YER ALTINDA BİR MABED(TANRI:APOCALYPSE)(KAOS, KATLİAM,

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Odhismharr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Odhismharr »

Kadının elini öptükten sonra şaşalı bir selam verdikten sonra kendinden emin bir ses tonuyla.. " Selamlar Leydim ve kuzen(!).. konuştuklarınıza istemeden kulak misafiri oldum.." sinsice bir sırıtış attıktan sonra devam eder.. "Gördüğüm kadarıyla herkesde şu garip işaretlerden bulunuyor.. sizin tam olarak buraya niye geldiğinizi bilmiyorum ama ben bir büyücü dostumu arıyorum benimle burda buluşucağını söylemişti.. " hiçbirşey belli etmeden bu kişileri kullanarak belki o saçma büyücüyü yakalar ve cezasını verirdi.. artık bunu parası için değil sadece düşürdüğü durum için yapacaktı.. artık bir hayat meselesi olmuştu adeta bu onun için.. Bir anda kadına tekrar dönerek.. : "kabalığımı bağışlayın kendimi size takdim etmedim.. ismim Miez'Khal.. " Kukuletasını geri atar ve yüzünün ortaya çıkmasını sağlar.. aklından geçenler ise yüzlerindeki ifadenin şaşkınlığından alıcağı zevktir.. "Miez'Khal Marthy.."
Are You Afraid Yet.?
You Should Be.!
-------------------------------
Save your Breath , weak one.! No one will hear your screams.. Now Aid me on my journey back to Haqim's grace..
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Kaosun Peygamberi odasını incelemeye koyulmuş garip bir şaşkınlık içerisinde elleriyle inşa ettiği bu mabedin bu kadar çabuk gelişiminden duyduğu memnuniyeti gizleyemiyordu.
-Evet büyücü,güç istedin güç sende,intikam istedin alınacak.Bir gün büyücü bir gün hepsi önünde teker teker diz çökecek ve sana efendi diyecekler.şimdi sabır zamanı şimdi görev zamanı...
Kaosun Peygamberi kendi kendine konuşurken içindeki büyük ürperti adeta aklını başından aldı.Dizlerinin çözüldüğünü hissetti.Taht odasındaki büyük gücü kararmış kalbinin derinliklerinde hissetti.Bu güç sadece O* olabilirdi.Demek buradaydı bu nacizane tapınağa gelmişti kendi boyutunu bırakıp...
Kaosun Peygamberi hızla kapıya döndü,kapıyı yavaşça açtı.Geldiği koridor boyunca ilerledi.Adımlarında deri botlarından neredeyse hiç ses çıkmıyordu.Sonra bir kadın gördü, kadın o kadar muhteşemdi ki Kaosun Peygamberi için zaman durmuş gibiydi.Kim ya da ne olduğunu o an için kalbinin derinliklerinde anlam buldu.Kadından yayılan güç aurası O* olduğunu gösteriyordu.Sarışın adam kadına doğru ilerliyordu,sanki büyülenmiş gibiydi.Hiçbir hareketi bilinçli değildi tek bildiği ve yaptığı ilerlemek oldu kadına doğru.Sonra ağzından tek bir kelime döküldü.

-Efendi...
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Rhonin kendini toparlaması gerektiğini biliyordu ve ayağa kalktı biraz gerildikten sonra iç çekti ve " Öldürmek istiyorum... " diye fısıldadı amacı birinin duyması değildi ama yinede biraz yüksek çıkmıştı sesi,daha sonra sözcükleri bir kenara bıraktı ve onun yerine pis bir gülümseme oluştu yüzünde "Tanıştığıma memnun oldum Reda ..." dedi ardından " biliyorum bu çektiğim acı küçük bir şey ama bunu düşünmüyorum bile aldığım acı bana zevk bile veriyor..." diyerek gülümsedi " ama biraz kafam bulanık bir şeyleri unuttum sanki gerçi benim için şu an önemli olan öldürmek,savaşmak,masumların kellelerini uçurmak ama neyse... Bu arada biraz başım dönüyor..." diyerek sırıttı..
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Darenn El Gothe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darenn El Gothe »

Acı çekiyordu ... Birden ayağa kalktı ve gözlerini açtı ... Gözleri kötülüğün karanlığıyla kap kara olmuştu ... Adeta içten içe kemiren acısına karşı gelmeliydi ... Omzuna baktı , orada karanlığı gördü , olacakları gördü ... Anladı ki kaos bütün dünyayı bitirecekti ... Etrafına baktı Rhonin i ve tanımadığı birini daha gördü ... Rhonin'in yanına gitti . Rhonin e dönüp
" Artık kaosun yaratıcılarının emri altındayız . Emir alıcaz , istenilenleri yerine getirip dünya ya nasıl kaos yaşanılırmış göstericez " dedi . Baş ağrısı onu öldürecekti ... Sanki içinde bir eksiklik vardı fakat ne olduğunu bulamıyordu . Onu içten içe kemiren karanlık ise halen vücudunu ele geçirmeye çalışıyordu fakat vücudu buna izin vermiyordu ... Vücudu ne kadar dirense de o artık resmen kaos un ordusuna katılmıştı . Birden acı içinde bağırdı ... Ses bütün hall de yankı yaptı . Fakat şimdi hazırdı , acısı gözle görülebilecek şekilde hafiflemişti . Etrafı gezip eşyalarını arıyordu . yayını gördü , eline almak istedi fakat elinin yandığını hissetti ... Ne olduğunu anlamamıştı ve tabiki ne olacağını da ....
Non Nobis Domine Non Nobis , Sed Nomini Tuo Da Gloriam ....

