---Yeminer'in Gizli Laboratuvarı(RP Ekranı)---

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Ereshinin kaşları çatıldı aklından geçenlerle savaşıyordu o anda böyle bir yaratıkla aynı çatı altında olmak bile ona ters geliyordu "öncelikli amacım büyüye karşımı yoksa dünyaya karşımı" diye sordu kendi kendine "Dengeninde büyününde canı cehenneme bu dünyayı daha güzel bir yer yapmak için tüm karanlığın uşaklarına karşı savaşmalıyız bence bu ister bir iblis olsun, ister drow, istersede kara cüppeli bir büyücü veya bir lich hepside aynı benim gözümde..... kimbilir bu yeminerin iğrenç kahkahasının altında bizi gönderdiği bu pisliğin arkasında ne çıkarları var ne gibi oyunların içine itiliyoruz ama şimdilik susup beklemek en akkıllıcası sanırım" diye düşündü........ ve hafif sesle konuştu "Hadi gidelim..........."
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Gözleri ve kulakları bu sesi duymaya isyan etselerde,kalbinin ve ruhunun acısına kıyasla onlarınki bir hiç sayılırdı.Yaratığın soğuk,iğrenç,zalim,kötülükle dolu sesi kendisini ne kadar da iyi yanstıyordu!Herkesin aynı şeyi hisettiğinden emin olan Linu nefesini bıraktı.O kahkayı uzun yaşamı boyunca unutmayacak,yankısının süreceği,ruhunun yaralı parçalarını deşeceği gibi bir fikre kapıldı.Bu kısa ses dalgası elfe hayatı boyunca bilemeyeceği ama aynı zamanda heran nefret edeceği karanlıktan gelmişti...

Ellerini lirindeki tellere koyup rahatladı.Eldarin kahkahanın verdiği doğaüstü ve anlaşılmadık şekilde içe işleyen ve eninde sonunda insan o anı çok az hatırlayabilse dahi rahatsız bir edici bir duyguyla kalakaldığı hissine kapılarak kafasının içindeki büyüyü ortaya çıkardı.Tam grup büyünün byutlarında dolandıktan sonra yere indiklerinde Linu kapadığı gözlerini açtı.Etrafına bakındı yola koyulmadan önce grubun önünde eğilerek teker teker 3 başbüyücü,elf büyücüsü,ve sihirbazı selamladı.Hafif bir tebessümle ve kendinden emin bir şekilde"Aceleniz olduğunu biliyorum beyler..Fakat yola koyulmadan önce o iğrenç yaratığın üzerimizde bıraktığı,aklı zehirleyen anıları unutturmak isterim..."dedi.

Elf lisanında birkaç sözcük mırıldanmaya başlayarak lirinin tellerine dokundu.Müziğe duyduğu aşkın yansıttığı bir güçle çınlayan sesi elfçe bir şarkıya başladı:

Ölümcül bir yağmur var gökyüzünde
Ã?ınlıyor kalbimde izleri derinde
Ölümcül bir bulut bu gökyüzü kapkara
Kaplıyor aklımı,sanki düşünemeyeceğim bir daha

Sende gül ki bırak bu yağmur dinsin
Kalbimi üşüten gözyaşların onlar
Bırak umutsuzluk kapıdan çıksın gitsin
Aklımı bulandıran bulutlar onlar

Kalbin dumanlarda kararmış
Yerin altında,ağlamış yanmış
İkiside uzağa götürüyor benden seni
Bırak yaşasın aşkımız bitsin bu yakarış

Senin ağlayışın asit yağmurlarım
Tersleyişin kül oluşu ormanların
Bırakta yaşasın onlar biz gülerken
Ã?ünkü o benim dünyam,kalbim;ölüyor sen beni üzerken

İçinden yükselen büyü sanki notaları canlı kılyordu.Romantik tınıların kısa bir süre yükselişiyle dinleyen herkes kim yada ne olursa olsun kendisini şarkıyı dinlerken buldu,çünkü ozan şarkıyı kendileri için çalıyordu.İçindeki gücün tazelendiğini,yüreklerinin ferahladığını hissettiler.Elf kadını soluk yüzündeki hafif tebessümle şarkısını söylemeyi bitirdi.
Last edited by galadlirim on Tue Jan 11, 2005 11:44 pm, edited 1 time in total.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Gurup Kara Toprak olarak bilinen. Diyarların en tehlikeli hanlarından birisi olan hanın 100 metre uzağında cisimleştiğinde saat övle vaktini buluyordu. Guruptaki herkesin burası hakkında az çok bilgisi vardı. şimdi Scythe adında bir ölüm rahibi tarafından yönetiliyordu. Scythe zorlu bir adamdı fakat istediklerini verdiğiniz sürece size yardımcı olmaktan çekinmezdi.

