YER ALTINDA BİR MABED(TANRI:APOCALYPSE)(KAOS, KATLİAM,
Odasını iyice inceliyordu. Kaosun Gözleri herşeyin üzerinden okşar gibi geçti. Gücü seziyor ve zevk alıyordu. Ve biliyordu. Büyünün onun için anlamı çok farklıydı. Bir kaos büyücüsüydü artık. Diğer zayıf büyücüler gibi yapmak zorunda değildi. Saf gücün zihninde büyüye dönüşmesinden ibaretti artık olay. Kaosun gücüyle büyülerini dokuyordu artık. Zihninde kaos enerjisinin dalgalanmasını hissediyodu. Yönlendirilmeyi bekliyordu sadece. şimdi ise bir gereği yoktu. Ve içinde yine bir değişim hissetti. Büyük bir değişim. şimdiye kadar hissettiklerinden büyük bir enerji dalgası. Neredeyse emindi. Bu "O"ydu. Ya da onun bir sureti... Nerede olduğunu bilmek de zor değildi. Odasından çıktı. Gitmesi gereken yöne gitti. Kan havuzu, İki büyük gardiyan. Ve daha büyüğü vardı. Baktı Kaosun Gözleri bedeni ve bedenin ötesini gördü. Evet biliyordu. Kaderleri arasındaki bağı da görüyordu. Karşısındaki Andero'ydu. En azından geçmişte öyleydi. Katliyamın Eli... Hafif bir gülümseme yerleşti yüzüne. VE birini daha gördü. Normal boyutlardaydı. Aşşağı yukarı kendisi kadar ama gözlerin gördüğü görünenden ibaret değildi. Bunları oraya sürükleyen kişi. Nefret mi minnettarlık mı hissetmesine asla karar veremediği kişi... şimdi ise bir önemi yoktu sadece "Kaosun Peygamberi" olarak saygı görecekti. Katliamın Elinden çok daha küçük olmasına rağmen en çok göze çarpan şeyi gördü. Buradaki en büyük gücün kaynağıydı adeta. Eflao suretin yanında kendini daha güçlü ve huzurlu buldu. Derin bir saygı... Diğer seçilmişlerle konuşmak için yeterince zaman olacaktı. Suretin yanına gitti. Suratına bir gülümseme takındı. Kibar ve ufak bir referans yaptı. Ağzı kıpırdamadı ama düşünceleri herkesin zihninde duyulabildi. ""Hoşgeldiniz Efendi, emrinizdeyim." Sadece basit bir rahip olduğunu söylüyordu. Ama fazlası vardı bu kesindi.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Darenn El Gothe
- Kullanıcı

İlk önce yapılan ayini izledi dikkatlice ... Tek birşey etkilemişti onu buraya gelen herkez ilk olarak acının müthiş tadını tadıyor sonra ise kaosun ve katliamın tadını ... Miez'khal ı dikkatlice izledi , yaptıklarını , acı çekişini ... Rhonin'e bir göz attı , öylece bir süzdü ... Ağzını bıçak açmıyordu , hiçbir şey demiyordu ... Hanımın sözlerini duydu , canı hiçbirşey yapmak istemiyordu aslında fakat yapmalıydı ... Aklına hiçbirşey gelmiyordu sanki sonsuz bir boşluğun ortasında takılmıştı , gözlerini her kapatışında aklına sadece en son gördükleri geliyordu ve bu onu aşırı derecede rahatsız ediyordu ... Yapıcak birşey yoktu , hanımı takip etti . Yürürken Miez'khal ın dediklerini aklına geldi ... Acaba haklımıydı .
" Dediği üzere biz " yüzey tüysüzleri " gerçekten gerekesizmiyiz ...? " diye düşündü ... İçinden " Herkesin bir amacı vardı ... Yapacağı birşey , alacağı bir intikam vardı ... şimdi ise yapacakları kısıtlı bir dünyada kalmıştı .... "
O gerçekten bir boşluktaydı ....
" Dediği üzere biz " yüzey tüysüzleri " gerçekten gerekesizmiyiz ...? " diye düşündü ... İçinden " Herkesin bir amacı vardı ... Yapacağı birşey , alacağı bir intikam vardı ... şimdi ise yapacakları kısıtlı bir dünyada kalmıştı .... "
O gerçekten bir boşluktaydı ....
Non Nobis Domine Non Nobis , Sed Nomini Tuo Da Gloriam ....
