Oyunlarda Cinsellik...
Oyunlarda Cinsellik...
Arkadaşlar Masaüstü oyunda sizce cinsellik olmalımı...
cinsellik derken şu açıdan soruyorum.
Misal çok kaliteli bir handa bir kız ile tanıştınız ve içinizi ister istemez ona karşı bir istek uyandı ve ondan da cevap geliyor ne yaparsınız...
Yada bir gölde yüzen çıplak bir kadın gördünüz ordan geçerken ne yaparsınız...
sizde dm niz bu tür olaylara karşı aktif mi pasif mi kalmalı yani olayı yaşatmalımı yoksa yolunuza taşmı koymalı
modern dm mi eski kafalı dm mi ?
cinsellik derken şu açıdan soruyorum.
Misal çok kaliteli bir handa bir kız ile tanıştınız ve içinizi ister istemez ona karşı bir istek uyandı ve ondan da cevap geliyor ne yaparsınız...
Yada bir gölde yüzen çıplak bir kadın gördünüz ordan geçerken ne yaparsınız...
sizde dm niz bu tür olaylara karşı aktif mi pasif mi kalmalı yani olayı yaşatmalımı yoksa yolunuza taşmı koymalı
modern dm mi eski kafalı dm mi ?
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Hmm söylediklerimi geri mi alsam bu sözlerden sonracalis wrote:Bizim dm miz cinsellik konusunda sağolsun bize çok yardımcı olu (zaten başka yardım ettiği bişi yokda neyse).Ben destekliyorum işalla frpworld de de birisi ile karşılaşırım çok deneyimli biriyim cinsellik ve rp konusunda ahhh ahhhh.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Ben bunu kimsenin yapacağını tahmin etmiyorum açıkçası -Özellikle ülkemizde oynanan masaüstü oyunlarda- Bahsedilen olay zannediyorum Avrupa ülkelerinde daha çok görülür. Bizim insanımız çekingendir ve bence bu konuda çekingen kalmalıdır. Düşünsenize... Biraz garip gelmiyor mu size de, herkes bön bön size bakarken öpüşmek
ilginç bence... ve ilginç olduğu kadarda zor bir roleplay. Sonuçta sadece bir oyun bu. fazla ileri gitmenin bir anlamı yok. Birinci mesajımı öylesine atmıştım bunu da belirteyim.
Only God can Judge me!
- mightywolf
- Kullanıcı

Oyunda bir cinsellik yaşanıcak en dogal şey olarak goruyorum. Hatta oyuncuların bunu zaman zaman olmasına zorladıklarıda oluyor. Sehirde dolasırlarken etrafta guzel bayan varmı soruları bazen gelmiyor degil.
Ben oyun icindeki ask ve cinsellik olaylarına sıcak bakıyorum, cunku oyuna ayrı bir nese ve yon katıyor. En sert bir savaşçıyı bile yolundan çıkara bilen sonuçta AşK ola biliyor
.... Oyunun amacını saptırtmadığı surece butur olaylar guzel olur.
Ben bir dm olarak, boyle bir seyin oyuncuların karsısına cıkmasını ayarlamam, onların bulması gerekir daha cok.
Saygılar sevgiler....
Ben oyun icindeki ask ve cinsellik olaylarına sıcak bakıyorum, cunku oyuna ayrı bir nese ve yon katıyor. En sert bir savaşçıyı bile yolundan çıkara bilen sonuçta AşK ola biliyor
Ben bir dm olarak, boyle bir seyin oyuncuların karsısına cıkmasını ayarlamam, onların bulması gerekir daha cok.
Saygılar sevgiler....
Bir Paladinin hikayesinden alıntı ;
" Karanlıklar prensi üstüme doğru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar ağırdıki ellerimin arasından kayıp yere düştü, Ã
" Karanlıklar prensi üstüme doğru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar ağırdıki ellerimin arasından kayıp yere düştü, Ã