10 kasabanın eskiden olduğu yerde.

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel_Baator wrote:Rp dışı:
Hastalıgım nedeniye bir haftadır girememiştim slach a yazdırmıstım rp mi bende durumun kitlendigini öğrendikten sonra şimdi biraz ayaklandım..Aranızdayım..Arayıp soran arkadaşlara teşşekkür ederim..

Horcoel Silverhorn un üzerinde ilerlemeye devam etti..Etrafa toz toprak saçarak..Tam üzerinden yayılan ışığı sanki üzerinde tutarcasına İmanının gücü ile ilerleyerek batıya doğru çevirdi kendisini..Nede olsa Lord Cervantes kendisinden bunu istemişti..Seve seve giderdi şovalye..Halkın acı içerisindeki durumuna dayanamamıştı ışık dolu kalbi..

Düşüncelerinden sıyrılıp gidecegi yere ve amacına konsantre oldu paladin..''Tarımla uğraşanlar'' diye mırıldandı kendi kendisine..Umarım gittigi zaman düş kırıklıgına uğramazdı..Batıya doğru hızla yol alırken dikkatini çekecek bir unsur varmı diye kutsal atının üzerinden etrafı incelemeye başladı..Lord Cervantes ondan ayriyetten yiyecek yardımının sağlanması ve güvenli bir şekilde kasabaya ulaşmasını sağlamasını istemişti..''Canım pahasına'' dedi şovalye dişlerini sıkarak..Sonra kutsal atın eyerine daha bir sıkıca asıldı ve hırıltıya dönüşen bir ses tonu ile kutsal savaş atına seslendi..

''DAHA HIZLI SİLVER..İNSANLARIN YARDIMIMIZA İHTİYACI VAR''

RP dışı: Benim gittigim yeri ve halkın durumunu benmi tanımlayacagım yoksa DMlerimiz mi tanımlayacak :)

Rp DIşI:
Raist..Abi.. ya dün özel mesajda atmıstım sana ben nerede yazıcam diye ühüh..Loganla ben ayrı yöne gidiyoruz galiba ben batıya..(dimi?) o ise diğer kasabalara..o yüzden oraya yazmadım..Rp yazmak istiyorum ama kitlendim sürekli Horcoel yola çıktı...E yola çıktı..Devam ediyor.. tarzı şeyler yazıyorum..büühüh.. gittigim yer hakkında hiçbir bilgim yok tasvirde yapamıyorum help pls..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Kaosun peygamberi bir süre daha kalabalığın içerisinde dolaştı,kendisine yöneltilmiş yarı çekingen gözlere gülümseyerek karşılık verdi.Ã?oğu paçavralar içinde kalmış halkın arasında bu siyah ağırlıklı iyi giyimli sarışın adam dikkat çekiyordu.Ã?ocuğunu avutmaya çalışan anneler,düşünceli bir halde oturmuş yaşlılar hepsi çok zavallı görünüyordu.
Kendilerine uzatılacak olan her türlü yardım eline muhtaçtılar.Zaten bu nedenle kendilerini evlerinden eden tanrının askerlerinden bile yardım kabul etmişlerdi.Kaosun peygamberi yaşlıca bir adamın yanına oturdu. Adam bu hareketi hiç beklemiyormuşçasına şaşırmıştı.

-İyi günler yaşlı kişi,görüyorum ki sahip olduklarınızı kaybetmişsiniz.

Yaşlı adam kuru kuru bir iki kez öksürür.

-Sevdiklerimizden başka her şeyi.

Sevgi mi?Kaosun Peygamberi bu duyguyu çocukluğundan hatırlıyordu.O elmaların üzerine döktükleri şerbetle yapılan şekeri çok seviyordu. Sevginin onun için anlamı daha fazla değildi.Hayatının sonraki dönemi sürekli hırs ve güce olan tutkuyla geçmişti.

-Buna neden olanın bir tanrı olduğunu duydum,ama tanrı niçin ölümlülerle uğraşsın ki?

Yaşlı adamın suratı iyice asıldı.

-Bilirsin genç adam birileri tanrıları kızdırır ama onlar herkesi cezalandırır.

-Peki ama şimdi de o tanrının askerleri buralarda size ne yapmanız gerektiğini söylemiyorlar mı?Neden onlar tanrılarının mahvettiği bir yeri düzeltmeye kalkıyorlar sence...