Boy : 1.85
Kilo : 70
Irk : Elf
Uzun sarı saçları , özel deri zırhı belindeki elf kılıcı , sol kolunda küçük bir kalkan ve elindeki özel Elf büyÃÂ
Uzun sarı saçları , özel deri zırhı belindeki elf kılıcı , sol kolunda küçük bir kalkan ve elindeki özel Elf büyÃÂ
Hiç bir şey düşünmek istemiyordu zaten düşünemiyordu da bazı hatıralar aklında görüntüleniyor her seferinde onlara konsantre olduğunda kayboluyorlardı eğer biraz daha düşünürse büyük bir acı bedenini dolduruyordu ama acaba nedeni neydi?.. Hiç konuşmadan kadının peşinden gitti konuşmak da istemiyordu sadece yürüdü yürüdü yürüdü...
Bir iki kere Darenn'in kendisine baktığını hissetti ama hiç oralı olmadan yoluna devam etti...
Bir iki kere Darenn'in kendisine baktığını hissetti ama hiç oralı olmadan yoluna devam etti...
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Mabedin loş Koridorlarında yürüdüler tek ses Redanın yürüdükçe yankılanan sivri topuklarıydı,Sunak odasının kapısının önünde durdu,kapıyı yavaşça ittirdi kapı gıcırdayarak açılmaya başlamıştı .sunak odasında kurban edilen kişilerin çığlıkları ve haykırışlarının yankısı vardı tamamen tüyler ürpertici bir yerdi.Tekrar arkasındaki elflere baktı ve odanın ortasına doğru ilerledi.Hayran gözlerle odayı taramaya başladı Duvarlara zincirler baltalar ve bir kaç kılıçın asılmış olduğu yöne doğru ilerledi,tek tek silahları inceledikten sonra iki tane kılıç seçti. kılıçları elinde bir kaç defa döndürdü kılıçların dengesini ölçtü,yüzünde memnun bir ifade belirmişti bakışlarını kılıçlardan kaldırarak elflere çevirdi "siz ikiniz birbirinizin karşısına geçin" diyerek elflere doğru yürüdü bir kılıçı Rhonine diğer kılıcıda Daren'e Fırlattı "Kılıçlarda ne Kadar ustasınız görelim" diyerek gülümsedi donuk bir gülümsemeydi bu,Tekrar bir kaç adım geri çekildi kollarını göğsünün üstünde kavuşturarak Elfleri izlemeye başladı.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
Rhonin atılan kılıcı tuttu ardından kendisi de kılıcın dengesine baktı ve gülümseyerek hiç beklemeden saldırdı amacı onu yaralamak değildi sadece kendini kanıtlamak istiyordu ve ard arda saldırlılar yapmaya başladı o sırada da konuşarak onun konsantresini bozmaya çalışıyordu...
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
-
Darenn El Gothe
- Kullanıcı

Darenn atılan kılıcı ters bir hamleyle tuttu ... Rhonin'e şaşalı ve dalgacı bir selam verdikten sonra Rhonin in gelen saldırılarına karşı koydu , Rhonin in çok konuştuğunu ve bunun konsantrasyon unu bozmaya çalıştığını gayet iyi biliyordu fakat dinlemedi ... Kılıcıyla sert bir hamle yaptı ve bekledi ... Gözlerinin kapadı ve sadece sesleri dinledi . Rhonin tarafından gelen saldırılara karşı koydu ve taktiğini anlamaya çalıştı ... Darenn adeta kılıçla dans ediyordu , kılıç onun için çok önemliydi . Rhonin in onu yenmek istediğini böylece kendini ıspatlayıp benden de güçlü olduğunu kanıtlamak isteyeceğini düşündü ... Gözleri kapalıyken bazı sözler fısıldadı . Ne dediğini aslında kendisi de bilmiyordu fakar Rhonin in yavaş yavaş zayıfladığını hissetti , sanki darbeler artık daha zayıf ve daha seyrek geliyordu , ona göre ... Darenn karşı saldırıya geçmedi sadece gelen saldırılara karşı koydu , kendisini kanıtlaması mı gerekliydi ..? Evet Darenn e göre gerekliydi ama bunu aynı yolu seçmiş arkadaşına yapabilirmiydi ....