Ã?imenlerin üzerinde tüm gurup sağ salim cisimlendiğinde herkes 2 katlı hana baktı. Görünüşü sadece idi. Kara toprak siyah bir bina idi, oldukça geniş ve garip bir yapı. Onlara bakan kapısı her türlü bilgiyi vaat ediyordu.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Glasya havuzun üzerinde elini adeta okşarmış gibi geçirirken gözlerinin önüne o garip han gelmişti... Müthiş bir merakla hanın içindekilere baktı fakat oraya gitmek için sabırsızlanıyordu... Kim bilir öğrenilecek ve tanışılacak daha kaç kişi vardı orada...

Image

Parmağının ucuyla sıvıya dokundu ve gözlerini kapattı. Bir anda kendini hanın ortasında şaşkın bakışların odağı olarak buldu. Kalçasını hafifçe kırıtarak çarpık gülümsemesiyle etrafını inceledi. İlgi odağı olmaktan ve beğenilmekten müthiş bir haz alıyordu. Yine de çirkin bi kaç sarhoşun görünüşü hoşuna gitmemişti, insan da olsalar hiç çekici değillerdi...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin büyüsünü sona erdirdikten sonra geniş bir çember oluşturdu elinde.önce diğre grup arkadaşlarına bi göz gezdirdi.asası elindeydi.büyülü malzemeler dolu keseleri ile beraber büyü kitabını beline yerleştirmişti.

"hadi gidelim arkadaşlar "dedi ve önden adımını attı.

kendini bulduğu yer tam da istediği yerdi.

Kara Toprak.kara rahip scyte ın pekte hoş gözükmeyen hanının 100 metre kadar ilerisindeydiler.

Diğer arkadaşlarının da onunla beraber arkasından geldiğini gördü.

"Evet sanırım istediğimiz yere vardık.hana girelim."

Ardından hanı gözünün ucuyla izlemeye devam etti.
'pazarlık etmeyeli uzun süre oldu scyte.umarım hala hanındasıdır.'

NOT:green,tepki gösterdiğin mesajımı bir kez daha dikkatlice okumanı öneriyorum.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

hanın müdavimlerinden olan salamaer her zamanki gibi sarhoş haliyle hanın ortasında müziğe ayak uydurduğuna emin olan haliyle dans ediyordu.. önünde inanılmaz bir zerafetle hareket eden bir dişi belirene kadar devam etti tepinmesine.. sonra şaşkın bakışları elbisenin darlığına isyan eden kalçalara kaydı... hayır ..daha önce bu kadar güzel bir fahişe görmemişti... bedeli ne olursa olsun bu güzellik onun ellerinin kaba dokunuşuyla tanışmalıydı... etrafında büyülü etki bırakan güzelin arkasından yaklaştı ve hayatında daha önce hissetmediğine emin olduğu bir duyguyla kadının kalçasına dokundu...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"Hiiiiiiii!" Glasya üzerine çullanan adamın ahlaksızlığı ve tacizi karşısında kendinden geçmişsesine adamı kendinden uzaklaştırmaya çalıştı ve zaten yarı-ayık olan adamın suratına tüm gücüyle bir tokat patlattı...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Adam kadına sarılmak için uğraşırken gelen tokat karşısında hazırlıksız yakalanmıştı, darbenin kuvveti ile dengesini yitiren adam yere kapaklandı. Ayağa zar zor kalkan adam öfkeyle yan masadan bir bıçak kaparak kadına saldırdı...

Glasya kaşlarını çatmış adama bakarken gözünün ucuyla içeri girmekte olan grubu farketti. Karşısındaki adama karşı savunmasızca durdu ve ona baktı.

RP dışı: *Suggestion(DC 19)* "Zıplasana yakışıklı..." *Telepathy*
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Hanın görüntüsü adına yaraşır nitelikteydi"Kara Toprak.."diye düşündü Linu ..Hanlar birsürü han,eninde sonunda içinde tuhaf gölgeler bulunurdu hanların,ama bu han bu gölgeleri gizlemiyor,ta kendisini oluşturuyor gibi geldi ona.Kısacası bu handa 'kendinden emin ve bariz'bir karanlık sezinledi..Hem duyuları bunu söylüyor hemde görüp geçirdiği hanlara kıyasla söylüyordu bunu kendine.

