Tüm FK ve BK Seven Öizer-Grafiker-Ağ Tasarımcıl

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Catastrophobic_Sting
Kullanıcı
Kullanıcı

Tüm FK ve BK Seven Öizer-Grafiker-Ağ Tasarımcıl

Post by Catastrophobic_Sting »

Fantezi Edebiyatını ve Fantastik Kurguları, Bilim Kurgu Edebiyatını ve Bilim Kurguları Seven Tüm Çizer, Grafiker ve Web(Ağ) Tasarımcıların Dikkatine!

Sevgili dostlar,

Herkese iyi günler ve bu mesajı okuyan tüm arkadaşlara teşekkürler. Kısa bir süre önce, muhtemelen Türkiye'nin en kapsamlı ağ-üzerinden yapılmış fantastik kurgu ve edebiyat ile ilgili anket çalışmaları için sizden katılım rica etmiştim. şimdi, daha farklı bir istek ve öneri ile karşınızdayım.

Konuya girmeden önce, bu mesajı FrpWorld forumlarında yayınlamama izin veren sevgili Engin'e (Oren_Dautry) teşekkürlerimi bir de bu vesile ile iletmek isterim. Aşağıdaki mesaj, yetkililerden izin alınarak yayınlanmaktadır.

Söz konusu mesajı, Céiron AKKS grubu adına atmaktayım. Grubumuz, sizlerinde bildiğini umduğum üzere, fantastik kurgu ve edebiyat merkezli bir takım çalışmalar içerisinde bulunmaktadır. Mesajın reklama dönüşmemesi için, detayları geçerek şu an şiddetle ihtiyaç duyduğumuz bazı yetenekler için sizlerden yardım istediğimizi belirtmek durumundayım. Bu yardım, çizerlik, grafikerlik (photoshop, fireworks, vb...) ve ağ tasarımcılığı (başta Flash olmak üzere) konularındadır.

Çizerlik ve grafikerlik konusundaki açıklarımızı gidermek isteyen arkadaşlar, kurgusal objelerimizin ve yaratımlarınızın görselleştirilmesi, galerilerimizin doldurulması, kurgusal belgelerimizin çizim ve grafiklerle desteklenmesi ve ek tasarım-güçlendirme çalışmalarında bulunarak bize yardımcı olabilirler.

Ağ tasarımcıları olan arkadaşlar ise, sitemizi güçlendirmemiz için ve çeşitli animasyon projelerimizde bize destek olabilirler.

İhtiyacımızın ne olduğunu ve kısmen detayları sizinle paylaştık. Daha fazla vaktinizi almamak için diğer detayları geçerek, konu ile ilgilenen arkadaşların bize nasıl ulaşabileceklerini belirtelim. İrtibat kuracak arkadaşlara, gerekli tüm ayrıntılar sunulacaktır.

Bize elektronik posta yoluyla ceirontr@yahoo.com adresinden ulaşabilir; ya da direkt olarak forumlarımızdan konu ile ilgili yardımda bulunmak için başvurularınızı iletebilirsiniz. Forum için http://www.ceiron.org/forum/viewforum.p ... e8445dfc1f

İsteyen arkadaşlar, bana MSN aracılığı ile de ulaşabilir : ceirontr@yahoo.com

Sizlerin desteği ile çok daha büyüyeceğimizi ve kaliteli, güçlü ve derin bir arkadaşlık kurarak, kendimizi, projemizi ve eserlerimizi geliştirebileceğimizi umuyoruz. şimdiden tüm katılım için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Erkan Bayol - Céiron AKKS
Ave Céiron
Post Reply