Darenn sadece yaptığı saldırılara karşı koyuyordu Rhonin iyi bir şey düşünmeliydi çünkü yaptığı plan işe yaramamıştı ve birden durdu 5-6 adım geriye gitti düzenli nefes alıp vermeye başladı ve sadece öyle bekledi aklında sinsice bir plan oluşturuyordu darenn'in saldırmasını bekledi ve " Pekala dostum seni bekliyorum " dedi ve kılıcını sadece kendi hizasında tutarak gözleriyle darenn'e baktı ardından bekledi ama aklında darenn'i yaralamak geçmiyordu zaten bunu asla yapmazdı...
-
Darenn El Gothe
- Kullanıcı

Rhonin in içinden geçenleri anlayamadı . Yan gözle Reda ya baktı öylece bir süzdü ikisinide ... Derin bir nefes aldı , Kılıcına baktı ... Kılıcını iki eliyle sım sıkı tuttu ve kılıcı sağ tarafına doğru hafifçe kaydırdı ... Sert bir bakış attı Rhonin e , aslında küçük bir plan gelmeye başaldı Darenn in aklına ... Rhonin'e " Aslında tekniğin fena değil " kılıcını elinde çevirir ve sağ eline alır ve Rhonin'i göstericek şekilde kaldırır . " Fakat ne varki benim kadar tecrübeli değilsin ... " Tavana bakarak sırıtır ... Etrafı inceler . " Tecrübesiz olduğun kadar da küçüksün ... " der . Darenn ilk aldığı pozisyonu alır , iki eliyle kılıcı sıkı tutar ve kılıcını sağ koluna yaklaşıştırır . Rhonin'e arkasını döner ... Biraz bekledikten sonra koşarak Rhonin'e saldırır . İlk olarak sert bir darbe vurur , sonra ise zayıf ama hızlı darbeler savurur Rhonin'e . Amacı paslanmış vücudunu biraz hareket ettirmektir .
Darenn'in söylediği sözleri hiç düşünmedi bile çünkü öyle olmadığını biliyordu darenn kılıcını salladıkça onları ya engelliyor ya da kaçıyordu saldırılarından... Biraz bekledikten sonra darenn'in açık bir anını bekledi sonra hemen ağanına bir tekme savurdu ve kılıcının keskin olmayan yanıyla darenn'in kılıcı tuttuğu bileğine vurdu ve yakasına yapışıp kılıcını boğazına dayadı ardından gülümseyerek 1-2 adım geri gitti ve hemen pozisyonunu alarak bekledi....
-
Darenn El Gothe
- Kullanıcı

Darenn , Rhonin in yaptığı saldırıdan sonra hafif bir silkeler kendini . Reda yı süzer , Rhonin e bakar ve sırıtır . " Gördün mü ; Ã?fkeni , acını , hırslarını kontrol etmeyi bilmezsen savaşta kaybedebilirsin çocuğum " ... " Demek istediğim , öfken savaşırken hata yapmanı sağlayabilir " şöyle bir gerindikten sonra , " Savaş bir sanattır , onu yapan ise bir sanatçı . Sanatını yapan sanatçı hiçbir zaman eserini bozmak istemez ... Eğer öfkenin amaçlarının önüne geçmesine izin verirsen daha demin yaptığın hamlede herkes benim gibi açık vermeyebilir ... O yüzden sanatını yaparken dikkatli ol , yüzünde benim ki gibi büyük bir çizik istemezsin . Bu bir tehtid değildir sadece arkadaşça bir öneridir bunu dikkate alıp almaman senin elinde " Kılıcını yere atar ve Reda yı öylece bir süzer ... Derin bir nefes alarak havadaki yanık kokusunu içine çeker ... Ve bekler ....
Rhonin sadece denilenleri dinledi ve "bunu unutmayacağım merak etme ama sende şunu unutma senden küçük olsam da benimle lütfen dalga geçerek konuşma ama öğütlerini dinliyeceğim merak etme..." diyerek kılıcını yere fırlattı ve kafasını yere eğerek bekledi...