Boy : 1.85
Kilo : 70
Irk : Elf
Uzun sarı saçları , özel deri zırhı belindeki elf kılıcı , sol kolunda küçük bir kalkan ve elindeki özel Elf büyÃÂ
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Kafasını çevirip Darenn'e baktı " onlar için çalışacağımızı ve emirleri yerine getireceğimizi biliyorum ve bundan büyük bir zevk alıcam " diyerek omuz silkti ardından kılıcına baktı ve kabzasında olmadığını fark etti etrafta kılıcını aradı ama bulamadı daha sonra içinde bir his oluştu nedeni açıklanamaz garip bir histi bu bunu düşünmeden bir kaç adım ileri gitti ve duraksadı aklında bir kaç hatıra belirdi düşünmeye çalıştı fakat her bunu yapışında aklına karanlık geliyor ve başı şiddetle acıyordu aklı buna izin vermiyordu ...
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

RP dışı: Darenn ve Rhonin önünüzdeki insan kadın savaşçının elini öpen bir *kara elf* var... Lütfen bu tür ayrıntılara biraz daha dikkat...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Kaşlarını çatarak odaya giren yeni ziyaretçiye baktı kim olduğunu sanki bir yerden biliyordu ama belkide benzetiyordu kim bilir gözlerini kapatarak düşünmeye çalıştı sonra vaz geçti ve " Kimsiniz?" diyerek gelecek cevabı bekledi....
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

CHANGES wrote: -Efendi...
Kadın zarifçe altın tırnaklı, türlü mücevher ve takıyla süslü elini gelen adamın öpmesi için ona uzattı.
"Aaah nasılsın canım... Son görüşmemizden çok daha iyi görünüyorsun. "
İşveli kadın sevimli bir şekilde göz kırptı...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Sarışın adam şaşkın bir şekilde kadına yaklaştı.şuursuzca kadının eline uzandı ve üzerine bir buse kondurdu.Üzerindeki şaşkınlık hala sürse de kendini biraz olsun toparladı.Bu kadın kaosun peygamberinin kanıyla bağlı olduğu efendinin diyarda şekil bulmuş haliydi ve tek kelimeyle muhteşemdi.

-Sayenizde hanımefendi,sayenizde çok iyiyim ama siz tek kelime ile mükemmelsiniz.

Kaosun peygamberi reveransını tamamladı ve doğruldu.

-Bu çok büyük şerefi neye borçluyuz efendim?Emirleriniz nelerse hemen yerine getirelim yol gösterin yeter.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Mudvayne
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mudvayne »

İlerledi Mudvayne mağranın derinliklerine. Nereye gittiğini ve başına neler geliceğini bilmeden. Ama içindeki ses ''Takip et'' diyordu. Oda öyle yaptı. Acaba aradıklarını burada gerçekten bulabilecekmiydi. Yoksa aradıkları uğruna yok mu olacaktı. Kafasında bunlara cevap aramaya çalışıyordu. En sonunda herşeyden vaz geçip sadece ilerledi.
Darenn El Gothe
Kullanıcı
Kullanıcı

Gözleri güzel bayanı aradı ... " Güzel lady im nasılsınız acaba ... " nazikçe elini öptü , küçük bir gülümsemeden sonra bir adım geriye çekildi ve tekrarladı " Lady im nasılsınız acaba , bir isteğiniz varmı .? " dedi . Bu anda küçük bir fısıltı duydu , köşeden karanlığın arkasından gelen bir ses sanki bir sır veriyordu , sanki geleceğin nasıl olduğunu biliyor ve anlatmaya çalışıyordu ... Birden durdu konsantre oldu ... Fısıltı şöyle diyordu
" Dünya'nın en büyük kaosu yaklaşıyor ... " Darenn bir an duyduklarına inanamadı ... Bunu anlatmak istedi fakat başaramadı ... Ne yapması gerektiğini bilmiyordu sadece sabırsızlıkla şöyle dedi lady e " Ne olucaksa olsun sabırsızlanmaya başladım yakında pas tutucam , en azından bizi alıştırma yapmamaız için bir yere gönderirseniz sevinirim ... " . Bu arada meraklı bakışlarla güzel bayana sorar " Acaba neden yayımı elime alamıyorum , her deneyişimde elimde büyük bir yanma oluyor ve istemsiz olarak elimden bırakıyorum " der .