Bu soruyu kasıtlı olarak sormuştu.Yaşlı adamın düşünmesi için zaman tanıdı.

-Belki de kendisine tapınmanız için bir uyarıdır.Kimi tanrılar bu yolu seçer.,

Yaşlı adam bu söze sert bir tepki verdi.

-Oren bunu yapmaz!

Kaosun peygamberi sadece insanların kafasını karıştırmaya çalışıyordu daha fazlası değil.şimdilik her şey için çok erkendi.

-Kimbilir yaşlı adam tanrıların işine karışılmaz.

Yavaşça doğruldu Kaosun Peygamberi.

-Sana iyi günler dilerim yaşlı adam.Sohbetin için teşekkür ederim.

Yaşlı adam sadece kafasını sallamakla yetindi.
Kaosun Peygamberi aynı sohbeti kalabalıkta farklı yerlerde farklı kişilerle gerçekleştirdikten sonra kendisine Oren seçilmişi diyene doğru yöneldi.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Ariakas insanların zayıflıklarını izledi onun ne yemeğe ne suya ne de bir eve ihtiyacı vardı ne de olsa. Logan'a kabalık etmek istemiyordu bu yüzden bir süre onu takip etti ve ''eğer burada bana ihtiyacınız yoksa ayrılabilirmiyim'' die sordu.

///Edit by Raistlin: Logan kasabadan ayrılmıştır. Lütfen RPlere biraz daha dikkat...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Horcoel_Baator wrote:Sonra kutsal atın eyerine daha bir sıkıca asıldı ve hırıltıya dönüşen bir ses tonu ile kutsal savaş atına seslendi..

''DAHA HIZLI SİLVER..İNSANLARIN YARDIMIMIZA İHTİYACI VAR''
Kasabanın batısında çok uzakta tarlalar ve meyve bahçeleri uzanıyordu. Horcoel bu bahçelere ulaştığında hava iyice kararmaya başlamıştı. Köylülerin evleri yok olmuş fakat el emeği göz nuru ekinleri zarar görmemişti.

RP DIşI: Sizlerin tasvir yapmanız önerilir... Çok abartılı ya da imkansız bir olay yazmadığınız sürece mantık dahilinde istediğiniz şekilde RP yapabilirsiniz... Problem olursa zaten müdahale edilecektir... İyi eğlenceler ve geçmiş olsun ;)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Kaosun peygamberi adama yavaş yavaş yaklaşıyordu.Etrafındakilerin birer birer dağılmasını izledi.İnsanlar onun gitmelerini söyledikleri yere ilerliyordu.Aradaki mesafe kapanırken Kaosun Peygamberi bir an olsun gözünü ondan almıyordu,yaklaştıkça içinde bastırmakta zorlandığı bir hiddet yükseliyordu.Bunun nedenini anlayamıyordu.Yaklaştı Kaosun Peygamberi,derin bir nefes aldı.

-Saygılar sunarım Oren'in Seçilmişi.

Ã?nünde küçük bir reverans yapan Kaosun Peygamberi güler bir yüzle konuşmaya devam eder.

-İzin verin size nacizane varlığımı tanıtayım.İsmim Brenne,sizinle özel olarak konuşmak isterdim.

Bu sırada eli ile halkın içine doğru giden bir yönü gösteriyordu. Konuşmasını orada yapmak istermişçesine.İyi giyimli adamın konuşması,hareketleri ve sözleri sanki saray adabı almış birisi gibiydi.Söyleyeceklerinin önemli olduğu hareketlerinden belliydi.

Ellerini önünde kavuşturan Kaosun Peygamberi seçilmişin tepkisini süzüyordu.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Seçilmişin çağrısıyla bir kaç kişi biryerlerde gruplandılar. Bir kişi de bana doğru yaklaşıyorlardı. Fazla değillerdi ama hiç yoktan iyidir. Ã?evreme toplandılar. Banedayı uttmuştum. Elimle onuda çağırdım. İnsanların arasından biraz uzaklaşarak sözlerime başladım.