Melodik sesiyle,hana adım attıklarında etrafına bakınırken"İlk kez bir handa bulunmamayı isteyeceğim.."dedi.Ve etrafına bakınırken sıradan bir bar kavgasında olamayacak denli hoş altın zırhlı kadını gördü..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Adamın bir anlık *dalgınlıkla sıçramasından* faydalanan Glasya, çelme takarak adamı sırtüstü yere düşürdü ve adamın hayalarına altın çizmesinin topuğuyla acımasızca bastı. Kaşları çatılmış öfkeli bir şekilde acılar içindeki adama baktı:
"Kimse ben izin vermeden bana dokunamaz!"
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Ereshin yavaşça içeriye süzüldü gördüğü manzara karşısında gözleri faltaşı gibi açıldı, böyle bar kavgalarına alışıktı ama girer girmez elinde bıçakla karşısındaki tanıdık kadını görünce sadece 1 sn. tereddüt etti ve var gücüyle bağırdı " HEMEN BIRAK O BIÃ?AğI YOKSA ...................." Ereshinin sanki boyu uzamış kalıbı artmış gibi görünüyordu belkide hep böyleydi ama insanlar farketmemişti....
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Altın zırhlı kadın adamı tekmeleyip üzerine basmış,adam acıyla inlemekteydi.Etraftaki insanlardan hiçbiri onlara dönüp bakmıyordu bile.Elf kadını grubun bir masaya doğru ilerledikleri ve nedense hepsinin bu kadının tavırlarına alışıldık olduğu hissine kapıldı.Bu kadın hakarete uğramıştı besbelli!Ve buna göz yummak istemiyordu..Eh aslında hakarete uğrayan kadınsa bile başının çaresine iyi bakıyordu :wink: Ereshinin bağırdığını duydu.Açıkçası neden böyle dediğini bilmiyordu,belkide sadece kendisini koruyordu?..

Adını bilmediği inanılmaz derecede güzel kadının yanına yaklaştı.Elfin gözlerine sanki kadının parlaklığı kendisinede yansıyor onu da aydınlatıyor gibi geldi.Ã?ylesine parlaktı..."İyimisiz leydim..Doğrusu hernekadar burası böyle şeylere alışkına benzesede ben bulunduğum hiçbir handa böyle bir şeye göz yummam...Belkide artık cezasını almıştır ve onu bıraksanız diyordum.."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Glasya'nın kırmızıya renge bürünen gözleri, yanına yaklaşan elfin melodik sesiyle mavi-yeşil'e dönüştü bir anda. Glasya kadına bakınca yüzünü içten bir gülümseme kapladı. Kapıdan giren büyücüleri de yeni farketmiş gibi onlara doğru baktı ve el salladı adeta ufak bir çocuk gibi masumca, şaşalı takıları şıkırdarken...
"Ay sen ne kadar güzelsin!" dedi kadına yüzünde gülümseyen bir heyecanla...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan Yeminer'in kahkahalarına şaşırmamıştı...doğrusu bunu bekliyordu ama buraya gelmenin cazibesi çok fazlaydı...Hem Yeminerin amacını çözebilirse gerçekten engellenmelimi engellenmemelimi buna daha rahat karar verebilirdi,aslında Yeminer'in aldığı risk çok büyüktü,nede olsa buradaki insanlar diyarın en zekileri ve en güçlüleri arasındaydı...bir işi yapmasına güvenebileceğin ve yakalanmamak için kesinlikle dua edeceğin insanlar...
'bekleyelim ve görelim...' dedi kendi kendine,neden sonra gözlerine kaçan duman ve çevredeki gürültü patırtı onu düşüncelerinden uzaklaştırdı...nerede olduğunu hatırlayınca bu ikiside pek şaşılacak şeyler değildi aslında...ama gürültünün sebebini görünce...işte bu ilgi çekicek birşeydi...
"Ah Glasya nasılsınız...eğlendiğinizi görüyorum...sakin ol kardeşim...görüyorsun buradaki güzel hanım başının çaresine oldukça güzel bakıyor..."bu son sözleri bir reveransla tamamlamayı ihmal etmemişti başbüyücü...ve yüzünde yarım bir tebessümle.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Glasya hızla elfin yanından fırlayarak Erethan'a elini uzattı ve muzur bir şekilde:
"Sonunda benimle ilgilenebildiniz sayın başbüyücü... Bu dördüncü karşılaşmamız sanırım..."
Locked