tas mı bupu mu ?
-
Eldarin
-
Par-Salian
- Kullanıcı

-
mefistofeles
- Kullanıcı

Bİlenler yada hatırlayanlar bilir siteye ilk kayıt olduğumda nick iim tas tı.Ejderha mızrağındaki en muhteşem karakter tastır.En çok güldüğüm repliği söylüyorum ki ben bir ondakka gülmüştüm ilk okuduğumda.Caramonla beraber zamanın gerisine gitmişler.Yok olacaklarını bildikleri bir şehirde kaçamadan gladyatör arenasında esir düşmüşler.Caramon odaya giriyor bakıyor tas yok.Hemen aklına çok kötü şeyler geliyor o sırada tas yatağın altından fırlayıp caramon u hiç korkmadığı kadar korkutuyor.Dev savaşçının o cüsseyle ne kadar sıçrayabildiğiyle ilgili bir şeyler yazıyordu kitapta çok gülmütüm hatta yazarken bile gülümsüyorum.....
Konu tartışmaya gelince bupu sempatik yada sevimli olarak tanımlanabilir.Tas gerçekten komiktir çünkü yaptıklarını kendi isteğiyle yapar gerçek komedyenlerde bu görülür ama bupu kendi zekası da dahil yaptıklarını komik olsun eğlenelim amacıyla yapmaz çünküona göre doğruyu yapar.
Konu tartışmaya gelince bupu sempatik yada sevimli olarak tanımlanabilir.Tas gerçekten komiktir çünkü yaptıklarını kendi isteğiyle yapar gerçek komedyenlerde bu görülür ama bupu kendi zekası da dahil yaptıklarını komik olsun eğlenelim amacıyla yapmaz çünküona göre doğruyu yapar.
-
finrodtasardur
- Kullanıcı

-
the slayer
- Kullanıcı

niye tas olsun arkadaşlar ya, bön olan herkes daha komiktir bence, tabi tas'ın da beni yerlere yatırdığı olmuştur ama ben her lağım cücesine gezici kamera şakası gözüyle bakarım. onların kaza sonucu yaratılmış oldukları o kadar belli ki...
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
bnce en komiği Flint Fireforge :w00t:
ama bu ankette tabi ki de tas...Tas ın(nam-ı değer kapı kulbu'nun
) yaptıkları belki tamamen bilinçli diil ama saf olması da yeterli...özellikle fistanla olan(ve fistan'ın şapkası da wardı tabi) beraberlikleri beni yarmıştı...(yanılmıyorsam)kış gecesindeki flint le olan didişmeleri de bir o kadr mükemmeldi...bi de Fireforge u kaybetmeseydik
(ciddi orda gözümden yaş gelmişti
)
ama bu ankette tabi ki de tas...Tas ın(nam-ı değer kapı kulbu'nun
kesinlikle tas bupu cahilliği ve aptallığıyla suratımızda bi gülümseme oluşturabilir ama tas ın o ciddi olayların içindeki tek bir cümlesi bile insanı koparabili...r
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
- Blackthorn
- Kullanıcı