'' Sayın ruhban ve rahibeler benim adım Alfred ,Alfred Coldsword. Lord Oren' in tapınağından geliyorum. Biz buraya olası savaş tehlikesi için gönderildik. '' Yüzlerindeki korkuyu görünce yatıştırmak için birşeyler söylemem gerekiyordu.'' Telaşlanmayın belkide yanlış anlamış olabiliriz.'' İnsanların yüzü biraz rahatladı ama bu sefer benim içim rahat değildi insanları bu şekilde olası bir şey için olmayacakmış gibi söylenek bende bir huzursuzluk oluşturdu bunu bir şekilde düzeltmeliyim. '' Fakat yanlış bilgi olamayada bilir...'' sesim gittikçe azaldı sonrada söndü.Bir kaçsaniye kimse konuşmadaı sadece kasabada ki gürültü vardı. '' Evet sizden istediğim halkın bazı sağlık sorunları var bunlarla benimle birlikte ilgilenmeniz. Bazı insanları sağlık durumları cidden çok kötü'' Yeniden o iyileştirdiğim kadının görüntüsü aklıma geldi. Yanımdaki Banedayı hatırladım ve ellerimle saçlarını dağıttım. ''ve de kasabada bu son olaylardan sonra kimsesizlerin sayısı artmış bunları toplamalıyız.Sonra onların hırsız veya düzenbaz olmalarını kimse istemez. '' şimdilik benim istediğim bunlardı. Ama seçilmişinde ayrı bir görev verebilirdi. Seçilmiş benim yanıma gelmeyince ben seçilmişin yanına gitmek zorunda kaldım. Ruhban ve rahibelere beklemelerini söyledim ve seçilmişi aramaya başladım.

Aramam fazla uzun sürmedi hatta hiç sürmedi demek daha doğru oldurdu. Atım olmadığı için koşarak seçilmişin yanına gittim.

'' Efendim sizin rahiplerden isteğiniz nedir sizin bana söylediğiniz iyileştirme görevini onlarasöyledim. Sizin bizlerden ayrı bir isteğiniz varsa yerine getirmek için çalışalım.''

RP DIşI
Soru :
İnsanlar Orenin onları cehenneme gönderdiklerini nerden biliyorlar?İnsanların şu an yanında olanlar Orenin adamları değiller mi ? Bu insanların göznde bir çelişki değilmidir? Yani Oren bir yandan cehenneme gönderip diyer yandan onları kurtarmaları.
Bu konuda bana bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Rp dışı: Tmm abi : ) tasviri yapacak olanın ben oldugundan emin değildim saygısızlık olmasın die yapmadım..Ok ozaman gerisini ben getiririm..Hastalıkta tam geçmedi ama hiç olmassa nete girebiliyorum saol ehhe : )

Horcoel atının sırtında dörtnala ilerliyordu batıya doğru..Tam olarak nereye gittigini bilmiyordu Işığın rehberinde..Kalbinin ışığının rehberinde..Yolculugu düşünceli geçmişti zaten..Tüm bu olanlar..Karışıklık..Ve herşeyin ortasında kalan zavallı onkasaba halkı..Ne kadar garipti bütün olanlar...İnsanların suratlarına en son baktıgı zamanı hatırladı paladin..Karanlığı görmek için bakmıştı..Evet karanlığı görmüştü ancak bu karanlık düşündüğü şekilde olmamıştı..

Acı..Keder..Açlık..

Horcoel o anı hatırladıgında içi burkuldu..Tüm o suçlayıcı bakışlar..şovalyelere birşey söyleyememişlerdi belki saygıdan dolayı..Ancak bakışları yetmişti..''Neden yardım etmiyorsun'' diye yalvaran gözler aklına geldi..Sonra bir başkasının bakışları..''Suu..''..
''Yardım et bize şovalye..''Bebeğim..Açlıktan ölücek..''diyen bir kadın sesi..''Yardım ett..Yardım ett..''
Horcoel in zihninde onkasaba insanları herbirtaraftan üzerine çullanmış yardım için inleyerek bacaklarına yapışıyordu..Zihninin oyununa kendisini kaptırmıştı..Geri çekildi şovalye zihninde..Geri çekildi ancak birşey yapamadı..İnsanlara doğru baktı..''Yardım getireceğim''diyebildi..Ancak çok geç kalmıştı..İnsanlar ona tutundukça tutunuyor..Yardım çığlıkları anlaşılmaz hırıltılara dönüşüyordu..Horcoel insanlara acı dolu gözlerle bakarken onkasabalıların etlerinin çürüyerek kurudugunu ve iğrenç bir şekilde kafataslarının ve kemiklerinin göze görünür bir hale geldigini farketti..Geri geri gitmeye başladı ancak ölü bir çocugun iskeletine takılarak yere kapaklandı..Cesetler üzerine doğru geliyordu hala..Tuaf bir biçimde yardım isteyerek..Bir tanesi iğrenç kafatasıyla eğilerek şovalyeye doğrultu..''Ne oldu şovalye..Bize yardım edeceğini söylemiştin...Hadi gelde yardım et bize''..Alaycı bir tıslamayla geriye çekildi iskelet..Horcoel ise şaşkınlıktan donakalmıştı..İnsanlar ölmüşmüydü..Hayır ölmektende beter hale gelmişlerdi..Başarısız olmuşlardı..Onkasaba halkı karanlık tarafından yutulup ele geçirilmişti ve şovalyelerin gelişi bile durduramamıştı..Zihninde geri geri emekleyerek giderken bu sırada kendi sesi yankılandı şovalyenin zihninde...

''HAYIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRR''

Horcoel başını öne doğru attı garip bir hırsla..Kutsal savaş atı kişneyerek yavaşladı..Efendi Horcoel e ne olmuştu..Horcoel yavaşça doğruldu kutsal bineğinin üzerinde..Gırtlağını temizledi ve ''Devam silver..Birşeyim yok..Devam'' diyebildi..Kendi zihninin oyunlarına daha önceden de tanık olmuştu ancak bu seferki gerçekten çok ileri gitmişti..Kafasını yukarı doğru doğrultup baktıgında gün batımını farketti..''Oren bizi kutsasın..''diye fısıldadı bineğinin üzerinde..Etrafını inceledi..Batan güneşin kızıl ışıkları altından meyve ve sebze bahçeleri uzanıyordu..Tarlalar..Geniş ve büyük tarlalar..Horcoel in somurtkan yüzü gittikçe yayılıp gülümsemeye döndü bu manzara karşısında..''Yiyecekler'' diye fısıldadı..

''Yüce Oren burada tüm kasabaya yetecek kadar yiyecek var..''dedi gözlerinin içi gülerek..Yanlız bu sırada etraftaki yanlızlıgı ve terk edilmişliği farketti..Esen bir rüzgar onu hayallerinden ayırdı ve iliklerine kadar titremeye başladı..Etraftaki binalar..

Harabeydi..

Elinin bir haraketi ile kutsal savaş atını yavaşlattı ve yavaş ancak emin bir şekilde ilerlemeye başladı tarlanın arasından..Etrafını inceledi..Bu harabelerde acaba hala yaşayan birileri olurmuydu..Ve bu kadar yiyeceği nasıl geri götürecekti..Yavaşça atını durdurdu ve üzerinden indi..

''Silver beni bekle''dedi kutsal bineğine..

Ve arkasını dönerek harabelere doğru ilerlemeye başladı..Deri çizmeleri üzerinde emin ve yavaş adımlarla..İlerleyişini sürdürdü şovalye..Gözleri ile etrafını aradı..Boş görünen binalara baktı..Durdu ve dinlemeye başladı etrafını..Sanki bir ses duyuyordu..

''Joseph..Kalk çabuk..Kalk..şu gelen elfe bak..şşş hadi kalksana..''

''Ha ne..Ne elfi yahu..Nee..Eğ başını çabuk...Seni görmesin..Babamın söylediğini unuttunmu..Yardım getirene kadar kimse ile konuşmayacagız..''

''Yapma Joseph..Belkide yardım için gönderilen bir elçidir ha..Hem şu giyinişine bak..Tuaf değilmi..Orman elfi gibi giyinmiş ancak üzerinde tuaf işaretler var..Ve o madalyon..Bana hiç kötü birisi gibi gelmedi ha Joseph..Gidip konuşalımmı..''

''Saçmalama.. sana her iyi görünen adamla çıkıp konuşacakmısın..Eğer kımıldadığın taktirde gırtlağını bizzat ben keserim beni duydunmu küçük kardeş...''Babamız yardım getireceği taktirde kendisinide getirmezmiydi sence ha..''Hey lanet olası sana eğil dedim..Adam üzerimize doğru geliyor gördü galiba..Hay Jorex..''

Ve bir kılıçın metalik sesi duyuldu..

