Ultima
ultima özellikle turkiye serverleri tamami ile pover playdir rp ye playerları kastırmak tamammıyle salaklık ultima zamanında cok guzel bır oyundu ama yapılan sıstemler ve su an oynayan oyuncu kıtlesı (14 15yas) hem yapılmaya calısan rp yı hemde player seviyesini dusuruyor su an uo oyıcaksan eger hıc oynammadı ısen hıc baslama cunku su an ölü bı oyun (asıl sistemine gore) tum serverler tamammen power play 6 senedır halla onuyorum ama ılk oynadıgım servere baktıgımda cok sey yozlasmıs belkı ılk sevkım kalmadıgı ıcındır ama su goturmez lamerlıkler olmuyo degıl
Ben World of Uo da oynuyorum ama bu etharnass ultima gibi değil nasıl yapılacağını anlamadım doğrusu
Yani oluşurulacak dünya Britain değil başka bi diyar ırklar falan sadece ultima grafikleri kullanıcakmış nasıl bişey olacak çok merak ediyorum...
Bütün shard lar lamer dolu çoluk çocuk dolu orası kesin yani...
Oyuncular için kesmek yada kesilmek bütün mesele bu maalesef... Ama rp yapan arkadaşlar da var. Ben arkadaşlarımla takıldığım süre içinde zevk alıyorum. Yanlız kalınca ise meslek erbabı karakterime dönüp terzilik yapıyorum...
Yani oluşurulacak dünya Britain değil başka bi diyar ırklar falan sadece ultima grafikleri kullanıcakmış nasıl bişey olacak çok merak ediyorum...
Bütün shard lar lamer dolu çoluk çocuk dolu orası kesin yani...
Oyuncular için kesmek yada kesilmek bütün mesele bu maalesef... Ama rp yapan arkadaşlar da var. Ben arkadaşlarımla takıldığım süre içinde zevk alıyorum. Yanlız kalınca ise meslek erbabı karakterime dönüp terzilik yapıyorum...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Ethernass hakkindabilgi icin; www.ethernass.com forumlarinada bakmadan gecmeyiniz.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."