Uzun sarı saçları , özel deri zırhı belindeki elf kılıcı , sol kolunda küçük bir kalkan ve elindeki özel Elf büyÃÂ
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Rhonin bir kaç adım atarak odaya göz gezdirdi artık ne olacağını merak etmeye başladı aklında hala cevaplanmayan sorular vardı ama tekrar düşüncelerini bir kenara bıraktı ve etrafına şeytani bir gülümsemeyle baktı her odaya göz gezdirişinde ladye bakıyordu ondan gözlerini alamıyordu... Biraz bekledikten sonra " bende darenn'e katılıyorum bence ilk görevimizi almalıyız ama daha erken olabilir bilmiyorum bu size kalmış ladyım,ne emrederseniz yapacağım..." diyerek selam verdi ardından bir adım geri attıktan sonra odayı incelemeye başladı ve içeridekileri....
Odhismharr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Odhismharr »

iki elfe de baktıktan sonra tekrar önündeki bayana döner.. "tam olarak kim olduğunuzu bilmiyorum ama bence bu iki elf şimdiden kafayı yemişler.. daha hiçbrşey bilmeden öğrenmeden birşeylerin peşinden gitmeyi arzuluyorlar.. hepte öyle değiller midir.? Merakçı ve Aceleci tipler.. Onları boşverin.. Sizin onlardan farklı olduğunuzu görüyorum.. mesleğim gereği insan sarrafıyımdır.. *yalan söylerek* Barmenlik bildiğiniz gibi o kadar kolay değildir.. özellikle benim gibi aşağılardan geliyorsanız dinleyip göreceğiniz çok şey vardır.." bir anda susar sanki karşılığında bir cevap bekliyomuşcasına.. sonra döner iki elfe "siz ikiniz eğer doğru düzgün durup biraz olsun aceleci olmazsanız sevinirim.. burda iki üç tavşan yada geyik avlamaktan bahsetmiyoruz.. sizin gibi yüzey tüysüzleri böyle bir karanlık tapınakta ne arıyor aslında merak etmiyorda değilim.."
Are You Afraid Yet.?
You Should Be.!
Save your Breath , weak one.! No one will hear your screams.. Now Aid me on my journey back to Haqim's grace..
Darenn El Gothe
Kullanıcı
Kullanıcı

Sinirli bir tavırla Miez'khal a baktı ve şöyle dedi " Dediklerini kulağın duyuyor mu acaba .? Dalga geçtiğin kişiler bu orduya katılan ilklerdir ... Ki sen tam bir gereksiz biri olarak ne yapabilirsin .? Kişilerle dalga geçmek büyük olduğunu göstermez , kişileri aşağlamak ta . Biz burda biraz aceleci davranıyoruz evet orası doğrudur ... Bugüne kadar beklediğimiz yetmiştir bence diye düşünüyorum . Amacımızın ne olduğunu , ne yapıp ne yapmayacağımızı senden daha iyi biliyorum . şu an için ordumuzun büyümesini , gelişmesini ve güçlenmesini bekliyoruz fakat büyümek için ezmek gerekir , ezmek için güç gerekir ve güç için de gelişmek gerekir bilmem anlatabildim mi alaycı ...! Sen fazla kömürleşmiş , dalgacı ve dalkavukluk eden birisin anladığım kadarıyla ... Yalandan ve riyadan çok hoşlanıyorsun demek ... Eğer savaştada kolların ve bacakların ağızın kadar çalışıyorsa ... Buna saygı duyarım " der ve sırıtır .

Odhismharr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Odhismharr »

Sözcükler içindeki öfkenin büyümesine neden olur.. kimki bu yüzey tüysüzü böyle alaycı konuşabiliyor bir drow erkeği ile.. sözlerini bitirmeden önce hala yanında olan kara gücünden kullanır ve birden karanlık topu atar onlara doğru ve ani bir hızla Nerdunn u kınından çeker ve elfin diz kapağının arkasına oturaklı bir tekme atar.. hamle beklemeden önce Nerdunn'un kabzasıyla ensesine sertçe vurur , yanından hızlıca geçerken tekmeden sonra.. Karanlık topundan uzaklaşıp büyüyü bozar , hiçte hoş olmayan sinirli bir sesle ve öfkeden alev alev olmuş mor gözleriyle elfe bakarak.. " Bir daha asla benim sınırlarımı zorlama yüzey tüysüzü.. bunu sadece bir uyarı olarak algıla ve bir Drow erkeği ile konuşurken ne kadar dikkatli olman gerektiğini kavra.. Yaşın genç eğer daha fazla yaşamak istemiyorsan bunu zırdıhndaki işlemeler gibi beynine işle.. yoksa kaybediceğin şeyler darbe dışında çok olucak.." Birden siniri geçti.. aslında geçmesinin sebebi fısıldanan kelimelerdi.. emir gibi algıladığı ve sadece onun duyabildiği tek bir kelime.. "Sakinleş.." ..
Are You Afraid Yet.?
You Should Be.!
Post Reply