''Ama..A..ma..İmkanı yok bu zifiri karanlıkta ben bile seni göremiyorum...Aaa doğru o bir elfti değilmi..Joseph bana kızdınmı..Joseph..''Ne yapıyorsun o kılıçla..dur..''

''Senin aptalığını düzeltmeye gidiyorum kardeşim..Sesini çıkartmasaydın bütün bunlar başımıza gelmeyecekti..''
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Horcoel sesleri duydugu yere doğru yönelmişti..Gözleri ile karanlıgı aralıyordu..Isıyı algılayan elf gözleri..Elf kanı işe yaramıştı sonunda..İki kıpırtı sezebildi..Demekki hala yaşayanlar vardı bu harabelerde..Yavaşça ilerledi..Metalin sürtünme sesi ve parıldayan bır ışık hüzmesi üzerine sessizleşti ve sırtından ve sol bacağından çifte kısa kılıcını çekti..Bir terslik vardı..Belliydi..Ayak sesleri duydu bu sırada..Ve tuaf bir gıcırtı..

Ayak sesi...Gıcırtı..?

Horcoel büyük bir hızla arkasına döndü..(Horcoel paladin ancak bir tür dexterty fighter paladin..Deri zırh giyiyor zaten..Strsi pek fazla değil ancak aşırı çevik..Lvl8 paladin Dex 20)..Paçavralar içerisinde genç bir adam ve elinde tuttuğu uzun kılıcı gördü şovalye..Daha Dur diyemeden genç adam kılıcı kendisine savurmuştu..Horcoel geriye doğru sıçrayarak bu hamleden kurtuldu ve kılıçlarını omuz hizasına getirdi..Savunma moduna geçerek adamı izlemeye başladı.Bu genç acaba ona neden saldırmıştı..''Defol git elf şeytanı..''demişti adam o..''Elf şeytanı''diye düşündü Horcoel ne demek istemişti genç adam..Adamın üzerine doğru hırlayarak ilerlediğini görünce kendisini önüne odakladı..Gencecik bir adamı öldüremezdi..Daha kimbilir kaç yaşında olmalıydı..18..19..Belkide daha küçüktü ancak büyük gösteriyordu..Adam kılıcını sinirle boynu hizasından kaldırıp aşagıya doğru tüm gücüyle savurmuştu şovalyeye doğru..Horcoel sağ elinde tuttuğu kısa kılıcı ile adamın uzunkılıcının altına girerek saldırıyı engelledi ve kılıçların koruyucu taraflarını birbirine kitledi..Bu sırada sol elindeki kılıcın keskin olmayan yüzü ile adamın kabzasına doğru savurdu..Bir inilti duyuldu..Ve ardından yere düşen metalin o tuaf cızırtısı..Genç adam incinmiş elini tutarak yere doğru yöneldi..Ancak Horcoel tekmeleyerek kılıcı oradan uzaklaştırdı...

''Elf şeytanı ha''..Diye mırıldandı genç adama gülümseyerek..''şüphelerinizi anlıyorum genç adam..Ancak birini yargılamadan önce konuşmayı öğrenmelisin..Ã?fkenin seni yönlendirmesine izin verme..Kılıcına da yansıyor..''

Joseph adlı genç dişlerini sıkarak ona bakmaya başladı..''O halde burada ne işin var..''sesi hırıltıyı andırıyordu sanki..''Tanrıların unuttuğu bu köyde..''Hıh..dedi..

''Tanrıların unuttuğu bu köy ha..''dedi paladin..''Genç dostum ben bir Oren paladiniyim..Adaletin ve savaşın tanrısı..Ve buraya adalet için geldim..Oren in adaletini yaymak için geldim..Yardım etmeye ve yardımlarınızı istemeye geldim..''

''Yardımlarımızı istemeye mi''..dedi adam hızla soluk alıp verirken..''N...neye yardım edicez..Daha kendimize yardım edemiyoruz..Etrafına bir bak soylu şovalye'' dedi garip bir şekilde..''Eğer bir şovalyeysen'' diye de ekledi içinden..''Köyümüz yok oldu..''İnsanlardan kaçının sağ kaçının ölü olduğunu bile bilmiyoruz..Ve gelmiş bu haldeki insanlardan yardım bekliyorsun ha..Burada yardım görmesi gereken biziz..Etmesi gereken değil..''