"kılıçları bırakın demedim" Dedi Daren ve Rhonine sertçe bakarak "Kılıçla aşinasınız ama bir sonraki hareketleri düşünmüyorsunuz " iki elfin arasında daireler çizerek yürümeye başladı "Düşmanlarınızın hareketlerini önceden bilin ve avantajlı duruma geçin" Elflerin karşısına geçerek dimdik durdu "Bundan sonra lordumuz için savaşıcaksınız zalim olun ve merhamet göstermek yok dövüşürken tereddüt etmek yok yoksa kaybedersiniz" yere atılmış kılıçlara baktı "kılıçları yerine koyduktan sonra dinlenebilirsiniz"
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
Yerden kılıcı almak için eğildi ve eline aldıktan sonra döndürerek yerine koydu sonra yere oturup dinlenmeye başladı... tam o sırada aklında bir hatıra belirdi sanki uzaktan biri ona doğru sesleniyordu,sesleri anlamıyordu ama sanki yardım istiyordu hemen sonra bir anda yok oldu ve bu sefer düşünmemeyi seçti çünkü hatırlayamayacağını biliyordu... Artık etraftaki kokuya da alışmıştı ve kafasını duvara yaslayarak tavanı seyretti ardından öylece durdu....
-
Darenn El Gothe
- Kullanıcı

Darenn şaşırır , çünkü böyle bir cavap beklememiştir ... O yaptığının doğru olduğunu düşünsede Reda ya dönerek " Özür dilerim hanımım " der ve önünde eyilir ... Kılıcı nazikçe yerden alır ve yerine koyar ... Yalnışlıkla duvara dokundu ve bir anlık şiddetli bir acı hissetli ve imgelem gördü ... Ne olduğunu anlayamadı fakat artık önemseyemeyecek kadar yorgundu ... Rhonin e şöyle bir baktı ve yerde oturduğunu gördü ... Hanıma baktı ... " Sizin düşünce ve görüşleriniz bizim için çok değerlidir hanımım ... Lütfen onları bizden mahrum bırakmayınız ... Sizin bilgi ve tecrübeleriniz paha biçilemez ... " der . Etrafa göz atar , etraftaki silahlara bakar ... Ne kadar emin bir şekilde dövüldüğünü fark eder . Odayı biraz daha inceledikten sonra Reda ya dönerek " İzninizle hanımım , biraz dinlenmek istiyorum ... Çok birşey yapmasam da bugün başımdan geçenler beni biraz yordu açıkçası ... " der ve odanın en karanlık köşesine gider , oturur . Gözlerini kapar fakat kulaklarını ve ellerini herhangi birşeye karşın herzaman hazırda tutar ...
Katliamın eli rahibenin sözleri üzerine yavaşça ayağa kalktı ve onun eşsiz güzelliğine baktı. Tanrısına layık bir rahibe... Katiamın eli dikleşti.
-şu an gördüğüm kadarıyla her şey son derece yolunda. Daha çok yeniyiz fakat şimdiden ordumuz büyümeye başladı. Tapınağın girişinde basit ve elf de olsa birini buldum. Onu ordumuza katmak üzere pandemoniuma götürüyordum ki sizi algıladım. Elfi, kan havuzundaki kaos şövalyelerine teslim ettim. şu an onu oraya götürüyor olmalılar. Ordumuz kısa zaman içinde yeterli büyüklüğe ulaşacaktır. dedi.
Zihinsel algıyı aldığında etrafına baktı ve oraya gelen birini gördü. Bunun dostu Efla olduğunu hissediyordu. Aslında hissetmekten çok biliyordu. O an şu diğer kişininde Brenne olduğunu anladı. İşte, hepsi buradaydı. Henüz şu Talon'u ve iblise karşı onlarla savaşan diğer savaşçıyı görmemişti ama onları da göreceğini düşünüyordu. Ne de olsa efendiye ve onun iradesine karşı gelinemezdi.
-şu an gördüğüm kadarıyla her şey son derece yolunda. Daha çok yeniyiz fakat şimdiden ordumuz büyümeye başladı. Tapınağın girişinde basit ve elf de olsa birini buldum. Onu ordumuza katmak üzere pandemoniuma götürüyordum ki sizi algıladım. Elfi, kan havuzundaki kaos şövalyelerine teslim ettim. şu an onu oraya götürüyor olmalılar. Ordumuz kısa zaman içinde yeterli büyüklüğe ulaşacaktır. dedi.
Zihinsel algıyı aldığında etrafına baktı ve oraya gelen birini gördü. Bunun dostu Efla olduğunu hissediyordu. Aslında hissetmekten çok biliyordu. O an şu diğer kişininde Brenne olduğunu anladı. İşte, hepsi buradaydı. Henüz şu Talon'u ve iblise karşı onlarla savaşan diğer savaşçıyı görmemişti ama onları da göreceğini düşünüyordu. Ne de olsa efendiye ve onun iradesine karşı gelinemezdi.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.