaması.Nasıl yani koca mordorun etrafında ve isengard'ın etrafında sur yok???Gelen giden istediği gibi dalabiliyor.

Bide mordorun heroları çok ezik.Kocaman angmarın kralının 2 özelliği var ama ikiside hiç bir işe yaramaz.Diğer nazgullerde tek bağırıyor başka özelliği yok.Oda bir işe yaramıyor.Ve smeagol;hiç çıkarmadığım halde dandik olduğunu anladım.Onunda hiçbir özelliği yok.

Evillerin power menüdede iyi bir özellikleri yok.Hep saçma saçma şeyler var.Bi summon balrog çok iyi ama onun zamanıda hemen geçiyor.Ben bundan dolayı hep iyiileri seçerim.Onların birçokşeyi kusursuz :) :D
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Bu oyun manyak ötesi ama benim sistem sağolsun kaldırmıyor ama ne yapıp ediyorum arkadaşın evini işgal edip oynuuyorum hhehehe yaşasın kötülük :P
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Pek fazla birşey istemiyor aslında oyun..
yuceeren
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yuceeren »

oyun p3 700 ve üstü makinelerde rahat çalışır yanlız aşagısında çalışmaz ayrıca 128 ram 32 mb geforce mx minumum gerekir iyi oyundur ama biraz yüzeyseldir selamlar...
herkes yalnız ölür by donnie darko...
http://turkishengineering.blogspot.com/
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

ya çalışı çalşımasına ama çok kötü gözüküyo be abi.ben bile 1024*768 low da oynoyom ama hoşuma gitmiyo.bu arada bence en iyi karakter legolas abimiz. neden dick olusanız adamın ok atam mesafesi çok uzun ve bir koydumU (RANK 3 TEN SONRA) uçuruyor.:) çok çoksağlam.trollere karşı birebir ağrı kesici
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Post Reply