Horcoel bakışlarını umut ve cesaretle doldurdu..Kalbindeki ışık gözlerine yansımıştı sanki..Genç adamın sözleri doğruydu..Ancak bir kısmı..
Elini adamın omzuna götürdü şovalye ve daha bilgece bir şekilde sözlerine devam etti..

''Sorunlarınızı anlıyorum genç adam..Ancak yardım etme ve edilme konusunda sana katılmıyorum..Onkasaba halkı şu an aç ve susuz bir halde ve yiyeceğe ihtiyaçları var''..dedi etraftaki tahılları ve sebzeleri göstererek..''Size bir önerim var.Toplu bir çözüm..Sağ kalanları toplayın ve bulabilirseniz arabalara yiyecekleri yükleyin..Hep beraber..Onkasabaya gidiyoruz..''Ne diyorsunuz..Burada bekleyerek ne kendinize nede başkalarına bir yardımda bulunamayacaksınız''Ne diyorsunuz..''şovalyenin sesi sert ve bilgece idi..

Adam sessizce başını öne eğdi..Tuaf bir anlaşmaydı ancak kendisi de sıkılmıştı köyünde beklemekten..Babası gitmişti..Ve gelmemişti..Başını kaldırdı ve şovalyeye doğru baktı...

Rp dışı:şu an bu kadar yazabildim girince devamını yazacagım''
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Oyun Disi : arkadaslar kasabanin orda kimler var bi yazin ortalik karisti ona göre tepki verelim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

slach wrote:RP DIşI
Soru :
İnsanlar Orenin onları cehenneme gönderdiklerini nerden biliyorlar?İnsanların şu an yanında olanlar Orenin adamları değiller mi ? Bu insanların göznde bir çelişki değilmidir? Yani Oren bir yandan cehenneme gönderip diyer yandan onları kurtarmaları.
Bu konuda bana bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim.

bakınız karanlığa karşı direniş....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

CERVANTES:FORESIGHT

Cervantes yanına gelen yabancıyı dinlerken görüntüsü bulanmaya başladı ve kelimeler esneyerek yanı yapmaya başladı kafasında... derken gözünün önüne karavan ve logan ile squan belirdi....Bir sis bulutu hızla yaklaşarak onları kapladı ve çığlıklar yükseldi..sis kalktığında ise parçalanmış bir karavan ve iskeletlerden başka birşey kalmamıştı....
Last edited by Oren_Dautry on Thu Jan 13, 2005 8:10 pm, edited 1 time in total.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

şovalye kalabalığa doğru yaklaştı ve diğer şovalyelere doğru yöneldi...insanların arasından geçerek bir şovalyeye yaklaştı (Rahip Alfred)

"pardon..burda neler oluyor??"
Last edited by Oren_Dautry on Fri Jan 14, 2005 1:14 am, edited 1 time in total.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Seçilmişin tepkisizliği ve dalgın bakışları Kaosun Peygamberinin gözünden kaçmadı.Bunun kendisinden kaynaklandığını düşünüyordu.Biraz huzursuzlansa da sözlerine devam etti.

-Özür dilerim konuşma niyetim sadece yardım teklifinde bulunmak içindi.Umarım beni yanlış anlamadınız.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Rp dışı: Attıgım rp nin devamı gelıyor (biraz uzun oldugundan bekleyeceksınız):)ikisini beraber okuyalım lutfen..
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Seçilmiş beni duymamışgibiydi. Bana bakmıyordu hatta beni fark etmemişti bile. Daha yüksek söyleyecektim ama daha da yakınlaşmaya karar verdim son olarak şehire atılan büyüden sonra böyle bağıra bağıra konuşmak pek akıl karı değil. Bir kaç adım daha yaklaştım. Tam azımı açmıştım ki arkadan biri bana olduğunu emin olmadığım birşey sordu.

pardon..burda neler oluyor??"

Arkamı döndüm ve baktım.Parlak zırhlı bir şovalye... Böyle bir soru yöneltmek için yeni gelen biri olması gerekir.

- Size fazla bilgi veremem fakat birkç bidiğim şeyi size söyleyebilirim.

Yabancı olduğu için çok bilgi vermek istemedim.

- Ama bana önce isminizi bağışlar mısınız ?
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

kabalığımı bağışlayın bu durum karşısında biraz şaşırdım. ismim Zatara Wisperwind. Gezgin bir şovalyeyim
Locked